Új helyen, megszépülve Kőszegen

2016. november 9.

„Vevőközpontú attitűd és modern gyógyszerészet – számomra ez a legfontosabb, számomra ez a BENU”. Így nyilatkozott hitvallásáról és a BENU értékekről a kőszegi BENU Küttel Gyógyszertár vezetője, dr. Csaba Miklós azon az ünnepélyes avató eseményen, melyre 2015.12.11-én került sor a megújult patikában.

benu-300x248_2 (1)Immáron új helyen, a frekventált kőszegi Tesco üzletsoron várja a betérő betegeket, vásárlókat a BENU Küttel Gyógyszertár. A patikát a BENU Gyógyszertár Koncepció szerint alakították ki: a modern, világos, barátságos belső térben az egészségmegőrzést szolgáló és gyógyhbenu_301x227_2atású készítmények, kozmetikumok úgynevezett szabad polcokon helyezkednek el, ezáltal a vásárlók kézbe vehetik a termékeket, tájékozódhatnak összetételükről, összehasonlíthatják áraikat – mindezt a sor feltartása nélkül. A gyógyszertár dolgozóit nem választja el üvegfal a betérő vásárlóktól, könnyebbé, emberibbé vált a kommunikáció. A termékválaszték sok BENU márkás termékkel bővült, ezek a termékek igen kedvező áron elérhető megbízható gyógyhatású készítmények.

Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött gyógyszertár-avató rendezvényen részt vett és köszöntő beszédet mondott Huber László, Kőszeg város polgármestere is. A polgármester úr nagyra értékelte a gyógyszertárban végrehajtott beruházást. Kiemelte: a város egészségügyi sbenu-300x248_1zolgáltatásai szépen fejlődnek, és ehhez – a város fejlődő régiójában található – BENU Küttel Gyógyszertár is nagyban hozzájárult. Az Egészségház felújítása már megvalósult, a közeljövőben a városvezetés számára a mentőállomás teljes rekonstrukciója lesz a prioritás. Dr. Csaba Miklós, a BENU Küttel Gyógyszertár vezetője megköszönte kollégáinak és a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hogy támogatták a gyógyszertár költözését és teljes átalakítását. Mint mondta, az első tapasztalataik nagyon jók, és bíznak benne, ez a jövőben sem fog változni!

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.