Új helyen, megszépülve Kőszegen

2016. november 9.

„Vevőközpontú attitűd és modern gyógyszerészet – számomra ez a legfontosabb, számomra ez a BENU”. Így nyilatkozott hitvallásáról és a BENU értékekről a kőszegi BENU Küttel Gyógyszertár vezetője, dr. Csaba Miklós azon az ünnepélyes avató eseményen, melyre 2015.12.11-én került sor a megújult patikában.

benu-300x248_2 (1)Immáron új helyen, a frekventált kőszegi Tesco üzletsoron várja a betérő betegeket, vásárlókat a BENU Küttel Gyógyszertár. A patikát a BENU Gyógyszertár Koncepció szerint alakították ki: a modern, világos, barátságos belső térben az egészségmegőrzést szolgáló és gyógyhbenu_301x227_2atású készítmények, kozmetikumok úgynevezett szabad polcokon helyezkednek el, ezáltal a vásárlók kézbe vehetik a termékeket, tájékozódhatnak összetételükről, összehasonlíthatják áraikat – mindezt a sor feltartása nélkül. A gyógyszertár dolgozóit nem választja el üvegfal a betérő vásárlóktól, könnyebbé, emberibbé vált a kommunikáció. A termékválaszték sok BENU márkás termékkel bővült, ezek a termékek igen kedvező áron elérhető megbízható gyógyhatású készítmények.

Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött gyógyszertár-avató rendezvényen részt vett és köszöntő beszédet mondott Huber László, Kőszeg város polgármestere is. A polgármester úr nagyra értékelte a gyógyszertárban végrehajtott beruházást. Kiemelte: a város egészségügyi sbenu-300x248_1zolgáltatásai szépen fejlődnek, és ehhez – a város fejlődő régiójában található – BENU Küttel Gyógyszertár is nagyban hozzájárult. Az Egészségház felújítása már megvalósult, a közeljövőben a városvezetés számára a mentőállomás teljes rekonstrukciója lesz a prioritás. Dr. Csaba Miklós, a BENU Küttel Gyógyszertár vezetője megköszönte kollégáinak és a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hogy támogatták a gyógyszertár költözését és teljes átalakítását. Mint mondta, az első tapasztalataik nagyon jók, és bíznak benne, ez a jövőben sem fog változni!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.

Új helyen, megszépülve nyitott újra Debrecenben a BENU Pláza Gyógyszertár

A Debrecen Plázában működő BENU Gyógyszertár 2017 májusában a pláza területén belül új helyen, tágasabb belső térrel, az eddigieknél is szélesebb termékválasztékkal nyitott újra.

5 éve együtt. Köszönjük!

5 éve együtt. Köszönjük!

Örömünkre szolgál, hogy évente már 15 millió alkalommal keresnek fel bennünket és számítanak szaktudásunkra!