BENU Franchise

Együtt könnyebb


A hagyományos gyógyszertárak fejlesztése a piaci tendenciák miatt nehézségekbe ütközik. Az előrejelzések szerint a következő években a gyógyszer kiskereskedelmi piac tovább szűkül. Erre a problémára találta meg a BENU Gyógyszertár Koncepció a megoldást.

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a BENU Magyarország Zrt. a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben
szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő
gyógyszertárával a BENU Magyarország Zrt. a piacon egyedülálló tudásbázis birtokosa.
2012-től a BENU Gyógyszertár Franchise révén a piac független szereplői számára is elérhetővé vált a BENU Gyógyszertár Koncepció, az Európa számos országában sikerrel működő, hazai viszonyokra alkalmazott üzleti modell.

A BENU Gyógyszertárak működését meghatározó két legfőbb érték az ember és az egészség. Gyógyszertáraink legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő kiszolgálása.
Közös célunk olyan vásárlóbarát gyógyszertárak kialakítása, amelyek egyesítik a hagyományos gyógyszerészeti tudást egy nemzetközileg már tesztelt üzleti koncepcióval a szakmai siker és a nagyobb eredményesség érdekében.
Hisszük, hogy a vásárlók nagy része a legjobb kiszolgálásban a BENU hálózatban részesül.

Mindig jó megoldás kulcsrakész gyógyszertárak

Nemzetközi környezetben is tesztelt üzleti tudást kínálunk Önnek. Amennyiben csatlakozik hozzánk, egy olyan vásárlóbarát gondolkodást sajátíthat el, amely már hazánkban is bizonyított. Ezenkívül kidolgozott arculattal, közös marketinggel és még sok-sok kész megoldással támogatjuk, hogy Önnek tényleg csak vevőivel kelljen foglalkoznia.

Mindig barátságos kiszolgálás vonzó gyógyszertár, több vásárló

A BENU Gyógyszertárak reklámzajmentesek, a letisztult környezet új fogyasztókat csábít Önhöz. A vásárlóközpontú kihelyezésnek megfelelően könnyebb az eligazodás, ráadásul ha szükségük van rá, munkatárasai azonnal segíthetnek a betérőknek. Vevői így otthonosabban érzik magukat, ezért sűrűbben visszatérnek.

Mindig megtérülő befektetés optimális választék, magasabb nyereség

A nehezedő piaci helyzetekre kész megoldással szolgálunk: az egyéb termékek forgalmának növelésével biztosabb alapokra helyezheti vállalkozását. A központi beszerzésnek köszönhetően Ön magasabb árréssel dolgozhat, és az üzletmenet tudatos átalakításával gyógyszertára költségszintjét is csökkentheti.

Mindig megbízható partner nagyobb függetlenség, erős szövetség

Szeretné megőrizni függetlenségét, de élvezni egy már bevezetett márka előnyeit? A BENU Gyógyszertár Koncepció ezt nyújtja Önnek. Kipróbált kereskedelmi know-how segíti az Ön mindennapi munkáját, cége ezentúl kevésbé lesz kitéve a gazdasági és jogi környezet változásainak. Biztosítsa vállalkozás a jövőjét!

A BENU FRANCHISE-ZAL NEM KOCKÁZTAT, MERT…

…a csatlakozás egyszerű

Az együttműködés első három évében nem elvárás a gyógyszertári officina teljes átalakítása. Mindössze nénány külső és belső arculati elem használata, az OTC kategóriamendzsment megvalósítása, valamint a központi adatbázishoz való csatlakozás szükséges, amelyek nem járnak jelentős beruházással.

…a bizalomra építünk

A franchise-zal kapcsolatos kiadások átláthatóak, nincsenek rejtett költségek, a franchise díjak fixek. Az ötéves szerződés lejártakor a franchise átvevő eldöntheti, hogy a BENU Franchise tagja marad-e: felépült-e a bizalma annyira, hogy a BENU Koncepció szerint átalakítja gyógyszertárát.

… a BENU sikergaranciát nyújt

A franchise átvevő az első év végén indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A BENU Magyarország Zrt. vállalja, hogy amennyiben a franchise átvevő franchise-zal kapcsolatos franchise átadónak fizetett többletkiadásai meghaladják a franchise-ból eredő többlet bevételeinek mértékét, úgy a különbözetet megtéríti az átvevőnek.