Magyar győzelem a BENU-kupán

2019. július 16.

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában, ahol ezúttal négy csapat – Görögország, Hollandia, Franciaország és Magyarország – mérkőzött meg a győzelemért.

A BENU-kupa évek óta a magyar válogatott nyári világeseményekre való felkészülésének egyik legfontosabb állomása, idén az utolsó bemelegítő verseny volt a dél-koreai világbajnokság előtt. A kupát megelőző sajtótájékoztatón a BENU bejelentette, hogy ebben az évben az anyagi támogatás mellett, sportolók számára kifejlesztett termékekkel is szeretné segíteni a férfiválogatottat. Az Orthomol termékcsalád Németország egyik piacvezető étrend-kiegészítője, mely nagy népszerűségnek örvend a nemzetközi piacon is, hiszen több mint 30 országban van jelen.

Ez az új, innovatív termékcsalád hazánkban kizárólag a BENU Gyógyszertárakban érhető el. Az Orthomol Sport kifejezetten a rendszeresen sportolók számára kialakított termék. Olyanok számára készült, akik komoly teljesítményre törekszenek, űzzék a sportot akár hobbi-szinten, akár élsportolóként.

A háromnapos BENU-kupa jó hangulatú, közel teltházas mérkőzései nagy sikert arattak. A magyar rajongók nagy örömére férfiválogatottunk Görögország ellen 8:7-re nyert a kupa zárónapján, így tornagyőzelemmel hangolt a dél-koreai világbajnokságra. Az U20-as fiú vízilabda-válogatott a BENU-kupa kísérőprogramjaként játszott felkészülési mérkőzéseket két rangos ellenfelével, Szerbiával és Montenegróval, melynek eredményeként három győzelem, egy vereség mérleggel magabiztosan végzett a minitorna élén.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.