Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

2020. január 7.

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU

A Superbrands Magyarországon immáron 15 éve díjazza a legkiválóbb márkákat, azonban csak kevés van köztük, amely évről évre részesül ebben az elismerésben. 

A Superbrands ma már jól ismert védjegy, melyet nem lehet megpályázni. A jelölt márkák először egy többlépcsős előszűrőn vesznek részt, majd egy 45 tagú, független, marketing- és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönti el, hogy adott évben kiket választ be a legjobbak közé.

Az internet korában a fogyasztónak sokkal több eszköze van a tájékozódásra, ezért már nem elég pusztán jó termékeket gyártani, a következetes márkaépítéshez etikus vállalati magatartás, transzparencia szükséges és elengedhetetlen a fogyasztók partnerként való kezelése is.

A BENU gyógyszerészei ismerik és alkalmazkodnak a vásárlói igényekhez és személyre szabott szolgáltatást nyújtanak. Fontos, hogy a betegek, a vásárlók életében megbízható, biztos pont legyünk, de ugyanezt képviseljük partereink felé is ­– piaci szereplőként is felelős és etikus vállalatként működünk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a szakmai zsűri immár hatodik alkalommal ítélte oda a BENU-nak a legkiválóbbaknak járó Superbrands díjat, amelynek átvételére november közepén, egy gálaest keretében került sor.

Teljesen megújult az őrmezői BENU Gyógyszertár

Július 22-én, csütörtökön hivatalosan is újra megnyílt a főváros XI. kerületében, Újbudán működő BENU Őrmező Gyógyszertár a vásárlóközönség előtt.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.