Férfi meddőség ellen

Férfi meddőség ellen

Kapcsolódó tünetek:

A stressz mellett a helytelen táplálkozás, a mikrotápanyag-, antioxidáns- és vitaminhiány összefüggésbe hozható a termékenység csökkenésével.

A spermaképződés körülbelül három hónapig tart: 72 napon át fejlődnek, majd további 30 napon át érnek, így ha ebbe a folyamatba hiba csúszik, legalább ennyi időt kell várni, hogy a sperma mennyiségének és minőségének javítására tett kezelés meghozza a hatását. 2-4 hónappal a tervezett megtermékenyítési kísérlet előtt javasolt tudatos életviteli és táplálkozásbeli szokásainkon változtatni.

A jótékony vitaminok

A test vitaminkészletének feltöltése a spermaszám növelésének legelemibb megoldása, alkalmas a stressz és a helytelen táplálkozás, az elégtelen vitaminbevitel miatt okozta férfi meddőség kezelésére.

Sokszor az egészséges férfiak számára is előnyös lehet olyan étrend kialakítása (és betartása), mely segíti a szervezet sejtjeinek élettani működését fenntartani. A patikákban kaphatók olyan étrend kiegészítők, melyek koncentrált formában tartalmazzák a hímivarsejtek élettani működésében szerepet játszó vitaminokat, aminosavakat, nyomelemeket, ásványi anyagokat, ezzel hozzájárulva egészséges működésükhöz.

Az aminosavak közül az arginin, a taurin, a vitaminok közül a B6, a folsav, a ß-carotin, a B12, a C vitamin, az E-vitamin és a rendkívül fontos D3, a nyomelemek közül a cink, a szelén, az ásványi és egyéb kiegészítők közül pedig a magnézium, az L-carnitin és a koenzim Q10.

Ezen étrendkiegészítők összetevőinek kiválasztása és adagolása a szakirodalomban leírtak alapján került kialakításra. A készítmény a felnőtt emberek vitamin és ásványianyag-szükségletének kiegészítését segítheti, nem figyelmen kívül hagyva, hogy az összetevők bizonyos hányada a megfelelő táplálkozással is bejut a szervezetbe.

2015. június 24.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink

Kapcsolódó cikkek