Fejlődik Szécsény: immáron a második BENU Gyógyszertár újult meg!

2016. november 9.

Immáron a második BENU Gyógyszertár újult meg Szécsényben.

benu-301x227_1 (4)A BENU Király Gyógyszertár után ez év februárjától a BENU Szent Jób Gyógyszertár is a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel, még szélesebb termékválasztékkal fogadja a betérő betegeket, vásárlókat. A teljes átalakítást, a modernizációs folyamat lezárulását 2016. február 27-én a gyógyszertár dolgozói, a meghívott orvos kollégák és a BENU Magyarország Zrt. vezetői és munkatársai szalagátvágással egybekötött avató eseményen ünnepelték meg.benu-300x248_4 (4)

Hatalmas elismerésben részesült a BENU: Stayer László polgármester személyesen köszönte meg a vállalat vezetőinek és a BENU Szent Jób Gyógyszertár vezetőjének – Szabóné dr. Rózsahegyi Katalinnak – és dolgozóinak, hogy az újabb beruházással tovább erősítik a térség egészségügyi ellátását, felelősséget vállalnak Nógrád lakosaiért és „nem hagyják a térséget leszakadni”. Dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja beszédében kibenu-300x248_3 (4)emelte: a BENU – felelős gyógyszerpiaci szereplőként – ugyanolyan fontosnak tart minden BENU Gyógyszertárat, függetlenül attól, az ország mely pontján található. De természetesen hangsúlyozta azt is, hogy az új, modern belső tér vagy a szép bútorok önmagukban kevesek ahhoz, hogy az adott patika kiemelkedő módon támogassa a betegek gyógyulását: az emberi odaadás, lelkiismeretesség az, ami mindezt teljessé teszi.

A BENU Szent Jób Gyógyszertár ünnepélyes megnyitóján A hivatalos szalagátvágás után a város egészségügyi fejlődésével kapcsolatos konstruktív beszélgetésre is sor került, Stayer László polgármester és a BENU Magyarország Zrt. vezetői együttesen törekedtek arra, hogy a jövőre vonatkozó következő lépéseket megvitassák.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.