Fejlődik Szécsény: immáron a második BENU Gyógyszertár újult meg!

2016. november 9.

Immáron a második BENU Gyógyszertár újult meg Szécsényben.

benu-301x227_1 (4)A BENU Király Gyógyszertár után ez év februárjától a BENU Szent Jób Gyógyszertár is a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel, még szélesebb termékválasztékkal fogadja a betérő betegeket, vásárlókat. A teljes átalakítást, a modernizációs folyamat lezárulását 2016. február 27-én a gyógyszertár dolgozói, a meghívott orvos kollégák és a BENU Magyarország Zrt. vezetői és munkatársai szalagátvágással egybekötött avató eseményen ünnepelték meg.benu-300x248_4 (4)

Hatalmas elismerésben részesült a BENU: Stayer László polgármester személyesen köszönte meg a vállalat vezetőinek és a BENU Szent Jób Gyógyszertár vezetőjének – Szabóné dr. Rózsahegyi Katalinnak – és dolgozóinak, hogy az újabb beruházással tovább erősítik a térség egészségügyi ellátását, felelősséget vállalnak Nógrád lakosaiért és „nem hagyják a térséget leszakadni”. Dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja beszédében kibenu-300x248_3 (4)emelte: a BENU – felelős gyógyszerpiaci szereplőként – ugyanolyan fontosnak tart minden BENU Gyógyszertárat, függetlenül attól, az ország mely pontján található. De természetesen hangsúlyozta azt is, hogy az új, modern belső tér vagy a szép bútorok önmagukban kevesek ahhoz, hogy az adott patika kiemelkedő módon támogassa a betegek gyógyulását: az emberi odaadás, lelkiismeretesség az, ami mindezt teljessé teszi.

A BENU Szent Jób Gyógyszertár ünnepélyes megnyitóján A hivatalos szalagátvágás után a város egészségügyi fejlődésével kapcsolatos konstruktív beszélgetésre is sor került, Stayer László polgármester és a BENU Magyarország Zrt. vezetői együttesen törekedtek arra, hogy a jövőre vonatkozó következő lépéseket megvitassák.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.