Fejlődik Szécsény: immáron a második BENU Gyógyszertár újult meg!

Fejlődik Szécsény: immáron a második BENU Gyógyszertár újult meg!

A BENU Király Gyógyszertár után ez év februárjától a BENU Szent Jób Gyógyszertár is a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel, még szélesebb termékválasztékkal fogadja a betérő betegeket, vásárlókat. A teljes átalakítást, a modernizációs folyamat lezárulását 2016. február 27-én a gyógyszertár dolgozói, a meghívott orvos kollégák és a BENU Magyarország Zrt. vezetői és munkatársai szalagátvágással egybekötött avató eseményen ünnepelték meg.

Hatalmas elismerésben részesült a BENU: Stayer László polgármester személyesen köszönte meg a vállalat vezetőinek és a BENU Szent Jób Gyógyszertár vezetőjének - Szabóné dr. Rózsahegyi Katalinnak - és dolgozóinak, hogy az újabb beruházással tovább erősítik a térség egészségügyi ellátását, felelősséget vállalnak Nógrád lakosaiért és „nem hagyják a térséget leszakadni”. Dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja beszédében kibenu-300x248_3 (4)emelte: a BENU - felelős gyógyszerpiaci szereplőként - ugyanolyan fontosnak tart minden BENU Gyógyszertárat, függetlenül attól, az ország mely pontján található. De természetesen hangsúlyozta azt is, hogy az új, modern belső tér vagy a szép bútorok önmagukban kevesek ahhoz, hogy az adott patika kiemelkedő módon támogassa a betegek gyógyulását: az emberi odaadás, lelkiismeretesség az, ami mindezt teljessé teszi.

A BENU Szent Jób Gyógyszertár ünnepélyes megnyitóján A hivatalos szalagátvágás után a város egészségügyi fejlődésével kapcsolatos konstruktív beszélgetésre is sor került, Stayer László polgármester és a BENU Magyarország Zrt. vezetői együttesen törekedtek arra, hogy a jövőre vonatkozó következő lépéseket megvitassák.

2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink