Fejlődik Szécsény: immáron a második BENU Gyógyszertár újult meg!

2016. november 9.

Immáron a második BENU Gyógyszertár újult meg Szécsényben.

benu-301x227_1 (4)A BENU Király Gyógyszertár után ez év februárjától a BENU Szent Jób Gyógyszertár is a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel, még szélesebb termékválasztékkal fogadja a betérő betegeket, vásárlókat. A teljes átalakítást, a modernizációs folyamat lezárulását 2016. február 27-én a gyógyszertár dolgozói, a meghívott orvos kollégák és a BENU Magyarország Zrt. vezetői és munkatársai szalagátvágással egybekötött avató eseményen ünnepelték meg.benu-300x248_4 (4)

Hatalmas elismerésben részesült a BENU: Stayer László polgármester személyesen köszönte meg a vállalat vezetőinek és a BENU Szent Jób Gyógyszertár vezetőjének – Szabóné dr. Rózsahegyi Katalinnak – és dolgozóinak, hogy az újabb beruházással tovább erősítik a térség egészségügyi ellátását, felelősséget vállalnak Nógrád lakosaiért és „nem hagyják a térséget leszakadni”. Dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja beszédében kibenu-300x248_3 (4)emelte: a BENU – felelős gyógyszerpiaci szereplőként – ugyanolyan fontosnak tart minden BENU Gyógyszertárat, függetlenül attól, az ország mely pontján található. De természetesen hangsúlyozta azt is, hogy az új, modern belső tér vagy a szép bútorok önmagukban kevesek ahhoz, hogy az adott patika kiemelkedő módon támogassa a betegek gyógyulását: az emberi odaadás, lelkiismeretesség az, ami mindezt teljessé teszi.

A BENU Szent Jób Gyógyszertár ünnepélyes megnyitóján A hivatalos szalagátvágás után a város egészségügyi fejlődésével kapcsolatos konstruktív beszélgetésre is sor került, Stayer László polgármester és a BENU Magyarország Zrt. vezetői együttesen törekedtek arra, hogy a jövőre vonatkozó következő lépéseket megvitassák.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.