BENU Gyógyszertárrá alakult a tatabányai Primula Gyógyszertár

2015. szeptember 10.

Szeptember 8-án ünnepélyes szalagátvágási ceremónia kíséretében hivatalosan is megnyílt a megújult tatabányai Primula Gyógyszertár.

benu-300x248A patikára szinte rá sem lehet ismerni, hiszen szeptembertől a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, vásárlóközpontú belső térrel, szabadpolcos elrendezéssel, még szélesebb termékválasztékkal – immáron BENU saját márkás készítményekkel is – áll a betérő betegek és vásárlók rendelkezésére. Az ünnepélyes megnyitó ceremónián Tatabánya város vezetői is képviseltették magukat: Schmidt Csaba polgármester megköszönte a tulajdonos házaspárnak, Dr. Horváthy Dorotheának és Horváthy Lóránthnak, hogy a patikában történt beruházás által hozzájárulnak a város egészségügyi szolgáltatásának fejlesztéséhez. Beszédében kiemelte, mennyire fontos, hogy a város polgárai számára immáron a tatabányai BENU Gyógyszertárban is könnyedén elérhetőek az egészségmegőrzést szolgáló készítmények: a BENU Gyógyszertár koncepciónak köszönhetően a termékek kézbe vehetőek, az árak összehasonlíthatóak, miközben a gyógyszertár dolgozói továbbra is segítik a vásárlókat tanácsaikkal, szakértelmükkel.

BENU Gyógyszertárrá alakult a tatabányai Primula Gyógyszertár

Tatabánya alpolgármestere, Turainé John Katalin személyes hangvételű beszédében fontosnak tartotta kiemelni, hogy a gyógyszertár tulajdonosai és dolgozói nem csupán átlagon felüli szakmai teljesítményükkel, de emberi hozzáállásukkal, empátiájukkal is támogatják a betérő betegeket a gyógyulásban. Az ünnepélyes megnyitón Horváthy Lóránth elmesélte, a patikát még felesége édesapja alapította, majd felesége édesanyja vezette. A családi tradíciónak megfelelően most rajtuk a sor, hogy a Primula Gyógyszertár hosszú távú sikerét biztosítsák, ezért döntöttek amellett, hogy BENU Franchise Partnerek lesznek.

A gyógyszertár átalakítása mindössze néhány napot vett igénybe, és már most rengeteg pozitív visszajelzést kapnak a betegektől. Fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy feleségével abban bíznak, gyermekeik örömmel viszik majd tovább a családi tradíciót, és egy erős, sikeresen működő patikát örökölnek majd.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

mi okozza a derékfájást

Mi okozza a derékfájást?

Gyakori derékfájás? Számtalan ok állhat ennek hátterében. Cikkünkben ezeket mutatjuk most be részletesen.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.