BENU Gyógyszertár nyílt az Árkád Győr Bevásárlóközpontban

BENU Gyógyszertár nyílt az Árkád Győr Bevásárlóközpontban

2016. július 25-én ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató ceremónia során nyitották meg hivatalosan a BENU Árkád Gyógyszertárat Győrben. Az Árkád Gyógyszertár franchise partnerként csatlakozott a BENU Gyógyszertár Hálózathoz. Tulajdonosai, a szekszárdi származású gyógyszerész László család egy hét leforgása alatt a második patikát avathatták fel, hiszen a család tulajdonában lévő budapesti BENU Megyeri Gyógyszertár avató ünnepsége pontosan egy héttel korábban zajlott le.

A tulajdonosok nevében Molnárné dr. László Adrien ünnepi beszédében elmondta: számára szinte varázslat, ami megvalósult a BENU Árkád Gyógyszertárban. Büszke arra, hogy az Árkád Gyógyszertár csatlakozhatott a BENU fantasztikus koncepciójához. A szakmai hozzáértés, a profizmus és a minden elismerést megérdemlő emberi hozzáállásnak köszönhetően az Árkád Gyógyszertárban mindössze néhány napra volt szükség ahhoz, hogy a patika teljesen átépüljön, megújuljbenu_gyor_4on. A gyógyszertárvezető asszony köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek és az átalakításban részt vevő munkatársaknak, hogy az Árkád Gyógyszertár immáron új korszakot nyithat.

Az ünnepélyes megnyitón a BENU Magyarország Zrt. Igazgatósága nevében köszöntő beszédet mondott dr. Zlibenu_gyor_5nszky János. A BENU vezetője nem győzte hangsúlyozni a két fő BENU érték, az ember és az egészség fontosságát. Köszönetet mondott a gyógyszertár minden dolgozójának azért, hogy szakmai hozzáértésükkel, maximális emberi odaadásukkal a gyakorlatban is megvalósítják a legfontosabb BENU értékeket, hiszen mindez legalább akkora jelentőséggel bír, mint a nyugat-európai színvonalú kialakítás, a vásárlóközpontú, modern, barátságos belső tér.

2016. augusztus 5.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink