BENU beruházás Aszódon

2016. november 8.

5 év után ismét komoly beruházást hajtott végre a BENU Aszódon.

benu-301x227A BENU Aszód Városi Gyógyszertár megújulva, a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, modern belső térrel és felújított külsővel várja a betérő betegeket, vásárlókat. A megújult BENU Aszód Városi Gyógyszertárt hivatalosan 2016. május 3-án, szalagátvágással egybekötött ünnepélyes ceremónia keretein belül avatták fel. Az ünnepélyes megnyitón rbenu-301x227_2észt vett Aszód város polgármestere, Sztán István és a BENU Magyarország Zrt. vezetői is. A polgármester úr beszédében kiemelte: a BENU Aszód Városi Gyógyszertár immáron olyan „lakosságbarát környezetet” teremtett, amelyben a betérő vásárlók szabadon, a sor feltartása nélkül tájékozódhatnak az egyes gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban. A modern, szabad polcos berendezés még emberibb kommunikációt tesz lehetővé a gyógyszertár dolgozói és a betegek között.

benu-300x248_2Sztán István hangsúlyozta: az átalakítás által a BENU Aszód Városi Gyógyszertár kitűnően példázza Aszód városvezetésének törekvéseit: „A lakosság érdekében vagyunk, együttesen, Aszódért.” A szalagátvágás ünnepélyes pillanata előtt a patika vezetője, Nyemeczné Hárs Katalin köszönetétbenu-300x248_3 fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, dolgozóinak az átalakítás folyamán nyújtott szakmai támogatásért. Mindössze néhány napot vett igénybe a felújítás, pedig ezzel egyidejűleg az ikladi fiókot is átalakították! A gyógyszerész asszony fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy munkatársai páratlan csapatmunkával álltak helyt a munkálatok során. Bízik benne, hogy immáron a komfortosabb környezetben még többet tudnak nyújtani a lakosságnak: legfőképpen szakértelmet és a mai versenyhelyzetnek megfelelő termékválasztékot – és persze kedvességet, emberi szót, amiben eddig sem volt hiány.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

Akciós ajánlatok a BENU Gyógyszertáraknál!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!