BENU beruházás Aszódon

2016. november 8.

5 év után ismét komoly beruházást hajtott végre a BENU Aszódon.

benu-301x227A BENU Aszód Városi Gyógyszertár megújulva, a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, modern belső térrel és felújított külsővel várja a betérő betegeket, vásárlókat. A megújult BENU Aszód Városi Gyógyszertárt hivatalosan 2016. május 3-án, szalagátvágással egybekötött ünnepélyes ceremónia keretein belül avatták fel. Az ünnepélyes megnyitón rbenu-301x227_2észt vett Aszód város polgármestere, Sztán István és a BENU Magyarország Zrt. vezetői is. A polgármester úr beszédében kiemelte: a BENU Aszód Városi Gyógyszertár immáron olyan „lakosságbarát környezetet” teremtett, amelyben a betérő vásárlók szabadon, a sor feltartása nélkül tájékozódhatnak az egyes gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban. A modern, szabad polcos berendezés még emberibb kommunikációt tesz lehetővé a gyógyszertár dolgozói és a betegek között.

benu-300x248_2Sztán István hangsúlyozta: az átalakítás által a BENU Aszód Városi Gyógyszertár kitűnően példázza Aszód városvezetésének törekvéseit: „A lakosság érdekében vagyunk, együttesen, Aszódért.” A szalagátvágás ünnepélyes pillanata előtt a patika vezetője, Nyemeczné Hárs Katalin köszönetétbenu-300x248_3 fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, dolgozóinak az átalakítás folyamán nyújtott szakmai támogatásért. Mindössze néhány napot vett igénybe a felújítás, pedig ezzel egyidejűleg az ikladi fiókot is átalakították! A gyógyszerész asszony fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy munkatársai páratlan csapatmunkával álltak helyt a munkálatok során. Bízik benne, hogy immáron a komfortosabb környezetben még többet tudnak nyújtani a lakosságnak: legfőképpen szakértelmet és a mai versenyhelyzetnek megfelelő termékválasztékot – és persze kedvességet, emberi szót, amiben eddig sem volt hiány.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.