BENU beruházás Aszódon

2016. november 8.

5 év után ismét komoly beruházást hajtott végre a BENU Aszódon.

benu-301x227A BENU Aszód Városi Gyógyszertár megújulva, a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, modern belső térrel és felújított külsővel várja a betérő betegeket, vásárlókat. A megújult BENU Aszód Városi Gyógyszertárt hivatalosan 2016. május 3-án, szalagátvágással egybekötött ünnepélyes ceremónia keretein belül avatták fel. Az ünnepélyes megnyitón rbenu-301x227_2észt vett Aszód város polgármestere, Sztán István és a BENU Magyarország Zrt. vezetői is. A polgármester úr beszédében kiemelte: a BENU Aszód Városi Gyógyszertár immáron olyan „lakosságbarát környezetet” teremtett, amelyben a betérő vásárlók szabadon, a sor feltartása nélkül tájékozódhatnak az egyes gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban. A modern, szabad polcos berendezés még emberibb kommunikációt tesz lehetővé a gyógyszertár dolgozói és a betegek között.

benu-300x248_2Sztán István hangsúlyozta: az átalakítás által a BENU Aszód Városi Gyógyszertár kitűnően példázza Aszód városvezetésének törekvéseit: „A lakosság érdekében vagyunk, együttesen, Aszódért.” A szalagátvágás ünnepélyes pillanata előtt a patika vezetője, Nyemeczné Hárs Katalin köszönetétbenu-300x248_3 fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, dolgozóinak az átalakítás folyamán nyújtott szakmai támogatásért. Mindössze néhány napot vett igénybe a felújítás, pedig ezzel egyidejűleg az ikladi fiókot is átalakították! A gyógyszerész asszony fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy munkatársai páratlan csapatmunkával álltak helyt a munkálatok során. Bízik benne, hogy immáron a komfortosabb környezetben még többet tudnak nyújtani a lakosságnak: legfőképpen szakértelmet és a mai versenyhelyzetnek megfelelő termékválasztékot – és persze kedvességet, emberi szót, amiben eddig sem volt hiány.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.