BENU beruházás Aszódon

2016. november 8.

5 év után ismét komoly beruházást hajtott végre a BENU Aszódon.

benu-301x227A BENU Aszód Városi Gyógyszertár megújulva, a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, modern belső térrel és felújított külsővel várja a betérő betegeket, vásárlókat. A megújult BENU Aszód Városi Gyógyszertárt hivatalosan 2016. május 3-án, szalagátvágással egybekötött ünnepélyes ceremónia keretein belül avatták fel. Az ünnepélyes megnyitón rbenu-301x227_2észt vett Aszód város polgármestere, Sztán István és a BENU Magyarország Zrt. vezetői is. A polgármester úr beszédében kiemelte: a BENU Aszód Városi Gyógyszertár immáron olyan „lakosságbarát környezetet” teremtett, amelyben a betérő vásárlók szabadon, a sor feltartása nélkül tájékozódhatnak az egyes gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban. A modern, szabad polcos berendezés még emberibb kommunikációt tesz lehetővé a gyógyszertár dolgozói és a betegek között.

benu-300x248_2Sztán István hangsúlyozta: az átalakítás által a BENU Aszód Városi Gyógyszertár kitűnően példázza Aszód városvezetésének törekvéseit: „A lakosság érdekében vagyunk, együttesen, Aszódért.” A szalagátvágás ünnepélyes pillanata előtt a patika vezetője, Nyemeczné Hárs Katalin köszönetétbenu-300x248_3 fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, dolgozóinak az átalakítás folyamán nyújtott szakmai támogatásért. Mindössze néhány napot vett igénybe a felújítás, pedig ezzel egyidejűleg az ikladi fiókot is átalakították! A gyógyszerész asszony fontosnak tartotta elmondani azt is, hogy munkatársai páratlan csapatmunkával álltak helyt a munkálatok során. Bízik benne, hogy immáron a komfortosabb környezetben még többet tudnak nyújtani a lakosságnak: legfőképpen szakértelmet és a mai versenyhelyzetnek megfelelő termékválasztékot – és persze kedvességet, emberi szót, amiben eddig sem volt hiány.

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.