Ahol a betérő vásárlók szabadok és önmaguk lehetnek

Ahol a betérő vásárlók szabadok és önmaguk lehetnek

Fontos és meghatározó változáson ment keresztül a Székesfehérvár belvárosában található Országalma Gyógyszertár: immáron a BENU Hálózat vásárló-központú, szabadpolcos belső térrel kialakított officinájával várja a betérő betegeket és mindazokat, akik felismerik az egészség-megőrzés fontosságát és e célból vásárolnak a patikában.

A meglehetősen kicsi alapterületű gyógyszertárból mindössze néhány nap alatt varázsoltak tágas, világos, könnyen áttekinthető BENU Gyógyszertárat a Pharmanova Zrt. és az Országalma Gyógyszertár lelkes munkatársai.

Munkájukat ünnepélyes, sajtó-nyilvános megnyitó rendezvény keretein belül elismerő szavakkal méltatta Östör Annamária, Székesfehérvár egészségügyi tanácsnoka, valamint dr. Zlinszky János, a Pharmanova Zrt. igazgatósági tagja. Geisztné dr. Dániel Veronika, az Országalma Gyógyszertár vezetője megható köszöntő beszédében fontosnak tartotta elmondani: nagy örömmel tölti el, hogy az átalakítás által olyan modern, ember-központú BENU Gyógyszertárat vezethet, ahol a vásárlók „szabadnak érezhetik magukat”, elég időt fordíthatnak az egészségmegőrző gyógyhatású készítmények megismerésére, kiválasztására, az árak összehasonlítására, könnyebben kaphatnak tanácsot – egy szóval ahol „önmaguk lehetnek”.

A gyógyszertárvezető asszony hisz abban, hogy a megújult Országalma Gyógyszertár immáron BENU Gyógyszertárként segít visszaadni a nagy hagyományokkal rendelkező Távirda utca korábbi fényét. Mindehhez sok sikert kívánunk!

2016. november 10.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink