A Szent Ágnes Gyógyszertár Veszprém új büszkesége

A Szent Ágnes Gyógyszertár Veszprém új büszkesége

A felújított és modernizált BENU Gyógyszertár a megnyitó napján egészségügyi tanácsadással, színes programokkal várta a város lakóit. A gyógyszertár november 21-i avatóünnepségén jelen volt Brányi Mária, Veszprém Megyei Jogú Város alpolgármestere, aki a következőképp köszöntötte a megszépült gyógyszertárat: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Szent Ágnes Gyógyszertár ezentúl is a megszokott helyen, de új, színvonalas környezetben fogadja Veszprém és azon belül Cholnoky városrész lakóit. Külön örülök, hogy a gyógyszertár kiemelt feladatként kezeli az egészségmegőrzést, és ezzel fontos szerepet vállal a város egészségügyi szolgálatában.”

A megnyitó ünnepségre látogatott a BENU hálózat hazai üzemeltetőjének, a PHARMANOVA Zrt.-nek képviselője is, aki köszönetet mondott a gyógyszertár munkatársainak az átalakítás ideje alatt végzett munkájukért, és sok sikert kívánt jövőbeni munkájukhoz. A gyógyszertárvezető asszony dr. Gerendás Andrea hangsúlyozta, hogy mostantól kellemesebb környezetben, de ugyanolyan szakmai színvonalú ellátással várják a betegeket és a vásárlókat.

A modernizált Szent Ágnes Gyógyszertárat is úgy alakították ki, hogy a vásárlók a széles kínálatból kedvükre válogathassanak a sor feltartása nélkül. Az egyes készítmények kategóriák szerint kerültek a szabad polcokra, aminek köszönhetően a kínálat sokkal átláthatóbb, mint korábban.

2013. december 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink