A megújult gyógyszertárral ünnepelt a BENU a "Balaton fővárosában"

A megújult gyógyszertárral ünnepelt a BENU a "Balaton fővárosában"

A patinás történelmi épület kívülről változatlan szépségében megmaradt, azonban belsejét a legmodernebb követelményeknek megfelelően alakították ki. A Balaton fővárosának is nevezett település hangulatos sétálóutcájának végében, a Főtéren, a Helikon Gyógyszertár megnyitó ünnepségén velünk ünnepelt Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere is.

A város jelképének számító Helikon emlékműről elnevezett gyógyszertár központi elhelyezkedésének köszönhetően fontos szerepet játszik az itt lakók és az ide látogatók életében. A megnyitó alkalmából az Egy Csepp Figyelem Alapítvány munkatársai vérnyomás-, és vércukormérésre invitálták a Főtéren sétálókat, akik a fájdalommentes szűrővizsgálat során hasznos információkat tudhattak meg a cukorbetegségről és fajtáiról. A Helikon Gyógyszertár szakemberei személyre szabott tanácsadással hívták fel a figyelmet legnagyobb kincsünkre, az egészségünkre és annak megőrzésére. Mivel a dohányzásról való leszokás sokak számára okoz gondot, a gyógyszertár nikotinfüggőséget vizsgáló tesztjének kitöltése után a gyógyszerészek segítséget nyújtottak ebben is. A történelmi belváros utcáján sétáló kicsik héliumos lufit, a nagyok néhány rövid kérdés megválaszolásával a BENU szakembereitől személyre szabott fogyókúra-, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag beviteli tanácsokat is kaphattak.

foteri-helikon-keszthely-001

Díszvendégünk volt Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere, aki velünk ünnepelt a megnyitó alkalmából, és beszédével üdvözölte a gyógyszertár megújulását: „Gyermekkorom óta szinte csak ebbe a gyógyszertárba járok, így jól ismerem az itt dolgozókat, ezért is tölt el örömmel, hogy jó körülmények között dolgozhatnak. Mi pedig, betegek, rászorulók csodálatosan megújult környezetben válogathatunk, akár a polcokról választunk, akár receptjeinket kiváltani térünk be."

foteri-helikon-keszthely-081

A megújult BENU Gyógyszertár kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a vásárlást a betegek számára. Az úgy nevezett egyéb termékek - mint a vitaminok, gyógyteák, táplálék kiegészítők, bőrápolási készítmények- átlátható kategóriákban sorakoznak, a hasonló termékek egymás közelébe kerültek, így könnyebb az eligazodás. A szabadpolcos kialakításnak köszönhetően mindenki kényelmesen, a sor feltartása nélkül válogathat, mivel a készítmények kézbe vehetők és az árak is könnyedén összevethetők. A felkészült gyógyszerészek szakértelmükkel és egészségmegőrző tanácsaikkal természetesen továbbra is segítenek az érdeklődőknek a helyes döntésben, ezzel teremtve közvetlen és emberközpontú hangulatot.

foteri-helikon-keszthely-075foteri-helikon-keszthely-037

2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink