A LIVSANE termékcsalád bekerült az év termékei közé

2019. április 4.

Az idén nyolcadik alkalommal adták át az Év Terméke Díjat. A sajátmárkás étrend-kiegészítők kategóriájában a BENU Gyógyszertárak LIVSANE termékcsaládja nyerte el a rangos elismerést.

A Product of the Year, vagyis az Év Terméke Díj a világ egyik legjelentősebb, innovatív termékeket díjazó rendszere, amely a fogyasztók döntésén alapul. Hazánkban 2012-ben indult útjára.

A díjra olyan  új és/vagy innovatív termékek nevezhetők, amelyek az utóbbi 18 hónapban kerültek piacra Magyarországon. Szakmai grémium dönt arról, hogy a gyártó által feltüntetett innováció a vásárlók szemszögéből is valódi értékkel bír-e, amennyiben igen, a termék elindítható a közvélemény kutatáson.

A díjazott termékeket a fogyasztók döntését elemző Inspira Research reprezentatív, 2000 fős kutatása alapján választották ki. Az innovatív termékeket egy szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték az attraktivitás, innováció és elégedettség mentén, a végső sorrendet pedig kizárólag az előző három szempont alapján összesített, úgynevezett POY index határozta meg. A nyertesek egy évig használhatják Az Év Terméke Díj logót a termék csomagolásán, a reklámokban és a média megjelenéseken.

A LIVSANE márka és termékei a család minden tagja számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt megoldást nyújtanak. A termékcsalád termékei (vitaminok, pezsgőtabletták, táplálékkiegészítők) a legmodernebb táplálkozási, fiziológiai és orvosi kutatások alapján kerültek kifejlesztésre. A vitaminok, ásványi anyagok és táplálékkiegészítők elérhetők tabletta, kapszula, por és folyadék formájában is.

Örömmel vettük át ezt a rangos díjat, mely pozitív visszajelzés számunkra arról, hogy a vásárlók kedvelik a LIVSANE termékeket.  Különösen büszkék vagyunk az elégedettség kategóriában kapott 97%-os eredményre.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

A BENU Gyógyszertár Budapest Shopmark. Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat, illetve elnyerte a legjobbaknak járó Store of the Year Hungary 2019 díjat is.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.

Melyik a kedvenc BENU Gyógyszertára? Szavazzon!

Melyik a kedvenc BENU Gyógyszertára? Szavazzon!

Szavazzon és nyerjen, hiszen összesen 60.000 Ft értékben sorsolunk ki BENU Exkluzív termékeket tartalmazó ajándékcsomagokat. Önnek melyik a kedvenc BENU Gyógyszertára?