A LIVSANE termékcsalád bekerült az év termékei közé

2019. április 4.

Az idén nyolcadik alkalommal adták át az Év Terméke Díjat. A sajátmárkás étrend-kiegészítők kategóriájában a BENU Gyógyszertárak LIVSANE termékcsaládja nyerte el a rangos elismerést.

A Product of the Year, vagyis az Év Terméke Díj a világ egyik legjelentősebb, innovatív termékeket díjazó rendszere, amely a fogyasztók döntésén alapul. Hazánkban 2012-ben indult útjára.

A díjra olyan  új és/vagy innovatív termékek nevezhetők, amelyek az utóbbi 18 hónapban kerültek piacra Magyarországon. Szakmai grémium dönt arról, hogy a gyártó által feltüntetett innováció a vásárlók szemszögéből is valódi értékkel bír-e, amennyiben igen, a termék elindítható a közvélemény kutatáson.

A díjazott termékeket a fogyasztók döntését elemző Inspira Research reprezentatív, 2000 fős kutatása alapján választották ki. Az innovatív termékeket egy szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték az attraktivitás, innováció és elégedettség mentén, a végső sorrendet pedig kizárólag az előző három szempont alapján összesített, úgynevezett POY index határozta meg. A nyertesek egy évig használhatják Az Év Terméke Díj logót a termék csomagolásán, a reklámokban és a média megjelenéseken.

A LIVSANE márka és termékei a család minden tagja számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt megoldást nyújtanak. A termékcsalád termékei (vitaminok, pezsgőtabletták, táplálékkiegészítők) a legmodernebb táplálkozási, fiziológiai és orvosi kutatások alapján kerültek kifejlesztésre. A vitaminok, ásványi anyagok és táplálékkiegészítők elérhetők tabletta, kapszula, por és folyadék formájában is.

Örömmel vettük át ezt a rangos díjat, mely pozitív visszajelzés számunkra arról, hogy a vásárlók kedvelik a LIVSANE termékeket.  Különösen büszkék vagyunk az elégedettség kategóriában kapott 97%-os eredményre.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak