Ezeket a teákat igya, ha teherbe akar esni

Ezeket a teákat igya, ha teherbe akar esni

Kapcsolódó tünetek:

A 4 leghatásosabb gyógynövény a termékenység növelésére

Nem ritka, hogy hosszú hónapok telnek el, míg végre pozitív lesz a teszt. A jó hír az, hogy vannak olyan gyógyteák, melyek fogyasztásával növelhető a teherbeesés esélye.

Cickafark

Az éhgyomorra fogyasztott cickafark teára sok nő esküszik, ugyanis olyan hatóanyagokat is tartalmaz, mely segíti a normál tüszőérést, a sárgatest hormon termelődését. Lehetőleg mesterséges édesítőszer és cukor nélkül igya, mert azok befolyásolhatják a progeszteron szintjét, továbbá fontos, hogy csakis az ovuláció előtti időszakba fogyassza!

Palástfű

A cickafark mellett a palástfű tea a legnépszerűbb a babára vágyó nők körében, főleg azoknál, akiknél rendszertelen a ciklus, illetve ha peteérési problémákkal küzdenek. Fogyasztása kifejezetten ajánlott azoknak, akik teherbe szeretnének esni, ugyanis segíti a méhnyálkahártya felépítését, erősíti a méhet és jó hatással van a beágyazódásra is. Teáját fogyassza naponta 2-szer az ovuláció után!

Barátcserje

A barátcserje segítségével hamar szabályossá válhat a menstruációs ciklus, így könnyebben ki lehet számolni az ovulációs időszakot. Jó hatással van továbbá a sárgatest zavarára, valamint csökkenti a prolaktin szintet is, ami a peteérési zavarokért felelős lehet. Egész ciklus alatt szedhető és a kellemetlen alhasi görcsöket is eredményesen mérsékli. Amennyiben az ízét esetleg nem szereti, tabletta formájában is kapható.

Málnalevél

A málnának sokan csak a gyümölcsét fogyasztják, pedig levele is értékes elixír, hiszen remek méregtelenítő hírében áll, ami többek között segíti a teherbeesést. Leggyakrabban palástfűvel együtt alkalmazzák, de önmagában is fogyasztható. Napi 2 decivel javíthatja a fogamzás esélyét, mivel segíti a peteérést és a beágyazódást, valamint javítja a petesejt minőségét. Kedvező hatással van gyermekláncfű leveles teakeverék komponenseként az inzulin háztartásra, melynek optimalizálása szinté növeli a teherbeesés esélyét.

2016. november 3.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink

Kapcsolódó cikkek