Új helyre költözött a Szent István Gyógyszertár

Új helyre költözött a Szent István Gyógyszertár

Régi munkatársait és hagyományait megtartva, új szolgáltatásokkal bővülve költözött a Templom téri Szent István Gyógyszertár a Károly király utcába. Ez Budaörs egyetlen BENU patikája, ami jónéhány előnnyel jár a vásárlók számára a rendszeres akciók és a törzsvásárlói kártyával járó kedvezmények révén.

A Szent István Gyógyszertár a legrégebbi patika Budaörsön. E közkedvelt, nagymúltú gyógyszertár megújulva költözik a Templom térről a Károly király utca 54. szám alá. Bár a helyszínváltozásról nem gondolkoznak egyformán a budaörsiek, mindenki jól jár, mert a patika fejlődését biztosítja.

A költözés egyik előnye, hogy könnyebb parkolóhelyet találni – mondják dr. Ördög Imre és dr. Inczeffyné dr. Ivicsics Katalin a patika tulajdonosai. Ám akinek nehézséget okoz a gyógyszertár megközelítése, annak kérésre házhoz szállítják a gyógyszereit.

A gyógyszertár a régi helyen megszokott dolgozókkal együtt költözött. Ez garancia arra, hogy megmarad a korábbi szolgáltatás, a helyi, speciális igények kielégítése, ami különösen a helyben összeállított, „kikeveréses” készítményeknél fontos. Hiszen ők ismerik a helyi sajátosságokat, a legnépszerűbb receptúrákat, amelyeket az itteni orvosok, védőnők preferálnak. Vagy a hagyományos, kedvelt recept nélküli készítményeket, mint a tejkrém, vitaminos arckrém, glicerines kézkrém. A vezetőség határozott szándéka ezeknek a megőrzése.

Az egyedi igényeknek való megfelelés és a hagyományok megtartása mellett fontos, hogy Budaörsön ez az egyetlen BENU gyógyszertár a BENU patikahálózat rendszeres akcióival, és olyan termékek széles körét biztosítják, amelyek naponta használatosak és gyorsan fogynak, amire az embereknek sokszor van szükségük, miközben szezonálisan változnak, az igények szerint.

Továbbá a BENU LIVSANE néven futó sajátmárkás termékeit is csak itt érhetjük el. Ezek kiváló minőségű, német, napi használatú készítmények, eszközök, vitaminok jó ár-érték arányban.

Akik pedig az internetes vásárlást kedvelik, azoknak jó hír, hogy a patika hamarosan személyes átvételi pontként is működni fog, így a www.benu.hu oldalon megrendelt termékeket itt is át lehet majd venni. Az online megrendeléssel még biztosabbá tehető az adott gyógyszerekhez való hozzájutás. Mivel számos nagykereskedővel vannak kapcsolatban, így nagyobb eséllyel tudnak akár hiánycikkeket beszerezni, rövidebb határidővel. Igény szerint olyan külföldi gyógyszerek beszerzésében is tudnak segítséget nyújtani, amelyek Magyarországon nincsenek törzskönyvezve.

A szolgáltatások körét a jövőben még bővítik – tette hozzá a Szent István Patika két tulajdonosa -, de már most elérhetők például bizonyos állatgyógyászati készítmények, hiszen van a közelben állatorvosi rendelő. Ezen felül homeopátiás készítményeket is forgalmaznak, a már korábban tapasztalt kereslet kielégítésére. A választásban homeopátiában jártas gyógyszerészek tudnak segíteni.

Érdemes még megemlíteni az ajánlatból a kedvelt dermokozmetikai márkákat, ilyen például a Bioderma, Eucerin, Uriage, Vichy, La Roche-Posay, CeraVe, Revox és a Dermedic. Az utóbbi egy viszonylag új lengyel kozmetikum, még nincs minden hazai patikában, azonban jó minőségű, bőrgyógyászok által ajánlott, és kedvezőbb az ára, mint a többi hasonló terméknek. Ugyanez igaz a vitaminokra is, azaz széles körben kaphatók.

A megújulás alkalmából a patika ünnepélyes megnyitó esemény tartott 2023. február 21-én, kedden, amelyen a BENU Magyarország Zrt. vezetősége is részt vett.

Fontos információ, hogy a Szent István Gyógyszertár az ügyeletes minden hétfő éjjel kedd reggel 8 óráig.

BENU Szent István gyógyszertár

2040 Budaörs, Károly király u. 54.

2023. március 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink