Soroksárt is elérte a változás

Soroksárt is elérte a változás

Nagyobb területen, jól átlátható, világos térben, szabadpolcos rendszerrel találkozik az, aki betér ide. A hálózat szűk két év alatt már több, mint negyven gyógyszertárat újított fel, a XXIII. kerületi lett az egyik legszebb.

"Magánemberként gyakran jártam ide" – kezdte köszöntőjét Geiger Ferenc, Soroksár polgármestere, mielőtt átvágta volna a szalagot a legutóbb megújult BENU patika átadásán. – "Szívesen jöttem, és ezután még szívesebben jövök, tényleg megszépült. Öröm egy ilyen eseményre jönni, és látni a kiszolgálás színvonalát. Melyik polgármester ne örülne, ha egy szolgáltató ilyen mértékben bővülne a kerületében?"

"Teljesen máshogy néztünk ki korábban" – foglalta össze tömören a lényegi elemeket dr. Tóth Mária, gyógyszertárvezető. – "A bejárattal szembe került a tára sor, ezáltal nekünk is és a vásárlóknak is jobb a rálátása az egész térre. Letisztultabb, átláthatóbb lett. Arról nem is beszélve, hogy a rengeteg lámpának hála nagyon világos lett a gyógyszertár, szinte a folyosót is beragyogja a fény." - A vezető kiemelte, a korábbi állapotokra ráfért a frissítés. – "Több BENU patika is megújult a közelmúltban, a soroksárinál azonban nagyon látványos a változás. Megérte várni rá" – tette hozzá dr. Tóth Mária.

Szavait megerősítette Dr. Zlinszky János, a BENU Gyógyszertár Hálózatot összefogó PHARMANOVA Zrt. igazgatósági tagja: "Hosszú ideje szerettük volna megújítani soroksári patikánkat. A hat Auchanban található BENU Gyógyszertár közül mégis ez maradt a végére. De érdemes volt türelmesnek lenni, hiszen a mellettünk lévő üzlet területével kiegészülve más dimenzióba került a gyógyszertár. Ez lett a zászlóshajónk, egyszerűen gyönyörű" – fogalmazta meg örömét Zlinszky. – "A szabadpolcos rendszer. Fontos, hogy nálunk tematizálva jelennek meg a termékek. Kényelmes környezetben fogadhatjuk a betérőket, akik remélhetőleg leginkább az egészség megőrzése, megóvása miatt érkeznek hozzánk. Ebben szerepe van a szakembereinknek, akik felkészültségüknek hála mindenkinek tudnak segíteni. Amúgy is csak dicséret illeti a kollégákat, hogy ilyen gyorsan mindent helyére tettek az átalakítást követően."soroksár2

"Mióta nyitva vagyunk, folyamatosan jönnek a pozitív visszajelzések" – vette vissza a szót dr. Tóth Mária. – "Ugyan bevásárlóközpontban vagyunk, mégis van már kialakult vendégkörünk. Igény volt rá a részünkről is, de a vásárlók is elégedettségüknek adtak hangot. Az Auchanban nincs hasonló kialakítású és kínálattal rendelkező üzlet. Eddig két zárt gondolánk volt középen, most van négy nyitott, hogy kiemeljek valamit a bővítésből. Az emberek kezükbe vehetik, megvizsgálhatják a soroksar_0terméket, és mi is ki tudunk menni hozzájuk segíteni. Össze tudják hasonlítani a termékeket, és kikérhetik a szakvéleményünket.

Maga a szabadpolcos rendszer a BENU patikájában régóta, eredményesen működik. Némileg át kellett alakítani a feladatokat, hiszen nagyobb tér nagyobb gondoskodást igényel, de nagyon örülünk a változásnak" – tette a hozzá a gyógyszertár vezetője. – "Jó csapatunk van, akikkel rugalmasan, könnyen ment az átállás."
2014. február 24.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink