La Roche-Posay Effaclar Habzó Arctisztító Gél

La Roche-Posay Effaclar Habzó Arctisztító Gél

Kapcsolódó tünetek:

ZSÍROS, AKNÉRA HAJLAMOS BŐRRE

A La Roche-Posay Effaclar egy teljes körű termékcsalád problémás bőrre, amely magas hatékonyságot és kiváló tolerálhatóságot biztosít minden típusú bőrhiba ellen. Hatékonysága 70 tudományos tanulmányon alapul.

Az Effaclar Habzó arctisztító gél gyengéden, szárító hatás nélkül tisztítja a bőrt a kíméletes, jól tolerálható, szigorúan megválogatott tisztító összetevőinek köszönhetően. Eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, ezáltal a bőr tiszta és friss lesz. Kíméletesen tisztítja meg a pórusokat a portól és a szennyeződésektől. Csökkenti a mitesszerek láthatóságát és szabályozza az arc csillogását. Tiszta, üde arcbőrt hagy maga után. Érzékeny bőrre is megfelelő, alkoholmentes.

HOGYAN HASZNÁLJUK:

A pórusok tisztítása érdekében használjunk langyos vizet! Habosítsuk fel a kezünkben és gyengéden masszírozzuk be a bőrbe a t-vonalban és a nyakon! Gyengéd, körkörös mozdulatokat használjunk! Majd öblítsük le hideg vízzel a pórusok összehúzása érdekében.

LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐI:

  • La Roche-Posay termálvíz: Nyugtatás, irritáció elleni hatás
  • Cink: Tisztítja a bőrt és segít csökkenteni a faggyútermelést.
  • Tisztító hatóanyagok: Nagyon hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, anélkül, hogy túlszárítanák a bőrt.

LA ROCHE-POSAY TIPP:

Ha pattanásokkal küzdesz a hátadon vagy egyéb testrészeden, használhatod az Effaclar habzó arctisztító gélt tusfürdőként is!

Támogatott tartalom
L'OREAL Magyarország Kft.
1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26.
2023. október 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink