Gyógyszertárnyitók: SUGÁR, Soroksár AUCHAN Korzó és Mátészalka Sas

Gyógyszertárnyitók: SUGÁR, Soroksár AUCHAN Korzó és Mátészalka Sas

Eseménydús nyarat és őszt tudhat maga mögött a BENU: három gyógyszertár megújult, ezentúl környezettudatosabb, modernebb külsővel, és a megszokottnál szélesebb választékkal várja a gyógyulni és az egészségüket megőrizni törekvő vásárlókat.

2022 nyarától egy teljesen megújult és kibővült BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat a SUGÁR Üzletközpontban. A patika évek óta szolgálja ki a zuglói lakosokat, ám eljött az idő, hogy modernebb, választékban még szélesebb, területben pedig nagyobb legyen, még inkább igazodva a vásárlók igényeihez.

A Mátészalkán található Sas Gyógyszertár október közepe óta környezettudatosabb, modernebb külsővel, és a megszokottnál szélesebb választékkal várja a vásárlókat.

Október végén ünnepélyes szalagátvágással egybekötött megnyitóval újra nyitotta kapuit a teljes körűen átalakult BENU Gyógyszertár a soroksári Auchan Korzón. 

A vásárlók a megszokott szakértői kiszolgálás mellett, letisztult szín- és formavilágú szabadpolcos rendszerben válogathatnak mindhárom gyógyszertárban. Ez azért is fontos, mert egyre többen vannak azok, akik a felírt gyógyszereken kívül az egészségmegőrző és dermokozmetikai termékeket keresik a gyógyszertárban, amiből ezentúl még szélesebb választék érhető el.

A BENU Gyógyszertárba betérők a felújítást követően is magas színvonalú szakmai segítséget kapnak minden kérdésükben, de a kibővített terekben arra is van lehetőségük, hogy kényelmesen, egyénileg válogassanak kedvenc termékeik között.

Köszönjük a gyógyszertárak dolgozóiának lelkiismeretes munkáját, és nagyon örülünk, hogy megszépült BENU Gyógyszertárakban általuk a betegek és az egészségüket megőrizni törekvők a megszokott szakértelemmel találkoznak.

BENU Gyógyszertár SUGÁR

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Wolfgang Wallisch, az Igazgatóság elnöke, Rózsa András alpolgármester, dr. Tulok Balázs gyógyszertárvezető és dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

Mátészalka Sas

A gyógyszertár ünnepélyes átadóján dr. Huszti Anna gyógyszertárvezető mellett jelen volt dr. Kupai Mihály, a BENU Magyarorszáz Zrt. igazgatósági tagja, dr. Juhászné dr. Kicsák Marianna, gyógyszertár tulajdonosa és dr. Hanusi Péter polgármester.

Soroksár AUCHAN Korzó

 

2022. december 13.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink