Decemberben újabb két gyógyszertár szépült meg

BENU Gyógyszertár Szombathely Stromfeld

December közepén két felújított gyógyszertár átadására került sor: a BENU Gyógyszertár Szombathely Stromfeld és a BENU Gyógyszertár Keszthely Interspar mostantól megújult külsővel és kibővült termékválasztékkal várja a kedves vásárlókat.

Mindkét gyógyszertár évek óta szolgálja ki a környéken élőket, akik ezután is a megszokott szakértelemmel találkoznak, ám mostantól sokkal modernebb, letisztultabb szín- és formavilágú szabadpolcos rendszerben válogathatnak. Ahogy az a BENU nevet viselő gyógyszertárakra jellemző, Szombathelyen és Keszthelyen is kibővült termékkínálat fogadja a betérőket: nagyobb helyet kaptak a betegségek megelőzését elősegítő termékek, mint pl. a vitaminok és immunerősítő készítmények, és nagy választékban lehet válogatni a dekorkozmetikai termékek között is.

Köszönjük a gyógyszertárakban dolgozó kollégáink megbízható és lelkiismeretes munkáját, és sok örömöt kívánunk nekik a megszépült patikákban!

BENU Gyógyszertár Szombathely Stromfeld

Az ünnepélyes megnyitón részt vett dr. Papp István, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja, Szombathné dr. Mayer Kinga gyógyszertárvezető, Bakonyi Adrienn, Szombathely önkormányzati képviselője és dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. vezérigazgatója.

BENU Gyógyszertár Keszthely Interspar

2022. december 20.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink