"Ez a pici készülék az Én háziorvosom"

"Ez a pici készülék az Én háziorvosom"
Ez a pici kis készülék az én „házi orvosom” – Kolenkár Erika egy pitvarfibrilláció diagnózis alkalmával találkozott először a WIWE-val, amely végigkísérte a műtét felé vezető úton, és azóta is naponta biztosítja őt szíve egészségéről.  

A WIWE napjában korlátlan alkalommal ismételhető EKG-felvételezését és véroxigén szint monitorozást tesz lehetővé. A beteg által elküldött vagy személyesen bemutatott rendszeres mérési eredményekből a kezelőorvos fontos információkat nyerhet a szívfrekencia alakulására, az átmeneti EKG eltérésekre, ritmuszavarokra, oxigén hiányos állapotokra vonatkozóan. Nemcsak ismert szívbetegek követésére ajánlom, valamennyi egészségtudatosan élő páciens szűrővizsgálataihoz, a szív- érrendszeri megbetegedések megelőzéséhez is hasznos plusz információkkal szolgálhat

Prof. Dr. Merkely Béla ajánlásával

      „Évtizedekre visszanyúló a szívem állapotával kapcsolatos krónika. Sok éve rendszeresen részt veszek terheléses vizsgálaton, mérésen és kontrollon, gyógyszert is szedek. Ezért is lettem nagyon lelkes, amikor tudomást szereztem a WIWE-ról. Pár éve beszereztem, és azóta rendszeresen használom. Biztonságérzetet ad, hogy bárhol, bármikor mérhetek vele. Mindig elérhető helyen tartom.” – Csontos Béla egyike azoknak a WIWE tulajdonosoknak, akiket krónikus betegségük mellett megnyugtat a tudat, hogy a WIWE-ra mindig számíthatnak.         A készülék első használatakor örültem, mert két zöld jelzést is kaptam, mind az EKG, mind pedig az aritmia vizsgálat azt mutatta, hogy nincs probléma. Sajnos azonban a kamrai heterogenitásra egy nagy piros jelzést kaptam. Orvoshoz fordultam, kiderült, hogy súlyos nagyér betegségem van, hamarosan megműtöttek. Köszönöm a feleségem és a négy gyermekem nevében is, hogy ezzel a termékkel hozzájárultak ahhoz, hogy még mindig élek. – Lászlóffy Miklós mesébe illő WIWE története.         A WIWE otthoni EKG készülék nemcsak kialakítását tekintve praktikus, hiszen apró méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, és segítségével otthon is képbe kerülhetsz szíved állapotával, de emellett a hozzá tartozó applikáció használata is egyszerű és átlátható.         „A 73 éves férfi betegem visszatérő palpitációit sem a nyugalmi, sem az ismételt 24 órás Holter Ekg- val nem tudtuk igazolni, a WIWE készülékünk pedig ki volt adva más paciensnek. A beteg – mivel nagyon zavarta a ritmuszavar érzése– végül vett magának egy WIWE készüléket, amellyel gyakorlatilag egy héten belül sikerült igazolni a parox pitvarfibrillációját. Anticoaguláltuk és Cordarone mellett gyakorlatilag panaszmentes. Valószinűleg egy stroketól megmentette a WIWE a betegünket.” – dr. Mohay András WIWE  története.
2021. május 12.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink