Szakértő ápolás a menopauza által érintett bőrnek (x)

Szakértő ápolás a menopauza által érintett bőrnek (x)

Kapcsolódó tünetek:

A Vichy Laboratóriumok célja, hogy a nőket az élet minden szakaszában elkísérjék. Ez volt az első márka, amely a változókor alatti bőrelváltozásokkal foglalkozott, és nyíltan kommunikált a témában.

A bőrgyógyászokkal és nőgyógyászokkal együttműködésben, a változókor területén szerzett szakértelmének köszönhetően olyan termékek teljes skáláját kínálja, amelyek válaszolnak a bőr hormonális változásai miatt megváltozó igényeire ebben az időszakban.

Most a Vichy a NEOVADIOL termékcsalád megújításával állt elő, új hatóanyagokkal és hatékonysággal gazdagított, továbbfejlesztett formulával, miközben megtartotta a népszerű illatot és textúrát.

A változókort a női nemi hormon - az ösztrogén – csökkenése határozza meg, ez pedig a bőr állapotára is hatással van. A faggyútermelés csökken, és a bőr elvékonyodik. A kollagén, az elasztin és a hialuronsav szintézise lelassul.  A bőr szárazabbá, vékonyabbá válik, veszít térfogatából és feszességéből, a ráncok hangsúlyosabbá válnak, és a pigmentfoltok jelenléte megnő. Egy közelmúltbeli felismerés egy másik kulcsfontosságú hormonális folyamatra is rávilágított: a kortizol nevű stresszhormon szintjének emelkedésére. Ezáltal csökken a kollagénszintézis, amely hozzájárul a bőrt alkotó anyagok redukálódásának felgyorsításához. A Vichy Laboratóriumok a Neovadiol termékek formuláját CortisineTM-mel   gazdagította, amely kompenzálja a magasabb kortizolszint bőrre gyakorolt hatását.

A menopauza azonban nem egy egyszeri folyamat, hiszen két fázisban zajlik le, amelyek során a bőrünk minden alkalommal kissé eltérő ápolást igényel. A peri-menopauza idején jelentkeznek az első hormonális változások. Bőrünk veszít feszességéből, fényességéből és sűrűségéből. A ráncok láthatóbbá válnak. Ezután következik a poszt-menopauza, azaz a változókor utáni időszak, ami akkor köszönt be, amikor a menstruációs ciklus több mint egy teljes éve megszűnt. Egyes tünetek csökkennek vagy fokozatosan eltűnnek (hőhullámok), míg mások felerősödnek (a bőr öregedésének jelei, csontritkulás). 

reklám*

 

A Neovadiol termékcsaládot most a perimenopauza időszakára vonatkozó feltöltő ápolásra és a menopauza utáni tápláló ápolásra osztották fel. Ezért minden termék szükség szerint kombinálható, és a bőr állapotának megfelelően használható.

 


Hatóanyagok: Vichy termálvíz, proxilán, kassziakivonat és hialuronsav.  

 

PERI-MENOPAUZA – FELTÖLTŐ ÁPOLÁS

A menopauza előtti és alatti időszakban a bőr veszít feszességéből, fényességéből és sűrűségéből. A ráncok láthatóbbá válnak.
Hatóanyagok: Vichy termálvíz, proxilán, kassziakivonat és hialuronsav.  

BŐRTÖMÖRSÉGET FOKOZÓ, NEDVESSÉGGEL FELTÖLTŐ NAPPALI ARCKRÉM
Ez a könnyű nappali krém segít kisimítani a bőrt és definiálni a kontúrokat, valamint fokozza a rugalmasságot.

A könnyű, frissítő éjszakai krém segít kisimítani a bőrt, javítja annak sűrűségét és ragyogását. A peri-menopauzában jelentkező hőhullámok kellemetlen érzést okozhatnak a bőrnek - az éjszakai krém azonnal, akár 2,7°C-kal hűti a bőrt. **.

** *Műszeres teszt: 24 nő - 45 másodperccel a felvitel után.

 

POSZT-MENOPAUZA – TÁPLÁLÓ ÁPOLÁS

A  menopauza alatt vagy után a bőr öregedésének jelei felerősödnek. A bőr vékonyabbá és szárazabbá válik, a ráncok láthatóbbak lesznek és pigmentfoltok kezdenek megjelenni. A bőrnek sűrűbb táplálásra és a lipidveszteség korrekciójára van szüksége.

HATÓANYAGOK: termálvíz, Proxilane, Cassia kivonat, B3-vitamin, omega 3-6-9 zsírsavak

                

NEOVADIOL LIPIDPÓTLÓ, BŐRTÖMÖRSÉGET FOKOZÓ NAPPALI ARCKRÉM
Ez a tápláló és feszesítő nappali krém segít korrigálni a zsírvesztés hatásait, feszesíti a bőrt és csökkenti a ráncok megjelenését.

Száraz, normál és kombinált bőrre alkalmazható változatban is elérhető.
Ajánlott fogy.ár *: 11 499 Ft / 50 ml

NEOVADIOL TÁPLÁLÓ, BŐRTÖMÖRSÉGET FOKOZÓ ÉJSZAKAI KRÉM
A sűrű, feszesítő éjszakai krém intenzíven táplálja a bőrt, segít kisimítani, feszesíteni és visszaadni a komfortérzetet.
Ajánlott fogy.ár
*: 11 499 Ft / 50 ml

2021. november 30.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink