Megújult a BENU Gyógyszertár Jánoshalmán

Jánoshalma Benkő BENU Gyógyszertár ünnepélyes megnyitó

Az utóbbi időben a gyógyszertárak szerepe világszerte átalakuláson megy keresztül. Manapság egy patikának már nemcsak egy a betegség esetén szükséges funkcionális térnek kell lennie, hanem egy olyan létesítménynek, ami az egészséget, illetve a betegség megelőzését helyezi a fókuszba.

Éppen ezért egyre nagyobb a szerepe a kényelmesen kialakított, tágas tereknek, az energiatakarékosságnak és a környezettudatosságnak, valamint a szabadpolcos rendszereknek, ahol többek között dermokozmetikumok széles választéka is elérhető. A BENU gyógyszertárak is ezt a gondolatiságot követve újulnak meg országszerte, többek között Jánoshalmán is.

Egy gyógyszertár esetében ma már elvárás, hogy a praktikum a kényelemmel találkozzon: ha a vásárló betér, olyan térben találja magát, ami modern, mégis barátságos, amiben könnyű eligazodni és lehetőség van szabadon válogatni egy széles és minden területet lefedő kínálatból.
Emellett természetesen továbbra is elvárt, hogy magasan képzett szakemberek szolgálják ki, akik valós segítséget tudnak nyújtani a felmerülő kérdések esetén.

BENU Gyógyszertár Jánoshalma

Jánoshalma városközpontjában található, napjainkra teljesen megújuló Benkő BENU gyógyszertár is ezt tűzte ki célul fejlesztéseivel.

A patika több mint 30 éve szolgálja ki a lakosokat, most viszont külsőben modernebb és környezettudatosabb, választékban szélesebb, funkcionalitásában pedig még erősebb lett. Az aktuális vásárlói igényekre és trendekre reflektálva, a gyógyszertár olyan teret és kínálatot alakított ki, ahol a betegség megelőzést elősegítő, az étrend-kiegészítő, valamint az egészségmegőrző, például dermokozmetikai termékek épp olyan hangsúlyosan vannak jelen, mint a receptre kaphatók.

BENU Gyógyszertár Békés Csaba Center, Jánoshalma

A gyógyszertár tulajdonosai méltán büszkék a belső környezet megújulásán túl az épület teljes energetikai korszerűsítésre is, mellyel előre biztosíthatták a patika rentábilis hosszútávú működését. A sikeres projektet együtt ünnepelhették többek között Bányai Gábor országgyűlési képviselő Úrral, Czeller Zoltán polgármester Úrral, Dr. Zlinszky János igazgató Úrral.

2023. február 17.

Kiemelt ajánlatunk