Egészséges szokások

Egészséges szokások

Kapcsolódó tünetek:

Az egészséges szokások átvétele, mint például a kiegyensúlyozott étrend és a megfelelő mennyiségű alvás, jól ismert módszerek az akné és a bőrhibák kezelésében.

A stresszszint növekedése, hormonális változások, valamint a tejtermékek és csokoládé túlzott fogyasztása olyan tényezők, amelyek hatással lehetnek a bőr állapotára. Amikor szépségápolási termékekről van szó, koncentrálj az aktív összetevőkre, amelyek a bőrhibákra irányulnak, hidratálják a bőrt anélkül, hogy eltömítenék a pórusokat, és használj fényvédőt.

Azóta, hogy a piacra bevezettük a REVOX-ot, minden energiánkat és időnket annak szenteltük, hogy megfizethető, mégis hatékony megoldásokat hozzunk létre a bőrápolási rutinok terén.

Valamennyi termékünk különböző bőrproblémák megoldására törekszik, és termékcsaládunk lehetővé teszi, hogy olyan bőrápolási rutint alakíts ki és tarts fenn, amely valóban működik az éppen aktuális bőrproblémád megoldásában.

Mindannyian tudjuk, hogy milyennek kell kinéznie az egészséges bőrnek - hidratált, puha, rugalmas, egyenletes bőrtónus, feszesség és sugárzó ragyogás. Azonban hogyan érhető el ez az állapot?

A bőr nedvességtartalma az egészség egyik legfontosabb tényezője. A víz szinte minden bőrfolyamatot érintő alapvető komponens.
Az érintett bőrbarrier elvesztése a hidratáltság elvesztéséhez vezethet, ami szárazságot okozhat. Ez az érzékenységek, a bőrpír és a gyulladások kialakulásának fokozott kockázatához vezet, és a bőr meglazulásához, fakóságához vagy korai öregedési jelek megjelenéséhez is vezethet.

A melanin az egyik legfontossabb tényező a bőrben, melynek védelmi funkciója van, és a bőr árnyalatát is ez adja. Megvéd az külső káros hatásoktól, köztük az UV-sugaraktól is. Ha a bőr káros UV-sugárzásnak van kitéve, több melanin termelődik, mint egyfajta védekezési mechanizmus. Emellett ha a bőr sérül, vagy aknéval érintett, akkor újra megnövekszik a melanin termelése védekezés céljából. Ez sötét foltok kialakulásához vezet, amit hiperpigmentációnak nevezünk.

A pigmentfoltok jelenlétének más okai azon belső tényezők közé tartoznak, mint a hormonális változások, allergiák, egészségügyi problémák stb.
Valami, ami nem becsülhető alá, az a bőr egyensúlya. Számos külső vagy belső tényező befolyásolhatja, de leginkább az növeli, hogy az olajos bőrön a faggyútermelés megnő. Ez gyakran eltömődött pórusokhoz vezet, és ha nem megfelelően ápolják, akkor olyan bőrhibákhoz vezethet, mint például pattanások, mitesszerek, fehér pattanások, stb.

Ezek a bőrproblémák arra késztettek minket, hogy megalkossuk a Revox HELP termékcsaládot, amely hatékony megoldást jelenthet akár az aknés bőr, a bőrtökéletlenségek, a bőrpír vagy a pigmentfoltok ellen.

Támogatott tartalom
Primőr Kozmetikai Kft. 6100, Kiskunfélegyháza, Liget utca 6.
2024. szeptember 4.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink