Társadalmi Felelősségvállalás

Társadalmi felelősségvállalás

Felelősen és fenntartható módon dolgozunk azért, hogy vásárlóink, üzleti partnereink és munkatársaink számára valódi értéket teremtsünk. Számunkra a társadalmi felelősségvállalás és az üzleti sikeresség kéz a kézben járnak, elválaszthatatlanok egymástól. Meggyőződésünk, hogy csak úgy lehet hosszú távon hasznos a tevékenységünk, ha közösen teszünk a társadalomért és a környezetért, amiben élünk és dolgozunk. A BENU Gyógyszertárak aktívan részt vesznek helyi társadalmi felelősségvállalási programokban, felelősséget vállalva azoknak a közösségeknek a jólétéért, amelyeknek részesei. CSR tevékenységünk fő területei:

  • A megelőzés, az egészségmegőrzés és az egészségtudatosságra nevelés
  • A sport szerepének növelése az egészségvédelemben és a közösségek életében

A megelőzés, az egészségmegőrzés és az egészségtudatosságra nevelés Termékeink széles kínálata segíti a vásárlóinkat abban, hogy egészségesen éljenek. Ezt a célt szolgálják gyógyszerészeink tanácsai, beleértve a dermokozmetikai tanácsadásokat is. Támogatjuk a járványok megelőzését célzó népegészségügyi kampányokat. 2018-ban is részt vettünk az országos influenzaellenes népegészségügyi kampányban, Magyarország 2018-as átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának a BENU Magyarország Zrt. arany fokozatú főtámogatója.

 

A sport szerepének növelése az egészségvédelemben és a közösségek életében Évek óta tart a BENU Magyarország Zrt. és a Magyar Vízilabda Szövetség együttműködése. Fontosnak tartjuk, hogy a felnőttek versenysportja mellett az utánpótlás felkészülését is segítsük, hiszen ők a jövő nagy ígéretei, bajnokai. Munkatársaink évek óta maraton- és félmaraton-futóversenyeken vesznek részt, segítve a Csodalámpa Alapítvány tevékenységét.