Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

2019. december 2.

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

A SuperStore 2019. évi versenyén, melyre évről-évre a Trade Magazin szervezésében kerül sor, kétszeres elismerést nyert a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmark. Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat, illetve elnyerte a legjobbaknak járó Store of the Year Hungary 2019 díjat is.

A SuperStore versenyen olyan helyek indultak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is. Az idei verseny 29 pályamunkáját 2019. szeptember 16-20. között mutatták be az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencia helyszínén is, ahol négy nap alatt közel 750 résztvevőnek volt lehetősége megtekinteni a pályázatokról készült prezentációkat digitális totemoszlopokon. Az eredményhirdetésre 2019. szeptember 19-én, a konferencia gálavacsoráján került sor.

2018 decemberében mutattuk be vásárlóinknak a megújult BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarkot, melyben Európában elsőként valósult meg a BENU újragondolt gyógyszertár-koncepciója. Az új arculat maximálisan alkalmazkodik a modern gyógyszertárakkal szemben támasztott elvárásokhoz, még inkább megfelel a vásárlói igényeknek; tágas, barátságos és a korábbinál informatívabb megjelenése biztosítja a vevők színvonalas kiszolgálását. Ezt támasztják alá a vásárlói visszajelzések és a forgalmi adatok is. A 2019-es év első 5 hónapja folyamán átlagosan havi 13 ezren vásároltak a patikában, közel 10 ezer receptet váltottak be, havi 37 ezer doboz terméket adtak el. A dermokozmetika kategória forgalma 20%-kal növekedett.

Büszkeséggel tölt el bennünket a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmark újabb szakmai sikere. A gyógyszertár ugyanis 2016-ban már elnyerte a SuperStore és a Store of the Year 2016 díjakat. Ezúton is gratulálunk a gyógyszertár valamennyi dolgozójának! Ez a sikersorozat méltó elismerése kiváló és áldozatos munkájuknak.