Újabb lépés a fejlődés felé Miskolcon

Újabb lépés a fejlődés felé Miskolcon

Miskolc fejlődő városrészében, az Avasi Orvosi Rendelő felújított épületében immáron modern, a BENU Gyógyszertárakra jellemző belső kialakítással, széles termékválasztékkal várja a betérőket a BENU Csontváry Gyógyszertár. A BENU Magyarország Zrt. kiemelten fontosnak tartja, hogy a beruházással hozzájáruljon e városrész egészségügyi szolgáltatásai fejlesztéséhez, a magasabb színvonalú betegellátás és az egészségmegőrzés hatékonyabb megvalósításához. A felújított patikát a BENU Magyarország Zrt. vezetői, munkatársai, az Avasi Orvosi Rendelő orvosai és a gyógyszertár dolgozói körében szalagátvágással egybekötött avató ceremónián nyitották meg hivatalosan.

A szalagátvágás előtti ünnepi beszédében a BENU Csontváry Gyógyszertár vezetője, dr. Baloghné dr. Kormos Ella fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy a beruházás egyértelmű állásfoglalás a modern gyógyszerészet mellett: lépést kell tartani a kor követelményeivel, követni kell a szakmai trendeket, és ebben a BENU iránymutatása – az emberközpontúság, a hatékony kommunikáció a betegekkel, a letisztult, elegáns, de egyben barátságos officina – ennek tökéletes megnyilvánulása. A gyógyszerésznő azt is elmesélte, hogy a betérő vásárlóktól, betegektől eddig csak pozitív visszajelzést kaptak, a környék lakói nagyon szeretik az „új patikát”.

A magas szakmai színvonal mellett persze a legfontosabbnak azt tartja és arra a legbüszkébb, hogy a BENU Csontváry Gyógyszertár dolgozói emberséggel, kellő empátiával fordulnak a betegek felé és segítik őket a gyógyulás folyamatában. A gyógyszertármegnyitó ünnepélyes pillanatai után a meghívott orvos kollégák is gratuláltak a megújult gyógyszertár vezetőjének, dolgozóinak és köszönetet mondtak a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek a városban megvalósított beruházásért – az egészségügyi ellátás fejlesztésében való kimagasló részvételért.

2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk