Új fényben csillog a nagykanizsai Aranyszarvas Gyógyszertár

Új fényben csillog a nagykanizsai Aranyszarvas Gyógyszertár

Július végén fejeződött be Nagykanizsán a második BENU Gyógyszertár, az Aranyszarvas átépítése. A nagy múltú patika felújítása nyomán a belvárosi közönség is modern gyógyszertárhoz jutott. A Centrum üzletházban található BENU Gyógyszertárhoz hasonlóan itt is számos termék került nyitott polcra. A betérők így kényelmesen nézelődhetnek, válogathatnak, akár az árakat is összevethetik. Nem csoda, hogy a gyógyszertár napok alatt elnyerte a vásárlók tetszését. Gyógyszerek vásárlásakor elengedhetetlen a megfelelő tájékoztatás, ezért kizárólag a jól ismert gyógyszerészektől, szakasszisztensektől lehet kérni őket. A termékpaletta további kínálatában azonban akár önállóan is körbe lehet nézni. A polcok fölötti, termékkategóriákat mutató táblákat követve könnyű az eligazodás.

Az új elrendezésnek köszönhetően közvetlenebb lett a kapcsolat a gyógyszertár dolgozói és a vásárlók között, még inkább előtérbe került a szakértelem, a szakemberek tanácsai és segítsége. A táplálék- és étrend kiegészítő termékek, szépségápolási, szájápolási és egyéb gyógyászati készítmények között nézelődők is gyakrabban kérnek tanácsot a kötetlenebb hangulatú, barátságos térben. A megnyitón beszédet mondott Cseresnyés Péter polgármester úr. Köszönetét fejezte ki az invesztícióért, mellyel az egészségügyi intézmény felújítása megtörténhetett, gazdagítva ezzel Nagykanizsa városát.

benu-nagykanizsa-aranyszarvas4(1)„Az egészségügy kiemelt fontosságú terület, melyet minden ember a saját bőrén érez leginkább. Ha a lakosok tudják, hova fordulhatnak egészségmegőrző tanácsokért és segítségért az jobb közérzetet, egészségesebb polgárokat jelent a városnak, aminél nincs nagyobb kincs” - fogalmazta meg. Zajzonné dr. Csizmadia Erzsébet gyógyszertárvezető örömmel mesélte az egybegyűlteknek a megnyitás óta eltelt napok pozitív tapasztalatait, az először csodálkozó, majd megelégedett visszajelzéseket, mellyel a betérők többsége elismerését fejezi ki.

2014. augusztus 4.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink