Természetes vitaminbombák

Természetes vitaminbombák

Manapság egyre többet lehet hallani a túlzott gyógyszer- és antibiotikum-fogyasztás hátrányairól, pedig a természetben fellelhető csodaszerek mind a megelőzésben, mind a gyógyításban hatékony segítőink lehetnek. Ezek a természetes anyagok számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, segítik az egészséget fenntartani, egyes kóros folyamatokat megelőzni, emellett gátló és gyógyító hatású kémiai anyagokkal rendelkeznek.

Tőzegáfonya

A tőzegáfonya egy hazánkban védett növény, hatóanyaga kapszulába zárva gyógyszertárakban és drogériákban egyaránt kapható. Kémiai alkotórészei közül gazdag vitaminokban (főleg C-vitaminban), ásványi anyagokban, nyomelemekben, flavonoidokban. Erős antioxidáns és antibakteriális hatással rendelkezik. A tőzegáfonya elsősorban a bakteriális eredetű gyulladások és a hólyaghurut megelőzésére, illetve kezelésére ajánlott. Biztosítja az egészséges vizeletürítést, csökkenti a húgyúti fájdalmakat, illetve a kiújulás veszélyét. Terhesség és menopauza alatt, valamint cukorbetegek számára különösen ajánlott a fogyasztása.

Méhpempő

A méhpempő a méhek garatmirigyében termelődő, több mint 150 biológiailag aktív vegyületet tartalmazó anyag, mely a méhkirálynő tápláléka. A modern eljárásoknak köszönhetően 2 évig is lehetséges a tartósítása. Fehéres színű, zselés állagú, íze savanykás, enyhén cukros. Számos vitamint, ásványi anyagokat, enzimeket tartalmaz. Jótékony hatása rendkívül sokrétű, többek között jó hatással van az ideg- és immunrendszerre, az ízületekre, fokozza a termékenységet, csökkenti a fáradtságot, szív-, érrendszeri, emésztési és anyagcsere problémákra egyaránt kiváló. Mindemellett fiatalítja a bőrt és a hajat. Javítja és fenntartja jó egészségi állapotunkat.

Aloe vera

Az aloe verát már az ókorban is ismerték és használták gyógyításra. A tíz legfontosabb gyógynövény egyikeként tartják számon. 200 aktív összetevőt tartalmaz, többek között 12 fajta vitamint, számos ásványi anyagot és nyomelemet, aminosavakat, enzimeket, szénhidrátokat. Hatása rendkívül szerteágazó, szinte minden egészségügyi problémára alkalmazható. A teljesség igénye nélkül biztosítja az idegrendszer védelmét, méregtelenít, javítja az emésztést és a felszívódást, szabályozza az anyagcsere-folyamatokat, erősíti az immunrendszert, fokozza a teljesítőképességet, nyugtató hatással bír. Csökkenti a gyulladásokat, fertőtlenít, antiszeptikus (vírus-, baktérium- és gombaellenes) anyagot tartalmaz. Segíti a bőr külső hámrétegeinek a megújulását. Alkalmazható cukorbetegség és vérnyomásproblémák esetén is egyaránt.

Homoktövis

A homoktövis szintén egy hasznos gyógynövény, melynek kivonata számos jótékony hatást eredményez. 190 bioaktív vegyületet tartalmaz, gazdag vitaminokban, telítetlen zsírsavakban, flavonoidokban. Az egész szervezetre fiatalító hatással van, feltölti a vitaminraktárakat, regenerálja a májat, gátolja a daganatos sejtek képződését, immun- és idegrendszer erősítő, javítja a szív funkcióit és az erek állapotát.

Az mindesetre biztos, hogy a vitaminok kulcsfontosságúak egészségünk megőrzése, ellenálló képességünk erősítése és vitalitásunk fenntartása érdekében. S ezt megoldhatjuk a természet által tálcán kínált, vitaminban gazdag  tőzegáfonya, méhpempő, aloe vera és homoktövis beszerzésével, vagy akár úgy, hogy választunk a BENU Gyógyszertárakban is kapható ezerféle vitaminkészítmény közül.

2014. november 13.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink