Negyedszer is SuperStore díjas a BENU

2018. október 16.

A BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat.

A SuperStore 2018. évi versenyén, melyre a Trade Magazin szervezésében került sor, franchise-partnerünk, a BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat. 2015 óta immár negyedik alkalommal részesült SuperStore elismerésben a BENU-koncepció.

A SuperStore versenyen olyan helyek indultak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is.

Az üzletek profiljában idén sem volt megkötés, így – a gyártói márkaboltoktól kezdve a ruházati üzleten át egészen a benzinkútig – bárki pályázhatott.

 

Az idei versenyre a korábbi évekhez képest több, 31 pályázat érkezett. A magas színvonalú pályamunkák 2018. szeptember 25-28. között bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencia helyszínén is, ahol négy nap alatt közel 700 résztvevőnek volt lehetősége megtekinteni a nevezéseket a pályamunkákból erre a célra gyártott totemoszlopokon. Az eredményhirdetésre 2018. szeptember 27-én, a konferencia gálavacsoráján került sor.

Nagy örömünkre szolgál, hogy franchise-partnerünk, a BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában SuperStore Díjat kapott. A franchise-partneri együttműködés kezdetektől fogva sikeresnek bizonyult, de a korábbi üzlethelyiség mérete már akadályozta a további növekedést, így a gyógyszertár a bevásárlóközponton belül új helyre költözött. A tulajdonosok a kezdeti eredményeket látva a BENU-koncepció szerinti átalakítás mellett döntöttek, így a 2018. februári nyitás óta a BENU Rózsakert Gyógyszertár modern arculattal, tágas officinával, szabadpolcos elrendezéssel és jóval szélesebb termékkínálattal várja a vásárlókat. Partnerünk elmondása szerint a gyógyszertár egy újabb szintet lépett az officina átalakításával, és a növekedés tekintetében szinte határtalan perspektívák nyíltak meg. Minden eddigi eredményük a döntés helyességét és a franchise-partnerség sikerességét igazolta vissza.

Ezúton is gratulálunk a BENU Rózsakert Gyógyszertár valamennyi dolgozójának a díjhoz!

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.

A LIVSANE termékcsalád bekerült az év termékei közé

Az idén nyolcadik alkalommal adták át az Év Terméke Díjat. A sajátmárkás étrend-kiegészítők kategóriájában a BENU Gyógyszertárak LIVSANE termékcsaládja nyerte el a rangos elismerést.

Melyik a kedvenc BENU Gyógyszertára? Szavazzon!

Melyik a kedvenc BENU Gyógyszertára? Szavazzon!

Szavazzon és nyerjen, hiszen összesen 60.000 Ft értékben sorsolunk ki BENU Exkluzív termékeket tartalmazó ajándékcsomagokat. Önnek melyik a kedvenc BENU Gyógyszertára?

Nagy örömmel fogadták a veszprémiek a megújult BENU Bástya Gyógyszertárat

Nagyobb alapterületen, teljesen megújult belső térrel várja vásárlóit a BENU Gyógyszertár Veszprém Bástya, így évente több tízezer ember juthat magasabb színvonalú ellátáshoz a városban.

Ötödször is Superbrands-díjas a BENU!

Nem elég megnyerni a díjat, meg is kell tudni tartani.