Negyedszer is SuperStore díjas a BENU

2018. október 16.

A BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat.

A SuperStore 2018. évi versenyén, melyre a Trade Magazin szervezésében került sor, franchise-partnerünk, a BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat. 2015 óta immár negyedik alkalommal részesült SuperStore elismerésben a BENU-koncepció.

A SuperStore versenyen olyan helyek indultak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is.

Az üzletek profiljában idén sem volt megkötés, így – a gyártói márkaboltoktól kezdve a ruházati üzleten át egészen a benzinkútig – bárki pályázhatott.

 

Az idei versenyre a korábbi évekhez képest több, 31 pályázat érkezett. A magas színvonalú pályamunkák 2018. szeptember 25-28. között bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencia helyszínén is, ahol négy nap alatt közel 700 résztvevőnek volt lehetősége megtekinteni a nevezéseket a pályamunkákból erre a célra gyártott totemoszlopokon. Az eredményhirdetésre 2018. szeptember 27-én, a konferencia gálavacsoráján került sor.

Nagy örömünkre szolgál, hogy franchise-partnerünk, a BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában SuperStore Díjat kapott. A franchise-partneri együttműködés kezdetektől fogva sikeresnek bizonyult, de a korábbi üzlethelyiség mérete már akadályozta a további növekedést, így a gyógyszertár a bevásárlóközponton belül új helyre költözött. A tulajdonosok a kezdeti eredményeket látva a BENU-koncepció szerinti átalakítás mellett döntöttek, így a 2018. februári nyitás óta a BENU Rózsakert Gyógyszertár modern arculattal, tágas officinával, szabadpolcos elrendezéssel és jóval szélesebb termékkínálattal várja a vásárlókat. Partnerünk elmondása szerint a gyógyszertár egy újabb szintet lépett az officina átalakításával, és a növekedés tekintetében szinte határtalan perspektívák nyíltak meg. Minden eddigi eredményük a döntés helyességét és a franchise-partnerség sikerességét igazolta vissza.

Ezúton is gratulálunk a BENU Rózsakert Gyógyszertár valamennyi dolgozójának a díjhoz!

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.