Negyedszer is SuperStore díjas a BENU

2018. október 16.

A BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat.

A SuperStore 2018. évi versenyén, melyre a Trade Magazin szervezésében került sor, franchise-partnerünk, a BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában átvehette az I. helyezettnek járó díjat. 2015 óta immár negyedik alkalommal részesült SuperStore elismerésben a BENU-koncepció.

A SuperStore versenyen olyan helyek indultak eséllyel, ahol az értékesítési koncepciónak leginkább megfelelő a dizájn, a célcsoport igényeivel harmonizál a külső és belső bolti megjelenés, az árubemutatás, a személyzet, a kiszolgálás, és mindez visszaköszön a kommunikációban is.

Az üzletek profiljában idén sem volt megkötés, így – a gyártói márkaboltoktól kezdve a ruházati üzleten át egészen a benzinkútig – bárki pályázhatott.

 

Az idei versenyre a korábbi évekhez képest több, 31 pályázat érkezett. A magas színvonalú pályamunkák 2018. szeptember 25-28. között bemutatásra kerültek az FMCG piac legrangosabb szakmai fórumán, a tapolcai Business Days konferencia helyszínén is, ahol négy nap alatt közel 700 résztvevőnek volt lehetősége megtekinteni a nevezéseket a pályamunkákból erre a célra gyártott totemoszlopokon. Az eredményhirdetésre 2018. szeptember 27-én, a konferencia gálavacsoráján került sor.

Nagy örömünkre szolgál, hogy franchise-partnerünk, a BENU Rózsakerti Gyógyszertár Szakbolt-Non-food kategóriában SuperStore Díjat kapott. A franchise-partneri együttműködés kezdetektől fogva sikeresnek bizonyult, de a korábbi üzlethelyiség mérete már akadályozta a további növekedést, így a gyógyszertár a bevásárlóközponton belül új helyre költözött. A tulajdonosok a kezdeti eredményeket látva a BENU-koncepció szerinti átalakítás mellett döntöttek, így a 2018. februári nyitás óta a BENU Rózsakert Gyógyszertár modern arculattal, tágas officinával, szabadpolcos elrendezéssel és jóval szélesebb termékkínálattal várja a vásárlókat. Partnerünk elmondása szerint a gyógyszertár egy újabb szintet lépett az officina átalakításával, és a növekedés tekintetében szinte határtalan perspektívák nyíltak meg. Minden eddigi eredményük a döntés helyességét és a franchise-partnerség sikerességét igazolta vissza.

Ezúton is gratulálunk a BENU Rózsakert Gyógyszertár valamennyi dolgozójának a díjhoz!

Interjú: Fördős Zé

Interjú: Fördős Zé

„A gasztronómia életünk, kultúránk meghatározó része” Interjú a hazai gasztronómia egyik legvagányabb, leglazább alakjával Fördős Zével

Megérkezett a Skincode Magyarországra!

Svájci bőrápolási szakértelem az egészséges, szép bőrért. Magyarországon kizárólag a BENU Gyógyszertárakban és Webshopban!

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.