Összetartó egészségügyi közösség avatta fel a százhalombattai BENU Lakótelepi Gyógyszertárat

2015. július 9.

benu-301x227_1 (7)A város szívében található gyógyszertár központi szerepet játszik a város egészségügyi ellátásában. Vezetője, Dr. Farkas Sándor elismert egészségügyi szakember, munkatársaival együtt mély humánummal és nagyra becsült szakértelemmel segítik a betérő betegek gyógyulását. Októbertől a gyógyszertár immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, vásárlóközpontú belső térrel, szabadpolcos elrendezéssel és még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő vásárlókat. Októbertől még több, kedvező árú BENU saját márkás termék is kapható. A változást Százhalombatta város vezetői is igen nagyra becsülik. Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött gyógyszertármegnyitón részt vett és beszédet mondott Török Sándor, Százhalombatta Önkormányzata Egészségügyi, Oktatási és Szociális Bizottsága elnöke is. A képviselő úr hosszú évek óta személyesen ismeri a gyógyszertár vezetőjét, személyes hangvételű beszédében felelevenítette a Lakótelepi Gyógyszertár történetét, dolgozóinak megköszönte benu-301x227_2 (9)az átalakítási munkálatok alatt tanúsított áldozatos, gyors, szervezett csapatmunkát.

A megnyitó ünnepségen természetesen a BENU Lakótelepi Gyógyszertár vezetője, Dr. Farkas Sándor is beszélt arról, mit jelent számára a megújult, modern környezet, a komfortosabb, nyugodt tájékozódásra lehetőséget adó belső tér. Személyesen megköszönte minden dolgozójának és az ünnepélyes megnyitón részt vevő háziorvos kollégáknak, hogy hosszú évek óta hatékony együttműködéssel, páratlan emberi odaadással segítik a gyógyszertár működését és ezáltal Százhalombatta lakosai lehető legmagasabb szintű egészségügyi benu-300x248_4 (7)ellátását. Kiemelte: a BENU Lakótelepi Gyógyszertár minden dolgozója hagyományosan mély humánummal, a várható legmagasabb szintű szakértelemmel fordul a betérő vásárlókhoz, betegekhez. Ám örömére szolgál, hogy mindezt ezentúl a szilárd BENU értékekkel összhangban, vásárlóközpontú, barátságos és reklámzajoktól mentes környezetben tehetik meg. Beszédét a köztiszteletben álló gyógyszerész úr személyes jókívánsággal zárta: „Megértés legyen, türelem, no és persze jó egészség!”

 

Már a Lehel Csarnokban is az új gyógyszertár-kialakítással várjuk!

A BENU Gyógyszertár Budapest Lehel kétszeresére nőtt alapterületen várja vásárlóit a Lehel Csarnokban.

Újabb SuperStore-sikerek a BENU-nál

Store of the Year Hungary 2019 díjak a BENU Gyógyszertár Budapest Shopmarknak.

Magyar győzelem a BENU-kupán

Ha nyár, akkor BENU-kupa! Június 30. és július 2. között immár negyedik alkalommal szurkolhattunk férfiválogatottunknak

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

Az idén is Cosmo-díjat nyert a Skincode

A 2019-es Cosmo Beauty Awards-on az olvasók szavazatai alapján „a legjobb szemránckrém” díjat a Skincode Essentials fiatalító szemkörnyékápoló krémünk nyerte el, mely itthon kizárólag a BENU Gyógyszerárakban kapható.

Franchise-díjjal tüntették ki a BENU egyik legnagyobb franchise-partnerét

2019. január 31-én került megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség 13. Díjkiosztó Gálája, melyen franchise-partnerünk, a CEF Invest Kft. elnyerte az Év Multi-unit Franchise Átvevője díjat.