Orthomol, a kiváló minőségű termékcsalád (x)

2020. február 18.

A tudomány és a technika fejlődésének köszönhetően minden korábbinál gyorsabb fejlődés tapasztalható az étrend-kiegészítők gyártásában is.

2019 év elején a BENU gyógyszertárak polcaira kerültek az innovatív fejlesztésen alapuló Orthomol termékcsalád első tagjai.

A tudomány és a technika fejlődésének köszönhetően minden korábbinál gyorsabb fejlődés tapasztalható az étrend-kiegészítők gyártásában is. Az Orthomol termékek ebbe a kategóriába tartoznak. Maga a márkanév a görög „ortho” (megfelelő, helyes) és a „molekula” szavak összeolvadásából keletkezett. Az Orthomol termékcsalád Németország egyik piacvezető étrend-kiegészítője, Magyarországon kizárólag a BENU Gyógyszertárakban érhetőek el a termékek.

Amitől könnyebb és hatékonyabb a sportolás

A mozgás és a sport az egészséges élet elengedhetetlen része. A szakértők komoly kutatásokat folytatnak szerte a világban, hogy olyan termékeket fejlesszenek ki, amelyet a rendszeres mozgás jótékony hatását megőrzik és erősítik. A hosszú kutatásoknak és az átgondolt fejlesztéseknek köszönhetően az Orthomol termékek tartalmazzák azokat az összetevőket, amelyekre a sportoló embereknek szükségük van.

Az Orthomol Sport kifejezetten a rendszeres sportolók számára kialakított termék. Olyanok számára készült, akik komoly teljesítményre törekszenek, űzzék a sportot akár hobbiszinten, akár élsportolóként. Az Orthomol Sport minden tud, ami a sportteljesítmény támogatásához szükséges. A piacon élenjáró termékek része a kényelmes használat. Ebből a szempontból is tartogat meglepetést az Orthomol termékcsalád egyedülálló, praktikus csomagolása és elegáns megjelenése. Előnyös és egyszerű megoldás például, hogy a sportoló fogyasztásra kész fiola kupakjában együtt találja a kapszulát és a tablettát.

 

 

Innovatív megoldások a gyógyulás folyamatának támogatására

Azokon is segítenek a termékcsalád készítményei, akik izom, vagy csontrendszeri problémákkal küzdenek. Az Orthomol Tendo azoknak kínál megoldást, akik akár a monoton fizikai munka, vagy akár a túlhajtott sportolás miatt szeretnének segítséget kapni. A termék kiegyensúlyozott és optimális összetétele az olyan hatóanyagoknak is köszönhető, mint a C és A-vitamin, ami hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, vagy a riboflavin és a B-12 vitaminok, amelyek részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Sok más egyéb mellett a termék EPA és DHA zsírsavakat és élőflórát, bromelain és papain enzimeket, kollagént és hialuronsavat is tartalmaz.

 

 

 

BENU Online Gyógyszertár ajánlata:

 • Orthomol Fertil L-karnitin, koenzim Q10 és Omega-3 zsírsav tartalmú étrend-kiegészítő tabletta és kapszula 30x

  Orthomol Fertil L-karnitin, koenzim Q10 és Omega-...

  <p>Vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, amelyet főleg férfiaknak ajánljuk, amennyiben az étrendjükből hiányoznak a termékben található vitaminok és ásványi anyagok: cink, réz, szelén, B6, B12, C, E-vitamin.</p>

  15 990 Ft
 • Orthomol Sport L-karnitin, koenzim Q10 és omega-3 zsírsav tartalmú étrendkiegészítő 30x

  Orthomol Sport L-karnitin, koenzim Q10 és omega-3...

  <p>Orthomol Sport L-karnitin, koenzim Q10 és omega-3 zsírsav tartalmú étrendkiegészítő tabletta, kapszula, marakuja-narancs ízű folyadék, cukorral és édesítőszerekkel 30x</p> <p>Az Orthomol® Sport egy étrend-kiegészítő, amely sportoláskor is ideális az átfogó mikrotápanyagoknak köszönhetően. L-karnitin, koenzim Q10 és omega-3 zsírsav tartalmú étrend-kiegészítő tabletta, kapszula, marakuja-narancs ízű folyadék, cukorral és édesítőszerekkel</p>

  18 990 Ft
 • Orthomol Tendo étrendkiegészítő por+tabletta+kapszula 30x

  Orthomol Tendo étrendkiegészítő por+tabletta+k...

  <p>Orthomol® Tendo hidrolizált kollagén, bromelain és papain enzim, valamint omega-3 zsírsav tartalmú étrend-kiegészítő por, tabletta és kapszula</p>

  19 990 Ft helyett:13 990 Ft