Nyáron könnyebb fogyni!

Nyáron könnyebb fogyni!

A jóidő adta előnyök

A napsugárzás hatására a stresszhormonok szintje sokkal alacsonyabb a nyári időszakban, mint ősszel-télen, ráadásul a boldogságérzet kialakulásáért felelős hormonok száma jóval magasabb. A krcsúbb alak elérése szempontjából ez nem mellékes: ha kevesebb stressznek vagyunk kitéve, a szervezetünk nem kezd gyors (zsír)raktározásba, a boldogsághormon-szint magasabb értéke megakadályozza az evésrohamokat, segít az éhségérzet intenzitásának csökkentésében.

Nassolna? Ott a sok gyümölcs!

A gyümölcsök segítségével egyszerűen csökkenthető az éhségérzet, bővelkednek vitaminban, folyadékban és antioxidánsokban. Rosttartalmuknak köszönhetően segítik és serkentik az anyagcserét. Mindemellett a lédús gyümölcsök méregtelenítő hatásúak is.

Magas rosttartalmuknak hála az emésztőrendszerre is kedvezően hatnak, ebből következik, hogy az étrendbe helyesen beillesztve sikeresebb lehet a diéta, könnyebb lehet a fogyás is.

Több folyadék kell

A kellő folyadékmennyiség pótlását könnyebb teljesíteni nagy melegben, hiszen mi sem esik jobban, mint egy-egy pohár hűvös ásványvíz vagy gyümölcslé. Nem is véletlen, hisz minél magasabb a kinti hőmérséklet, annál több folyadékra van szüksége szervezetünknek a szervezetünk. Kánikulában szinte állandóan szomjazunk, ezért nem nagy kihívás 2,5 – 3 liter folyadékot meginni.

A folyadékbevitel talán legegyszerűbb módja a görögdinnye fogyasztása. Az egyik legjobb gyümölcs szomjoltásra, rendkívül magas a víztartalma, laktató.

Irány a szabadba!

A szabadtéri sportlehetőségek száma és módja nyáron szinte végtelen. A jó időnek köszönhetően senkinek nins kedve otthon maradni, sokkal jobb valamilyen vízparton, vagy hűvösebb természeti környezetben aktívan tölteni a szabadidőnket. Jöjjön is a jó hír: fél óra intenzív mozgással máris 200 kalóriát égethetünk el.

A patikákban ott a segítség!

Nyáron nem annyira van kedvünk kifosztani a hűtőt. A nagy meleg étvágycsökkentő hatással van szervezetünkre, így könnyebbé válnak a diéták is, ám ahhoz, hogy a testsúlyvesztés ne járjon hátrányos következményekkel, fokozatos és alapos méregtelenítésre van szükség.

A zöld tea hozzájárul a szervezet vitalitásához, antioxidáns hatású polifenol tartalma segíti a káros szabad gyökök megkötését. A termék hatóanyagai elősegítik a testsúly csökkentő étrend eredményességét. Ezért ajánlott a DR.CHEN Jiangzhi Tongshu San (Szűztea) kapszula, illetve a fogyasztása.

2016. június 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink