Mi segíthet a tanulásban?

2016. november 4.

Tisztelt Gyógyszerész!

Jövő májusban felvételizni szeretnék az orvosira, tehát kevesebb, mint egy év múlva emelt szintű érettségit teszek biológiából és kémiából. A probléma csak az, hogy sajnos borzalmasan rossz a memóriám, hiába tanulok meg bármit, 1-2 hét múlva szinte már teljesen el is felejtem, pedig próbálok a tananyagra koncentrálni… Tudna ajánlani olyan memóriajavító készítményt, ami hosszú távon is szedhető, természetes összetevőkből készült, és nagyon hatékony?

Tisztelt Kérdező!

Lecitin és/vagy páfrányfenyő (Ginkgo biloba) tartalmú készítményeket javaslok, melyek többféle formában (folyadék, granulátum, kapszula, tabletta) kaphatóak. Egyes termékekben ginsenggel vannak kombinálva az előbbi hatóanyagok, mely vizsgaidőszakban különösen szerencsés: míg a lecitin és a ginkgo elsősorban az agyi keringés serkentésében, a tanulási folyamatok elősegítésében játszik szerepet, addig a ginseng nemcsak a szellemi hanem a fizikai teljesítőképességet is javítja. Szedésük legalább egy hónappal a vizsgaidőszak előtt ajánlott, de ha tanulási gondok vannak, a szorgalmi időszakban is folyamatosan alkalmazhatóak.

Tisztelettel: Tulok Balázs, gyógyszerész – Sugár Gyógyszertár>

BENU Online Gyógyszertár ajánlata:

  • Walmark GinkoPrim Max 60 mg tabletta 60x+30x

    Walmark GinkoPrim Max 60 mg tabletta 60x+30x

    <div style="padding-top: 10px; clear: both;"> </div> <div style="display: table; width: 100%;"> <div style="display: table-row-group;"> <div style="display: table-row;"> <div style="display: table-cell; padding: 3px 0px;"><img src="../../../../../../../../../wp-content/uploads/img/mpl.jpg" border="0" width="30px" /></div> <div style=";display: table-cell; padding: 6px 0 10px 0; vertical-align: middle;">Kiszállítás futárszolgálattal: 695 Ft</div> </div> <div style="display: table-row;"> <div style="display: table-cell; padding: 3px 0px;"><img src="../../../../../../../../../wp-content/uploads/img/benu.jpg" border="0" width="30px" /></div> <div style="display: table-cell; padding: 6px 0 10px 0; vertical-align: middle;">Személyes átvétel több, mint 100 gyógyszertárban: ingyenes</div> </div> </div> </div>

    4 999 Ft