Megújult patikával dicsekedhet Diósgyőr

2015. január 9.

2015. április 23-án felavatták a Diósgyőri Vár közvetlen szomszédságában található, megújult Diósgyőri Gyógyszertárat.

 300_248_1A diósgyőriek megújult patikával, a BENU új franchise partnerrel dicsekedhet. A Diósgyőri Gyógyszertár (3534 Miskolc, Árpád út 25.) természetesen továbbra is a már jól megszokott, magas színvonalú szakértelemmel, de franchise partnerként immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, letisztult, modern belső térrel, széles termékválasztékkal várja a betérő lakosokat és turistákat. A patika átlátható, barátságos, reklámzajoktól mentes belső terét úgy alakították ki, hogy a betegek, vásárlók nyugodtan kézbe vehessék a gyógyhatású készítményeket, összehasonlíthassák áraikat, anélkül, hogy a sort feltartanák. A gyógyszerészek az új kialakításnak köszönhetően hatékonyabban, emberközeli módon tudnak tanácsot adni, de aki a gyógyszertár ingyenes gyógyszer kiszállítási szolgáltatását kedveli, annak sem kell csalatkoznia, továbbra is élhet a lehetőséggel.

Megújult-patikával-dicsekedhet-Diósgyőr

A megújult Diósgyőri Gyógyszertár ünnepélyes avatóján Pfliegler Péter, Miskolc alpolgármestere is részt vett. A Polgármester Úr köszönetét fejezte ki a gyógyszertár vezetőinek és a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak, hogy a modernizáció által hozzájárulnak a város egészségügyi szolgáltatásainak fejlesztéséhez, munkahelyeket tartanak meg és a helyi lakosokon túl biztosítják az ide látogató turisták magas színvonalú ellátását is.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.