Megújult BENU Gyógyszertár a Lehel Csarnokban

Megújult BENU Gyógyszertár a Lehel Csarnokban

A modernizált Lehel Gyógyszertár hivatalos átadóünnepségére 2013. november 27-én került sor, ahol egészségügyi tanácsadással, színes programokkal várták a gyógyszertár munkatársai a látogatókat. A gyógyszerészek segítséget nyújtottak a dohányzásról való leszokásban, valamint személyre szabott fogyókúrával, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag bevitellel kapcsolatos tippeket adtak látogatóknak.

Az avatóünnepség díszvendége Borszéki Gyula, Budapest 13. kerületének alpolgármestere volt, aki a következőképpen köszöntötte a megnyitó vendégeit: „A Lehel Gyógyszertár kiemelt szerepet tölt be a 13. kerület egészségügyi szolgálatában, így nagy örömünkre szolgál, hogy ezentúl új, modern környezetben fogadja a Lehel Csarnok látogatóit, valamint a kerület és a környék lakóit. Külön örülünk, hogy az egészségmegőrzésre is nagy hangsúlyt fektetnek majd a BENU Gyógyszertár dolgozói.”

A Lehel Gyógyszertár a korszerű szemlélet mellett nagy hangsúlyt fektetnek majd az egészségmegőrzésre, a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre. Legfontosabb cél, hogy betegek és vásárlók barátságos és modern környezetben a lehető legmagasabb szakmai színvonalú ellátásban részesüljenek.

   
2013. december 1.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink