Megújult arculattal ragyog a Karlovitz Gyógyszertár

2016. szeptember 25.

A nagy múltú Karlovitz Gyógyszertár franchise-partnerként csatlakozott a BENU Gyógyszertár Hálózathoz. Immáron BENU arculattal fogadja a betérő vásárlókat a frekventált pápai Fő utcában.

karlovitz_1A megújult Karlovitz Gyógyszertár szalagátvágással egybekötött ünnepélyes avatóját 2016. augusztus 29-én tartották. Az ünnepséget kéthetes átalakítási munkálatok előzték meg, ennek köszönhetően egészen új, a BENU Gyógyszertár Koncepció szerint kidolgozott, világos belső tér, szabadpolcos, drogéria-jellegű, vásárlóközpontú officina fogadja immáron a betérőket. A két legfőbb BENU érték az ember és az egészség: az új belső tér lehetővé teszi a nyíltabb, emberközpontú kommunikációt a betegekkel, a szabadpolcokon, kategóriák szerint elhelyezett termékek pedig abban nyújtanak segítséget, hogy könnyebb legyen eligazodni az egészség megőrzését szolgáló termékek között.

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Unger Tamás, Pápa alpolgármestere is. Köszöntő beszédében kitért arra, hogy a Karlovitz Gyógyszertár Pápa első gyógyszertára és igen nagy múltra tekint vissza: az 1740-es ékarlovitz_2vektől üzemel, nevét a gyógyszerész dinasztia Karlovitz családról kapta. Való igaz, hogy a patikának az elmúlt években sok neve volt, de szerepe a város egészségügyi ellátásában változatlanul kiemelkedő. Unger Tamás elismerően nyilatkozott arról, hogy a mai világos, barátságos koncepció egyértelműen a lakosság érdekeit szolgálja. Az alpolgármester reményét fejezte ki, hogy a belvárosban még sok, ehhez hasonló beruházás zajlik majd. De leginkább a Karlovitz Gyógyszertár dolgozóinak emberi odaadását, szakmai felkészültségét méltatta – ő maga is hosszú évek óta rendszeres betérő vásárlója a patikának és mindig megfelelő tanácsokkal látják el.

front_imgA Karlovitz Gyógyszertár új korszakának kezdetét egy zöld selyemszalag átvágása szimbolizálta. A szalagátvágás előtt dr. Sárváriné dr. Pindzsulya Tünde, a BENU Karlovitz Gyógyszertár vezetője is köszöntő beszédet mondott. Köszöntötte a megjelent orvos kollégákat, egészségügyi szakembereket, a BENU Magyarország Zrt. vezetőit és munkatársait és egkarlovitz_4yben köszönetet mondott a szakmai támogatásért, mely elengedhetetlenül szükséges volt ahhoz, hogy a Karlovitz Gyógyszertár ilyen meghatározó változáson menjen keresztül. Mint mondta: a változó világ új megközelítést igényel a gyógyszerészet terén is. A megfelelő döntést nehéz meghozni, de számára a kollégák és a család segítsége is garancia volt arra, hogy mindez véghezvihető és a gyógyszertár teljesen megújulva, a modern gyógyszerészet elvei mentén – de változatlan emberi odaadással – sikeresen működjön a jövőben is.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.