Megújult arculattal ragyog a Karlovitz Gyógyszertár

2016. szeptember 25.

A nagy múltú Karlovitz Gyógyszertár franchise-partnerként csatlakozott a BENU Gyógyszertár Hálózathoz. Immáron BENU arculattal fogadja a betérő vásárlókat a frekventált pápai Fő utcában.

karlovitz_1A megújult Karlovitz Gyógyszertár szalagátvágással egybekötött ünnepélyes avatóját 2016. augusztus 29-én tartották. Az ünnepséget kéthetes átalakítási munkálatok előzték meg, ennek köszönhetően egészen új, a BENU Gyógyszertár Koncepció szerint kidolgozott, világos belső tér, szabadpolcos, drogéria-jellegű, vásárlóközpontú officina fogadja immáron a betérőket. A két legfőbb BENU érték az ember és az egészség: az új belső tér lehetővé teszi a nyíltabb, emberközpontú kommunikációt a betegekkel, a szabadpolcokon, kategóriák szerint elhelyezett termékek pedig abban nyújtanak segítséget, hogy könnyebb legyen eligazodni az egészség megőrzését szolgáló termékek között.

Az ünnepélyes megnyitón részt vett Unger Tamás, Pápa alpolgármestere is. Köszöntő beszédében kitért arra, hogy a Karlovitz Gyógyszertár Pápa első gyógyszertára és igen nagy múltra tekint vissza: az 1740-es ékarlovitz_2vektől üzemel, nevét a gyógyszerész dinasztia Karlovitz családról kapta. Való igaz, hogy a patikának az elmúlt években sok neve volt, de szerepe a város egészségügyi ellátásában változatlanul kiemelkedő. Unger Tamás elismerően nyilatkozott arról, hogy a mai világos, barátságos koncepció egyértelműen a lakosság érdekeit szolgálja. Az alpolgármester reményét fejezte ki, hogy a belvárosban még sok, ehhez hasonló beruházás zajlik majd. De leginkább a Karlovitz Gyógyszertár dolgozóinak emberi odaadását, szakmai felkészültségét méltatta – ő maga is hosszú évek óta rendszeres betérő vásárlója a patikának és mindig megfelelő tanácsokkal látják el.

front_imgA Karlovitz Gyógyszertár új korszakának kezdetét egy zöld selyemszalag átvágása szimbolizálta. A szalagátvágás előtt dr. Sárváriné dr. Pindzsulya Tünde, a BENU Karlovitz Gyógyszertár vezetője is köszöntő beszédet mondott. Köszöntötte a megjelent orvos kollégákat, egészségügyi szakembereket, a BENU Magyarország Zrt. vezetőit és munkatársait és egkarlovitz_4yben köszönetet mondott a szakmai támogatásért, mely elengedhetetlenül szükséges volt ahhoz, hogy a Karlovitz Gyógyszertár ilyen meghatározó változáson menjen keresztül. Mint mondta: a változó világ új megközelítést igényel a gyógyszerészet terén is. A megfelelő döntést nehéz meghozni, de számára a kollégák és a család segítsége is garancia volt arra, hogy mindez véghezvihető és a gyógyszertár teljesen megújulva, a modern gyógyszerészet elvei mentén – de változatlan emberi odaadással – sikeresen működjön a jövőben is.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.