Megújult a szekszárdi BENU Balassa Gyógyszertár

2016. november 9.

Új helyen, megszépülve nyitotta újra kapuit a BENU Balassa Gyógyszertár Szekszárdon.

benu-301x227_1 (5)2015 novemberétől új helyen, a szekszárdi Interspar üzletsorán várja a betérő vásárlókat, betegeket a BENU Balassa Gyógyszertár. A gyógyszertár azonban nem csak, hogy költözött, de teljes átalakuláson is keresztülment: immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel, még több BENU márkájú termékkel áll a lakosság rendelkezésére. A BENU Balassa Gyógyszertár dolgozóit már nem választja el üvegfal a vásárlóktól. Sokkal egyszerűbbé vált a tanácsadás, közvetlenebbé a kommunikáció a patika dolgozói és a betegek között. Az egészségmegőrzést szolgáló gyógyhatású készítmények – akárcsak a drogériákban – szabad polcokon helyezkednek el, ígbenu-300x248_4 (6)y a vásárlók elegendő időt tudnak szánni arra, hogy a termékeket kézbe vegyék, tájékozódjanak a hatóanyagokról, összehasonlítsák az egyes termékek árait – mindezt a sor feltartása nélkül.
A teljesen megújult BENU Balassa Gyógyszertár hivatalos megnyitására szalagátvágással egybekötött avatóünnepségen került sor 2015. november 17-én 10:00 órakor. Az avató ünnepségen részt vett és köszöntő beszédet mondott Dr. Haag Éva, Szekszárd alpolgármestere is. Az alpolgármester asszony beszédében kiemelte: Szekszárd kis város, összetartó közösség. A város lakossága rendkívüli benu-301x227_2 (7)módon tiszteli hagyományait és büszke múltjára, történelmi örökségére. Fejlődni azonban fontos, és ez különösen igaz az egészségügyi alapellátásra. Az a modernizációs folyamat, az a nyugat-európai színvonalú fejlesztés, ami megvalósult a BENU Balassa Gyógyszertárban, egyértelműen hozzájárul a város egészségügyi szolgáltatásainak fejlesztéséhez. A kulcs azonban mindig az emberi tényező. Az alpolgármester asszony köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek a megvalósult beruházásért és minden jót kívánt a gyógyszertár dolgozóinak a sikeres folytatásért.

 

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.