Megújult a szekszárdi BENU Balassa Gyógyszertár

2016. november 9.

Új helyen, megszépülve nyitotta újra kapuit a BENU Balassa Gyógyszertár Szekszárdon.

benu-301x227_1 (5)2015 novemberétől új helyen, a szekszárdi Interspar üzletsorán várja a betérő vásárlókat, betegeket a BENU Balassa Gyógyszertár. A gyógyszertár azonban nem csak, hogy költözött, de teljes átalakuláson is keresztülment: immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel, még több BENU márkájú termékkel áll a lakosság rendelkezésére. A BENU Balassa Gyógyszertár dolgozóit már nem választja el üvegfal a vásárlóktól. Sokkal egyszerűbbé vált a tanácsadás, közvetlenebbé a kommunikáció a patika dolgozói és a betegek között. Az egészségmegőrzést szolgáló gyógyhatású készítmények – akárcsak a drogériákban – szabad polcokon helyezkednek el, ígbenu-300x248_4 (6)y a vásárlók elegendő időt tudnak szánni arra, hogy a termékeket kézbe vegyék, tájékozódjanak a hatóanyagokról, összehasonlítsák az egyes termékek árait – mindezt a sor feltartása nélkül.
A teljesen megújult BENU Balassa Gyógyszertár hivatalos megnyitására szalagátvágással egybekötött avatóünnepségen került sor 2015. november 17-én 10:00 órakor. Az avató ünnepségen részt vett és köszöntő beszédet mondott Dr. Haag Éva, Szekszárd alpolgármestere is. Az alpolgármester asszony beszédében kiemelte: Szekszárd kis város, összetartó közösség. A város lakossága rendkívüli benu-301x227_2 (7)módon tiszteli hagyományait és büszke múltjára, történelmi örökségére. Fejlődni azonban fontos, és ez különösen igaz az egészségügyi alapellátásra. Az a modernizációs folyamat, az a nyugat-európai színvonalú fejlesztés, ami megvalósult a BENU Balassa Gyógyszertárban, egyértelműen hozzájárul a város egészségügyi szolgáltatásainak fejlesztéséhez. A kulcs azonban mindig az emberi tényező. Az alpolgármester asszony köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek a megvalósult beruházásért és minden jót kívánt a gyógyszertár dolgozóinak a sikeres folytatásért.

 

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.