Megújult a szekszárdi BENU Balassa Gyógyszertár

2016. november 9.

Új helyen, megszépülve nyitotta újra kapuit a BENU Balassa Gyógyszertár Szekszárdon.

benu-301x227_1 (5)2015 novemberétől új helyen, a szekszárdi Interspar üzletsorán várja a betérő vásárlókat, betegeket a BENU Balassa Gyógyszertár. A gyógyszertár azonban nem csak, hogy költözött, de teljes átalakuláson is keresztülment: immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel, még több BENU márkájú termékkel áll a lakosság rendelkezésére. A BENU Balassa Gyógyszertár dolgozóit már nem választja el üvegfal a vásárlóktól. Sokkal egyszerűbbé vált a tanácsadás, közvetlenebbé a kommunikáció a patika dolgozói és a betegek között. Az egészségmegőrzést szolgáló gyógyhatású készítmények – akárcsak a drogériákban – szabad polcokon helyezkednek el, ígbenu-300x248_4 (6)y a vásárlók elegendő időt tudnak szánni arra, hogy a termékeket kézbe vegyék, tájékozódjanak a hatóanyagokról, összehasonlítsák az egyes termékek árait – mindezt a sor feltartása nélkül.
A teljesen megújult BENU Balassa Gyógyszertár hivatalos megnyitására szalagátvágással egybekötött avatóünnepségen került sor 2015. november 17-én 10:00 órakor. Az avató ünnepségen részt vett és köszöntő beszédet mondott Dr. Haag Éva, Szekszárd alpolgármestere is. Az alpolgármester asszony beszédében kiemelte: Szekszárd kis város, összetartó közösség. A város lakossága rendkívüli benu-301x227_2 (7)módon tiszteli hagyományait és büszke múltjára, történelmi örökségére. Fejlődni azonban fontos, és ez különösen igaz az egészségügyi alapellátásra. Az a modernizációs folyamat, az a nyugat-európai színvonalú fejlesztés, ami megvalósult a BENU Balassa Gyógyszertárban, egyértelműen hozzájárul a város egészségügyi szolgáltatásainak fejlesztéséhez. A kulcs azonban mindig az emberi tényező. Az alpolgármester asszony köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek a megvalósult beruházásért és minden jót kívánt a gyógyszertár dolgozóinak a sikeres folytatásért.

 

Dermokozmetikai tanácsadás

Tanácsadóink segítenek megtalálni az Ön bőrtípusához megfelelő kozmetikumokat.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.