Megújult a szekszárdi BENU Balassa Gyógyszertár

2016. november 9.

Új helyen, megszépülve nyitotta újra kapuit a BENU Balassa Gyógyszertár Szekszárdon.

benu-301x227_1 (5)2015 novemberétől új helyen, a szekszárdi Interspar üzletsorán várja a betérő vásárlókat, betegeket a BENU Balassa Gyógyszertár. A gyógyszertár azonban nem csak, hogy költözött, de teljes átalakuláson is keresztülment: immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző világos, nyugat-európai színvonalú, vásárlóközpontú belső térrel, még több BENU márkájú termékkel áll a lakosság rendelkezésére. A BENU Balassa Gyógyszertár dolgozóit már nem választja el üvegfal a vásárlóktól. Sokkal egyszerűbbé vált a tanácsadás, közvetlenebbé a kommunikáció a patika dolgozói és a betegek között. Az egészségmegőrzést szolgáló gyógyhatású készítmények – akárcsak a drogériákban – szabad polcokon helyezkednek el, ígbenu-300x248_4 (6)y a vásárlók elegendő időt tudnak szánni arra, hogy a termékeket kézbe vegyék, tájékozódjanak a hatóanyagokról, összehasonlítsák az egyes termékek árait – mindezt a sor feltartása nélkül.
A teljesen megújult BENU Balassa Gyógyszertár hivatalos megnyitására szalagátvágással egybekötött avatóünnepségen került sor 2015. november 17-én 10:00 órakor. Az avató ünnepségen részt vett és köszöntő beszédet mondott Dr. Haag Éva, Szekszárd alpolgármestere is. Az alpolgármester asszony beszédében kiemelte: Szekszárd kis város, összetartó közösség. A város lakossága rendkívüli benu-301x227_2 (7)módon tiszteli hagyományait és büszke múltjára, történelmi örökségére. Fejlődni azonban fontos, és ez különösen igaz az egészségügyi alapellátásra. Az a modernizációs folyamat, az a nyugat-európai színvonalú fejlesztés, ami megvalósult a BENU Balassa Gyógyszertárban, egyértelműen hozzájárul a város egészségügyi szolgáltatásainak fejlesztéséhez. A kulcs azonban mindig az emberi tényező. Az alpolgármester asszony köszönetet mondott a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek a megvalósult beruházásért és minden jót kívánt a gyógyszertár dolgozóinak a sikeres folytatásért.

 

Salgótarján újabb felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2017. március 10-én ünnepélyes keretek között felavatták a megújult BENU Szent Benedek Gyógyszertárat Salgótarján forgalmas, közkedvelt kereskedelmi központjában.

A BENU támogatásával útjára indult az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány

Az Országos Tisztiorvosi Hivatal és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai partnerségével 2017 februárjában ötödik alkalommal indul útjára az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi CSR kampány.

Keszthely immáron három megújult BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet!

2017. február 6-án ünnepélyes keretek között avatták fel a megújult BENU Pelikán Gyógyszertárt Keszthelyen. A város immáron három modern, nyugat-európai színvonalú BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Újonnan csatlakozott hozzánk franchise partnerként a hajdúszováti Őrangyal gyógyszertár

2016. novemberében csatlakozott a BENU hálózathoz a helyiek által jól ismert hajdúszováti Őrangyal Gyógyszertár.