Megújult a Rózsakert Patika

2018. április 3.

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

A BENU Franchise Hálózat egyik gyöngyszemét avatták Budapesten

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

A Budapest II. kerületében, a Rózsakert Bevásárlóközpontban található gyógyszertár felújítása 2018. februárjában kezdődött. Az átalakítási folyamatot hosszas egyeztetés előzte meg: a tulajdonosok fontosnak tartották, hogy a patika a bevásárlóközponton belül új, jóval nagyobb területen, a BENU Gyógyszertár Koncepció elemeit tökéletesen megvalósítható környezetben nyissa meg újra kapuit. A törekvés a lehető legmagasabb színvonalon meg is valósult – a nagyobb, valóban tágas eladótér helyet ad a kibővített termékválasztéknak, a világos, vásárlóközpontú belső térben a betérő vásárlók anélkül válogathatnak kedvükre az úgynevezett „szabadpolcokon” kihelyezett – egészségmegőrző és gyógyhatású – termékek közül, hogy eközben feltartanák a sort. A belső kialakításnak köszönhetően tanácsadás is jóval egyszerűbbé vált.

A Rózsakerti Patika vezetője, Dr. Mátyás Marietta nagyon büszke a gyógyszertárban végbement beruházásra. Az ünnepélyes avató eseményen mondott beszédében kiemelte: a Rózsakerti Patika 2008-ban történt alapítása óta eltelt tíz év alatt a gyógyszertár dolgozói olyan vásárlói bizalmat építettek fel, ami rendkívül nagy érték számára. Büszke arra is, hogy kitűnő az összhang a – szintén a Rózsakert Bevásárlóközponton belül működő – Rózsakert Medical Center orvosai és a Rózsakerti Patika szakemberei között. A szakértelem és a humánus, empatikus hozzáállás továbbra is a legfontosabb lesz az itt dolgozók számára, és legnagyobb örömére szolgál, hogy az új környezetben mindez még inkább megvalósíthatóvá vált. Mindemellett megnőtt a jelentősége az egészség megőrzését szolgáló készítmények értékesítésének, hiszen erre végre optimálisabb keretek között van mód. Dr. Mátyás Marietta ünnepi beszédében köszönetet mondott munkatársainak az eddigi évek során tanúsított csapatmunkáért és az átalakítás során tanúsított áldozatos, valóban átlagon felüli szakmai – emberi odaadásáért.

Az ünnepélyes, szalagátvágással egybekötött avató esemény egyben lehetőséget nyújtott arra is, hogy a BENU Magyarország Zrt. vezetői és a Rózsakerti Patika dolgozói szakmai konzultációt folytassanak. A gyógyszertár működésének és építészeti kialakításának minden apró részlete ugyanazon célt, a BENU értékek maximális megvalósítását szolgálja – mely nem más, mint az ember és az egészség.

BENU Online Gyógyszertár ajánlata:

  • LIVSANE Zsálya cukorka C-vitaminnal és édesítőszerekkel 75g

    LIVSANE Zsálya cukorka C-vitaminnal és édesít?...

    <p class="DescriptionText"><span>C-vitaminban gazdag cukormentes zsálya cukorka; 100 g cukorka 700 mg C-vitamint tartalmaz; 4 cukorka fedezi a napi C-vitamin igényt; a zsályaolaj és a zsályakivonat különösen kellemes, friss és aromás ízt ad a cukorkának; útközben is ideális.</span></p>

    799 Ft