Megújult a BENU Kabay Gyógyszertár

2016. november 8.

A folyamatos beruházásoknak köszönhetően immáron a BENU Kabay Gyógyszertár is teljesen megújulva áll a betegek, betérő vásárlók rendelkezésére.

benu-300x227_3A megújult gyógyszertárban minden bizonnyal új korszak kezdődik. Ennek szimbólumaként 2016. augusztus 4-én szalagátvágással egybekötött ünnepélyes ceremóniára került sor: a zöld szalag átvágása jelképezte a teljesen megújult BENU Kabay Gyógyszertár hivatalos megnyitását. benu-301x227_2

Az ünnepélyes megnyitót megtisztelte jelenlétével Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere is. Beszédében utalt a patika névadójára, Kabay Jánosra, aki meghatározó szerepet töltött be a gyógyszerészet történetében – kutatásait a hagyományokra építette, de nem félt bátran a jövőbe tekinteni és ezáltal forradalmasította a morfin-gyártás technológiáját. Vadvári Tibor hangsúlyozta: ehhez méltó folyamat zajlott le most a BENU Kabay Gyógyszertárban, hiszen a hagyományos gyógyszerészet értékeit megőrizve, ám a modern kor követelményeit számba véve újult meg a patika és teremtett nyugat-európai színvonalat a város főutcájában. Alpolgármester Úr köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. jelen lévő vezetőinek, hogy ezzel a beruházással is hozzájárultak a Zalaegerszeg egészségügyi, szolgáltatásbeli színvonalának emeléséhez.benu-301x227_1

A BENU Kabay Gyógyszertár vezetője, dr. Dudás Antalné ünnepi beszédében őszintén szólt az átalakítással kapcsolatos félelmeiről: mint mondta, a BENU Koncepcióhoz kapcsolódó új feladatok, új kihívások és a felelősség terhe kézzel fogható volt. A gyógyszertár 45 éve működik a zalaegerszegi Kossuth Lajos utcában, de ekkora változásra egészen idáig nem került sor. Óriási előrelépés a szabad polcos elrendezés, a világos, átlátható tér, a patikusokat elszigetelő üvegablakok megszüntetése, a fűtési rendszer modernizációja és a raktár, a labor és a vényező átalakítása. A gyógyszerésznő köszönetét fejezte ki munkatársainak az áldozatos csapatmunkáért, a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak a professzionális támogatásért.

A megújult BENU Kabay Gyógyszertár új lendülettel, ám a jól megszokott szakértelemmel várja a betegeket, vásárlókat!

Salgótarján újabb felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2017. március 10-én ünnepélyes keretek között felavatták a megújult BENU Szent Benedek Gyógyszertárat Salgótarján forgalmas, közkedvelt kereskedelmi központjában.

A BENU támogatásával útjára indult az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány

Az Országos Tisztiorvosi Hivatal és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai partnerségével 2017 februárjában ötödik alkalommal indul útjára az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi CSR kampány.

Keszthely immáron három megújult BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet!

2017. február 6-án ünnepélyes keretek között avatták fel a megújult BENU Pelikán Gyógyszertárt Keszthelyen. A város immáron három modern, nyugat-európai színvonalú BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Újonnan csatlakozott hozzánk franchise partnerként a hajdúszováti Őrangyal gyógyszertár

2016. novemberében csatlakozott a BENU hálózathoz a helyiek által jól ismert hajdúszováti Őrangyal Gyógyszertár.