Megújult a BENU Kabay Gyógyszertár

2016. november 8.

A folyamatos beruházásoknak köszönhetően immáron a BENU Kabay Gyógyszertár is teljesen megújulva áll a betegek, betérő vásárlók rendelkezésére.

benu-300x227_3A megújult gyógyszertárban minden bizonnyal új korszak kezdődik. Ennek szimbólumaként 2016. augusztus 4-én szalagátvágással egybekötött ünnepélyes ceremóniára került sor: a zöld szalag átvágása jelképezte a teljesen megújult BENU Kabay Gyógyszertár hivatalos megnyitását. benu-301x227_2

Az ünnepélyes megnyitót megtisztelte jelenlétével Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere is. Beszédében utalt a patika névadójára, Kabay Jánosra, aki meghatározó szerepet töltött be a gyógyszerészet történetében – kutatásait a hagyományokra építette, de nem félt bátran a jövőbe tekinteni és ezáltal forradalmasította a morfin-gyártás technológiáját. Vadvári Tibor hangsúlyozta: ehhez méltó folyamat zajlott le most a BENU Kabay Gyógyszertárban, hiszen a hagyományos gyógyszerészet értékeit megőrizve, ám a modern kor követelményeit számba véve újult meg a patika és teremtett nyugat-európai színvonalat a város főutcájában. Alpolgármester Úr köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. jelen lévő vezetőinek, hogy ezzel a beruházással is hozzájárultak a Zalaegerszeg egészségügyi, szolgáltatásbeli színvonalának emeléséhez.benu-301x227_1

A BENU Kabay Gyógyszertár vezetője, dr. Dudás Antalné ünnepi beszédében őszintén szólt az átalakítással kapcsolatos félelmeiről: mint mondta, a BENU Koncepcióhoz kapcsolódó új feladatok, új kihívások és a felelősség terhe kézzel fogható volt. A gyógyszertár 45 éve működik a zalaegerszegi Kossuth Lajos utcában, de ekkora változásra egészen idáig nem került sor. Óriási előrelépés a szabad polcos elrendezés, a világos, átlátható tér, a patikusokat elszigetelő üvegablakok megszüntetése, a fűtési rendszer modernizációja és a raktár, a labor és a vényező átalakítása. A gyógyszerésznő köszönetét fejezte ki munkatársainak az áldozatos csapatmunkáért, a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak a professzionális támogatásért.

A megújult BENU Kabay Gyógyszertár új lendülettel, ám a jól megszokott szakértelemmel várja a betegeket, vásárlókat!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.