Megújult a BENU Kabay Gyógyszertár

2016. november 8.

A folyamatos beruházásoknak köszönhetően immáron a BENU Kabay Gyógyszertár is teljesen megújulva áll a betegek, betérő vásárlók rendelkezésére.

benu-300x227_3A megújult gyógyszertárban minden bizonnyal új korszak kezdődik. Ennek szimbólumaként 2016. augusztus 4-én szalagátvágással egybekötött ünnepélyes ceremóniára került sor: a zöld szalag átvágása jelképezte a teljesen megújult BENU Kabay Gyógyszertár hivatalos megnyitását. benu-301x227_2

Az ünnepélyes megnyitót megtisztelte jelenlétével Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere is. Beszédében utalt a patika névadójára, Kabay Jánosra, aki meghatározó szerepet töltött be a gyógyszerészet történetében – kutatásait a hagyományokra építette, de nem félt bátran a jövőbe tekinteni és ezáltal forradalmasította a morfin-gyártás technológiáját. Vadvári Tibor hangsúlyozta: ehhez méltó folyamat zajlott le most a BENU Kabay Gyógyszertárban, hiszen a hagyományos gyógyszerészet értékeit megőrizve, ám a modern kor követelményeit számba véve újult meg a patika és teremtett nyugat-európai színvonalat a város főutcájában. Alpolgármester Úr köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. jelen lévő vezetőinek, hogy ezzel a beruházással is hozzájárultak a Zalaegerszeg egészségügyi, szolgáltatásbeli színvonalának emeléséhez.benu-301x227_1

A BENU Kabay Gyógyszertár vezetője, dr. Dudás Antalné ünnepi beszédében őszintén szólt az átalakítással kapcsolatos félelmeiről: mint mondta, a BENU Koncepcióhoz kapcsolódó új feladatok, új kihívások és a felelősség terhe kézzel fogható volt. A gyógyszertár 45 éve működik a zalaegerszegi Kossuth Lajos utcában, de ekkora változásra egészen idáig nem került sor. Óriási előrelépés a szabad polcos elrendezés, a világos, átlátható tér, a patikusokat elszigetelő üvegablakok megszüntetése, a fűtési rendszer modernizációja és a raktár, a labor és a vényező átalakítása. A gyógyszerésznő köszönetét fejezte ki munkatársainak az áldozatos csapatmunkáért, a BENU Magyarország Zrt. munkatársainak a professzionális támogatásért.

A megújult BENU Kabay Gyógyszertár új lendülettel, ám a jól megszokott szakértelemmel várja a betegeket, vásárlókat!

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.