Megújult a BENU Gólyavár Gyógyszertár

2016. november 9.

Megújult környezetben fogadja a vásárlókat a BENU Gólyavár Gyógyszertár

Ünnepélyes szalagát300_248_dombovar_2vágással hivatalosan is megnyílt a teljesen megújult BENU Gólyavár Gyógyszertár Dombóváron, a Hunyadi János téren.

A patika eddig is szabad polcos belső térrel rendelkezett, de immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern berendezéssel, világos, letisztult, még tágasabb eladótérrel és még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő vásárlókat, betegeket. A megnyitón részt vett és beszédet mondott Dombóvár alpolgármestere, Kiss Béla is. Az Alpolgármester Úr köszöntőjében kiemelte: a BENU Gólyavár Gyógyszertár modernizációja tökéletesen illeszkedik a város fejlesztését 2014-2020 között megvalósítandó Ivanich-terv programjába és egyfajta gyöngyszeme is annak, hiszen a megújulás, a modern, vásárlóközpontú megközelítés Dombóvár lakossága egészségügyi szolgáltatásait erősíti. Beszédében dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja köszönetét fejezte ki a BENU Gólyavár Gyógyszertár minden dolgozójának, amiért mindössze néhány nap leforgása alatt megvalósult a patika átépítése és a termékek ki- és visszapakolása.

Megújult-a-BENU-Gólyavár-Gyógyszertár-750

Dr. Mézmer Katalin, a gyógyszertár vezetője hangsúlyozta: a vásárlók elismeréssel fogadják az új környezetet, kifejezetten örülnek annak, hogy több lehetőségük van a gyógyhatású készítmények megismerésére, a sor feltartása nélkül. Egyszerűbbé vált a betegekkel való kommunikáció is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tanácsadás a lehető legmagasabb színvonalú legyen.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.

Akciós ajánlatok a BENU Gyógyszertáraknál!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!