Megújult a BENU Gólyavár Gyógyszertár

Megújult a BENU Gólyavár Gyógyszertár

Ünnepélyes szalagátvágással hivatalosan is megnyílt a teljesen megújult BENU Gólyavár Gyógyszertár Dombóváron, a Hunyadi János téren.

A patika eddig is szabad polcos belső térrel rendelkezett, de immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern berendezéssel, világos, letisztult, még tágasabb eladótérrel és még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő vásárlókat, betegeket. A megnyitón részt vett és beszédet mondott Dombóvár alpolgármestere, Kiss Béla is. Az Alpolgármester Úr köszöntőjében kiemelte: a BENU Gólyavár Gyógyszertár modernizációja tökéletesen illeszkedik a város fejlesztését 2014-2020 között megvalósítandó Ivanich-terv programjába és egyfajta gyöngyszeme is annak, hiszen a megújulás, a modern, vásárlóközpontú megközelítés Dombóvár lakossága egészségügyi szolgáltatásait erősíti. Beszédében dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja köszönetét fejezte ki a BENU Gólyavár Gyógyszertár minden dolgozójának, amiért mindössze néhány nap leforgása alatt megvalósult a patika átépítése és a termékek ki- és visszapakolása.

Dr. Mézmer Katalin, a gyógyszertár vezetője hangsúlyozta: a vásárlók elismeréssel fogadják az új környezetet, kifejezetten örülnek annak, hogy több lehetőségük van a gyógyhatású készítmények megismerésére, a sor feltartása nélkül. Egyszerűbbé vált a betegekkel való kommunikáció is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tanácsadás a lehető legmagasabb színvonalú legyen.

2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink