Megújult a BENU Gólyavár Gyógyszertár

2016. november 9.

Megújult környezetben fogadja a vásárlókat a BENU Gólyavár Gyógyszertár

Ünnepélyes szalagát300_248_dombovar_2vágással hivatalosan is megnyílt a teljesen megújult BENU Gólyavár Gyógyszertár Dombóváron, a Hunyadi János téren.

A patika eddig is szabad polcos belső térrel rendelkezett, de immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern berendezéssel, világos, letisztult, még tágasabb eladótérrel és még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő vásárlókat, betegeket. A megnyitón részt vett és beszédet mondott Dombóvár alpolgármestere, Kiss Béla is. Az Alpolgármester Úr köszöntőjében kiemelte: a BENU Gólyavár Gyógyszertár modernizációja tökéletesen illeszkedik a város fejlesztését 2014-2020 között megvalósítandó Ivanich-terv programjába és egyfajta gyöngyszeme is annak, hiszen a megújulás, a modern, vásárlóközpontú megközelítés Dombóvár lakossága egészségügyi szolgáltatásait erősíti. Beszédében dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja köszönetét fejezte ki a BENU Gólyavár Gyógyszertár minden dolgozójának, amiért mindössze néhány nap leforgása alatt megvalósult a patika átépítése és a termékek ki- és visszapakolása.

Megújult-a-BENU-Gólyavár-Gyógyszertár-750

Dr. Mézmer Katalin, a gyógyszertár vezetője hangsúlyozta: a vásárlók elismeréssel fogadják az új környezetet, kifejezetten örülnek annak, hogy több lehetőségük van a gyógyhatású készítmények megismerésére, a sor feltartása nélkül. Egyszerűbbé vált a betegekkel való kommunikáció is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tanácsadás a lehető legmagasabb színvonalú legyen.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Stresszkezelés a maximumon!

Stresszkezelés a maximumon!

Formálja át a mindennapi stresszt az eredeti MAGNE B6-tal! Töltse ki stressztesztünket!

Továbbra is a magyar póló mellett a BENU!

Hétfőn került sor a Magyar Vízilabda Szövetség sajtótájékoztatójára, melynek alkalmából a BENU bejelentette, hogy továbbra is támogatni kívánja a szövetséget, így újabb egy évvel meghosszabbítottuk a közös megállapodást.

Új taggal bővült a BENU Franchise Hálózat Pestszentlőrincen

Az immáron 10 éve sikeresen működő Lakatos Gyógyszertár tulajdonosa nagy lépésre szánta el magát, amikor amellett döntött, hogy a patika csatlakozik a BENU Franchise Hálózathoz.

A BENU Gyógyszertár Budapest Sugár elnyerte az Év Boltja Különdíjat 2017

Az Élelmiszer szaklap idén harmadszor hirdette meg Az Év Boltja versenyét. A BENU a budapesti Sugár Üzletházban található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen a Kategóriáját Legjobban Megújító Innovatív Különdíjat nyerte el a drogéria kategóriában, amelyre nagyon büszkék vagyunk.