Megújult a BENU Gólyavár Gyógyszertár

2016. november 9.

Megújult környezetben fogadja a vásárlókat a BENU Gólyavár Gyógyszertár

Ünnepélyes szalagát300_248_dombovar_2vágással hivatalosan is megnyílt a teljesen megújult BENU Gólyavár Gyógyszertár Dombóváron, a Hunyadi János téren.

A patika eddig is szabad polcos belső térrel rendelkezett, de immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern berendezéssel, világos, letisztult, még tágasabb eladótérrel és még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő vásárlókat, betegeket. A megnyitón részt vett és beszédet mondott Dombóvár alpolgármestere, Kiss Béla is. Az Alpolgármester Úr köszöntőjében kiemelte: a BENU Gólyavár Gyógyszertár modernizációja tökéletesen illeszkedik a város fejlesztését 2014-2020 között megvalósítandó Ivanich-terv programjába és egyfajta gyöngyszeme is annak, hiszen a megújulás, a modern, vásárlóközpontú megközelítés Dombóvár lakossága egészségügyi szolgáltatásait erősíti. Beszédében dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja köszönetét fejezte ki a BENU Gólyavár Gyógyszertár minden dolgozójának, amiért mindössze néhány nap leforgása alatt megvalósult a patika átépítése és a termékek ki- és visszapakolása.

Megújult-a-BENU-Gólyavár-Gyógyszertár-750

Dr. Mézmer Katalin, a gyógyszertár vezetője hangsúlyozta: a vásárlók elismeréssel fogadják az új környezetet, kifejezetten örülnek annak, hogy több lehetőségük van a gyógyhatású készítmények megismerésére, a sor feltartása nélkül. Egyszerűbbé vált a betegekkel való kommunikáció is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tanácsadás a lehető legmagasabb színvonalú legyen.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.