Megújult a BENU Gólyavár Gyógyszertár

2016. november 9.

Megújult környezetben fogadja a vásárlókat a BENU Gólyavár Gyógyszertár

Ünnepélyes szalagát300_248_dombovar_2vágással hivatalosan is megnyílt a teljesen megújult BENU Gólyavár Gyógyszertár Dombóváron, a Hunyadi János téren.

A patika eddig is szabad polcos belső térrel rendelkezett, de immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző modern berendezéssel, világos, letisztult, még tágasabb eladótérrel és még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő vásárlókat, betegeket. A megnyitón részt vett és beszédet mondott Dombóvár alpolgármestere, Kiss Béla is. Az Alpolgármester Úr köszöntőjében kiemelte: a BENU Gólyavár Gyógyszertár modernizációja tökéletesen illeszkedik a város fejlesztését 2014-2020 között megvalósítandó Ivanich-terv programjába és egyfajta gyöngyszeme is annak, hiszen a megújulás, a modern, vásárlóközpontú megközelítés Dombóvár lakossága egészségügyi szolgáltatásait erősíti. Beszédében dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja köszönetét fejezte ki a BENU Gólyavár Gyógyszertár minden dolgozójának, amiért mindössze néhány nap leforgása alatt megvalósult a patika átépítése és a termékek ki- és visszapakolása.

Megújult-a-BENU-Gólyavár-Gyógyszertár-750

Dr. Mézmer Katalin, a gyógyszertár vezetője hangsúlyozta: a vásárlók elismeréssel fogadják az új környezetet, kifejezetten örülnek annak, hogy több lehetőségük van a gyógyhatású készítmények megismerésére, a sor feltartása nélkül. Egyszerűbbé vált a betegekkel való kommunikáció is, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy a tanácsadás a lehető legmagasabb színvonalú legyen.

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Óvd, akit szeretsz! Tartsd távol az influenzát!

Az Országos Közegészségügyi Intézet és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium összefogásával 2018 februárjában idén is útjára indul az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány. A BENU a tavalyi év után idén is csatlakozott a kampányhoz.