Megújult a BENU franchise partnere, a Békás Patika

Megújult a BENU franchise partnere, a Békás Patika

December 5-én ünnepélyes keretek között hivatalosan is megnyílt a BENU Gyógyszertárak Franchise partnere, a békásmegyeri Békás Patika. A gyógyszertár a BENU gyógyszertárakra jellemző, magas színvonalú, tágas, világos, barátságos belső térrel várja a vásárlókat.

Az egészség megőrzését szolgáló, vény nélkül kapható gyógyhatású készítményeket szabad polcos elrendezésben helyezik ki, ezáltal a vásárlóknak lehetősége nyílik arra, hogy kézbe vegyék a termékeket, elolvassák a tudnivalókat és elegendő időt szánhassanak az árak összehasonlítására – a sor feltartása nélkül. A megnyitó ünnepségen részt vett Kelemen Viktória, Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere. Beszédében az Alpolgármester Asszony hangsúlyozta: Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata nagyra értékeli és támogatja azt a beruházást, melynek keretein belül a Békás Patika is teljes felújításon ment keresztül. A beruházás a kerület lakosságának érdekeit szolgálja. Kelemen Viktória kiemelte az elmúlt időszak főbb városfejlesztési projektjeit – mint játszóterek, sportközpontok felújítása -, és ezzel egyidejűleg arra is utalt, hogy a fejlődéshez, változáshoz olyan elhivatott emberekre van szükség, mint a Békás Patika vezetői és dolgozói.

A megnyitó ünnepségen a Pharmanova Zrt. igazgatósági tagja, Dr. Zlinszky János „az ember és az egészség” fontosságáról beszélt, majd megköszönte a Békás Patika vezetőjének, dr. Takácsné Szakváry Máriának és a patika minden dolgozójának, hogy áldozatos csapatmunkával ilyen rövid idő alatt sikeresen végigvitték az átalakítást. Köszönetet mondott továbbá a Vörösvár Invest Kft. tulajdonos-ügyvezetőinek, hogy az épület felújítása alatt is folyamatosan biztosították a Békás Patika üzemelését. A patika vezetője, dr. Szakváry Mária elmondta: göröngyös út vezetett a megnyitó ünnepélyes pillanatáig, a gyógyszertár bizony jó ideig komoly egzisztenciális gondokkal küzdött. Bizakodását fejezte ki arra vonatkozóan, hogy az új szellemiségű működés hatékonyabb, ember-központú hétköznapokat biztosít majd: „Az első tapasztalatok nagyon pozitívak, az emberek értékelik a változást, szívesebben nézelődnek, informálódnak, mielőtt vásárolnak”.

         
 
2014. november 8.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink