Megérkezett a BENU Zircre!

2015. szeptember 20.

2015. szeptember 1-jével csatlakozott a zirci Szent Bernát Gyógyszertár a BENU Gyógyszertárakhoz.

benu-300x248 (1)Az országosan több mint 200 helyen megtalálható hálózat akciói így már a zirciek számára is helyben elérhetők. Néhány környező település lakosai is szerencsések, mert mostantól a gyógyszertár fiókgyógyszertárai is számos terméket kínálnak kedvezményesen, így a bakonybéli és bakonyszentkirályi lakosok is saját gyógyszertárukban érhetik el a BENU akciókat. A havonta frissülő akciós kínálatról az ingyenes BENU Gyógyszertár szórólap nyújt tájékoztatást, amely minden hónap elején eljut a város összes postaládájába – társasházak esetén gyűjtőládájába-, illetve folyamatosan elérhető a BENU Gyógyszertárakban. Kényelmesen lehet továbbá tájékozódni az aktuális akciókról a www.benu.hu honlapon, vagy a Szent Bernát Gyógyszertár saját weboldalán. A változás a zirci gyógyszertár belső elrendezését is érinti. A termékek kategóriákban rendszerezetten kerültek kihelyezésre. A polcokon látható feliratok segítségével könnyű az eligazodás, a vásárlók önállóan is megtalálják a számukra fontos készítményeket, így akár a vásárlást megelőzően, a sor feltartása nélkül megfontolhatják, mire van szükségük. Átlátható rendszerben kerültek kihelyezésre a vitaminok, a táplálék-kiegészítők, a szépségápolási és higiéniai készítmények, a babaápolási eszközök, a gyógyteák és gyógyvizek, és még számos egyéb az egészség megőrzésében fontos szerepet játszó termék.
Eddig is több ezer készítményt forgalmazott a gyógyszertár, de a termékpaletta most továbbbenu-301x227 (1) szélesedett a BENU sajátmárkás termékekkel. A BENU termékek magas minőségük és kedvező áruk miatt a vásárlók kedvencei. A több mint 30 termék között vitaminok és étrend-kiegészítők, baba-mama termékek, bőr- és szépségápolást elősegítő termékek, valamint megbízható diagnosztikai, sebkezelő, kéz- és körömápoláshoz szü
kséges eszközök egyaránt megtalálhatók. A változásnak a Zircen élők egyértelműen örülnek, hiszen nemcsak akkor érdemes a BENU Gyógyszertárba betérni, amikor receptjeiket szeretnék kiváltani, hanem ha egyszerűen szeretnének odafigyelni ez egészségükre, megelőzni betegségek kialakulását. A vásárlók részéről jól megszokott, megszeretett dolgok nem változtak. A gyógyszertárban változatlanul a jól ismert gyógyszerészek és asszisztensek fogadják a betérőket, akik így a megszokott kedvességre és figyelmességre továbbra is számíthatnak. Nem változott a nyitvatartás sem, hétfőtől-péntekig 8.00-18.00-ig várja az egészségüket fontosnak tartókat a zirci BENU Gyógyszertár és a bakonybéli, bakonyszentkirályi fiókgyógyszertárak is a megszokott időben állnak a betérők rendelkezésére.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

mi okozza a derékfájást

Mi okozza a derékfájást?

Gyakori derékfájás? Számtalan ok állhat ennek hátterében. Cikkünkben ezeket mutatjuk most be részletesen.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.