Még a gyógyszerészek is szebbek lettek?

2016. november 8.

Világos, színes, barátságos – sokan kíváncsiak, vajon milyen üzlet nyílt a Jókai Mór utcában.

habrantus-02Utánajártunk és kiderült: a régi patika szépült meg, a város egyre több BENU Gyógyszertárához hasonlóan.

Ez tényleg egy gyógyszertár? – kérdezi egy járókelő, miközben alaposan szemügyre veszi a Jókai Mór utca 2. szám alatt található kirakatot. Kétségtelen, hogy a BENU Gyógyszertár valami mást kínál az eddig megszokottakhoz képest.
A helyiségbe belépve rögtön feltűnik a változás: sokkal világosabb és vidámabb. Számos termék szabad polcokra került, így kényelmesen meg lehet őket tekinteni, a hasonlókat összevetni. A választást segíti, hogy a termékek alatt nemcsak az árakat tüntetik fel, de különböző akciókat is. A tájékoztató feliratok segítségével pedig rögtön megtaláljuk a számunkra érdekes termékcsoportokat: szezonális termékeket, vitaminokat, krémeket, gyógyteákat, szépségápolási és babaápolási cikkeket. Ide nemcsak akkor érdemes bejönni, amikor a recepteket akarjuk kiváltani, de a szakértő gyógyszerészek, szakasszisztensek szívesen segítenek akkor is, ha egyszerűen szeretnénk odafigyelni az egészségükre és meg akarjuk előzni betegségek kialakulását. Mindenesetre a változásnak a kerületben élők egyértelműen örülnek.habrantus-74

– Nagyon szép lett az új gyógyszertár – mosolygott Károly bácsi. – Mintha a gyógyszerészek is szebbek lennének. A hölgyek egyébként mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Sajnos minden hónapban sok receptet kell kiváltanom. Itt tudják, hogy nem vagyok vagyonos ember, ezért mindig úgy adnak tanácsot, ajánlanak különböző termékeket, hogy anyagilag annyira ne terheljen meg. Spórolnak nekem – tette hozzá.

A gyógyszertárvezető szerint már várták a felújítást és a változást.
– Nemcsak a kerületben élőknek, de nekünk dolgozóknak is nagyon tetszik az új külső. Tágas, modern, átlátható. Ráadásul végre a páciensek is láthatják, hogy milyen sokféle termék van és jobban ki tudják választani a legmegfelelőbbet – mondta dr. Székely Ágnes.

Nemcsak a patika népszerű, de a BENU vitaminok, étrend-kiegészítők is. A cég munkatársai elárulták, hogy a termékek bevezetésekor az volt a legfontosabb szempont, hogy megfizethető, jó minőségű készítményeket kínáljanak.

Dermokozmetikai tanácsadás

Keresse szakértőinket az alábbi BENU Gyógyszertárakban, a személyre szabott ingyenes bőrápolási tanácsokért.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.