Még a gyógyszerészek is szebbek lettek?

2016. november 8.

Világos, színes, barátságos – sokan kíváncsiak, vajon milyen üzlet nyílt a Jókai Mór utcában.

habrantus-02Utánajártunk és kiderült: a régi patika szépült meg, a város egyre több BENU Gyógyszertárához hasonlóan.

Ez tényleg egy gyógyszertár? – kérdezi egy járókelő, miközben alaposan szemügyre veszi a Jókai Mór utca 2. szám alatt található kirakatot. Kétségtelen, hogy a BENU Gyógyszertár valami mást kínál az eddig megszokottakhoz képest.
A helyiségbe belépve rögtön feltűnik a változás: sokkal világosabb és vidámabb. Számos termék szabad polcokra került, így kényelmesen meg lehet őket tekinteni, a hasonlókat összevetni. A választást segíti, hogy a termékek alatt nemcsak az árakat tüntetik fel, de különböző akciókat is. A tájékoztató feliratok segítségével pedig rögtön megtaláljuk a számunkra érdekes termékcsoportokat: szezonális termékeket, vitaminokat, krémeket, gyógyteákat, szépségápolási és babaápolási cikkeket. Ide nemcsak akkor érdemes bejönni, amikor a recepteket akarjuk kiváltani, de a szakértő gyógyszerészek, szakasszisztensek szívesen segítenek akkor is, ha egyszerűen szeretnénk odafigyelni az egészségükre és meg akarjuk előzni betegségek kialakulását. Mindenesetre a változásnak a kerületben élők egyértelműen örülnek.habrantus-74

– Nagyon szép lett az új gyógyszertár – mosolygott Károly bácsi. – Mintha a gyógyszerészek is szebbek lennének. A hölgyek egyébként mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Sajnos minden hónapban sok receptet kell kiváltanom. Itt tudják, hogy nem vagyok vagyonos ember, ezért mindig úgy adnak tanácsot, ajánlanak különböző termékeket, hogy anyagilag annyira ne terheljen meg. Spórolnak nekem – tette hozzá.

A gyógyszertárvezető szerint már várták a felújítást és a változást.
– Nemcsak a kerületben élőknek, de nekünk dolgozóknak is nagyon tetszik az új külső. Tágas, modern, átlátható. Ráadásul végre a páciensek is láthatják, hogy milyen sokféle termék van és jobban ki tudják választani a legmegfelelőbbet – mondta dr. Székely Ágnes.

Nemcsak a patika népszerű, de a BENU vitaminok, étrend-kiegészítők is. A cég munkatársai elárulták, hogy a termékek bevezetésekor az volt a legfontosabb szempont, hogy megfizethető, jó minőségű készítményeket kínáljanak.

Salgótarján újabb felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2017. március 10-én ünnepélyes keretek között felavatták a megújult BENU Szent Benedek Gyógyszertárat Salgótarján forgalmas, közkedvelt kereskedelmi központjában.

A BENU támogatásával útjára indult az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány

Az Országos Tisztiorvosi Hivatal és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai partnerségével 2017 februárjában ötödik alkalommal indul útjára az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi CSR kampány.

Keszthely immáron három megújult BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet!

2017. február 6-án ünnepélyes keretek között avatták fel a megújult BENU Pelikán Gyógyszertárt Keszthelyen. A város immáron három modern, nyugat-európai színvonalú BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Újonnan csatlakozott hozzánk franchise partnerként a hajdúszováti Őrangyal gyógyszertár

2016. novemberében csatlakozott a BENU hálózathoz a helyiek által jól ismert hajdúszováti Őrangyal Gyógyszertár.