Még a gyógyszerészek is szebbek lettek?

2016. november 8.

Világos, színes, barátságos – sokan kíváncsiak, vajon milyen üzlet nyílt a Jókai Mór utcában.

habrantus-02Utánajártunk és kiderült: a régi patika szépült meg, a város egyre több BENU Gyógyszertárához hasonlóan.

Ez tényleg egy gyógyszertár? – kérdezi egy járókelő, miközben alaposan szemügyre veszi a Jókai Mór utca 2. szám alatt található kirakatot. Kétségtelen, hogy a BENU Gyógyszertár valami mást kínál az eddig megszokottakhoz képest.
A helyiségbe belépve rögtön feltűnik a változás: sokkal világosabb és vidámabb. Számos termék szabad polcokra került, így kényelmesen meg lehet őket tekinteni, a hasonlókat összevetni. A választást segíti, hogy a termékek alatt nemcsak az árakat tüntetik fel, de különböző akciókat is. A tájékoztató feliratok segítségével pedig rögtön megtaláljuk a számunkra érdekes termékcsoportokat: szezonális termékeket, vitaminokat, krémeket, gyógyteákat, szépségápolási és babaápolási cikkeket. Ide nemcsak akkor érdemes bejönni, amikor a recepteket akarjuk kiváltani, de a szakértő gyógyszerészek, szakasszisztensek szívesen segítenek akkor is, ha egyszerűen szeretnénk odafigyelni az egészségükre és meg akarjuk előzni betegségek kialakulását. Mindenesetre a változásnak a kerületben élők egyértelműen örülnek.habrantus-74

– Nagyon szép lett az új gyógyszertár – mosolygott Károly bácsi. – Mintha a gyógyszerészek is szebbek lennének. A hölgyek egyébként mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Sajnos minden hónapban sok receptet kell kiváltanom. Itt tudják, hogy nem vagyok vagyonos ember, ezért mindig úgy adnak tanácsot, ajánlanak különböző termékeket, hogy anyagilag annyira ne terheljen meg. Spórolnak nekem – tette hozzá.

A gyógyszertárvezető szerint már várták a felújítást és a változást.
– Nemcsak a kerületben élőknek, de nekünk dolgozóknak is nagyon tetszik az új külső. Tágas, modern, átlátható. Ráadásul végre a páciensek is láthatják, hogy milyen sokféle termék van és jobban ki tudják választani a legmegfelelőbbet – mondta dr. Székely Ágnes.

Nemcsak a patika népszerű, de a BENU vitaminok, étrend-kiegészítők is. A cég munkatársai elárulták, hogy a termékek bevezetésekor az volt a legfontosabb szempont, hogy megfizethető, jó minőségű készítményeket kínáljanak.

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.