MagnExpress Forte granulátum

2014. február 26.

Még a görcs is húzza!

Rémálmok gyötrik, valami félelmetes elől menekül sötét, kihalt utcákon, aztán verítékben úszva, rettegve ébred? Kínzó fájdalmat érez, a lábát a görcs húzza?
Ugyan, ki nem találkozott még ezzel a bosszantó érzéssel? Aztán már sportolás, vagy munka közben is megesik, hogy előjön a szúró-húzó fájdalom.

cikk_kep_magnexpress

 Tudja, hogy mi okozza?

Ön mindent megtesz azért, hogy egészségesen, rendszeresen étkezzen, hogy elég folyadékot igyon, és kerülje a stresszt? Nyilván megteszi azt, ami az állandó rohanás mellett lehetséges, de valami nem stimmel. A teste azt jelzi, hogy valami hiányzik. Ezeket a jeleket komolyan kell venni, és a hiányt pótolni kell, hogy megelőzzük a bajt.

Arra gondolt már, hogy az izomgörcs leggyakoribb oka, a magnéziumhiány is okozhatja mindezt?
Ha ehhez még az általános nyugtalanság, gyakori türelmetlenség, migrén, állandó fáradtság, a nehéz napokon bosszantó hangulatingadozás is párosul, jobb lesz gyorsan felkeresni a legközelebbi patikát!

A legjobb orvos!

Tudta, hogy…
… a szervezet számára legfontosabb három ásványi anyag a magnézium, a vas és a kalcium?
… ha elegendő magnézium van a szervezetünkben, akkor enyhülhetnek és akár meg is szűnhetnek az izomgörcsök? Az anyagcserét is felgyorsíthatja, tehát fontos a fogyáshoz?
… a magnézium elengedhetetlen az idegrendszer, az agy működéséhez, a csontok kialakulásához, szilárdságához?
… a magnéziumhiány szerepet játszhat a szívkoszorúerek elégtelen működésében és a szívinfarktus a kialakulásában?

Így pótolja!

Egyen több teljes kiőrlésű pékárut, hüvelyeseket, olajos magvakat, banánt. Ha mégsem bízik abban, hogy kellő odafigyeléssel napi 350-400 milligrammnyi magnéziumot bevisz a szervezetébe, akkor keressen egy egyszerűbb, gyorsabb megoldást. Kérje a gyógyszertárakban azt az egyedi ivó granulátumot, melynek egy adagjával nem csak fedezi a napi bevitelt, de még finom is!

Óriási siker a genfi nemzetközi étrend-kiegészítő kiállításon

A MagnExpress® Forte granulátum nyerte a világhírű genfi Vitafoods kiállítás „Az év legjobb új terméke” nagydíját. A kiállítás története során magyar tulajdonú cég még soha nem részesült ilyen rangos elismerésben. A VitaPlus Kft. több mint 500 résztvevőt felvonultató fórumon érte el sikerét és öregbítette hazánk hírnevét.

A MagnExpress® Forte nagy dózisú, víztisztán oldódó ivó granulátum. Üledék- és habmentesen oldódó granulátum formájában, egy tasakba töltvecikk_kep_magnexpress2 tartalmazza az ajánlott napi magnéziummennyiség 100%-át. A forradalmian új gyártási technológiának köszönhetően nem szükséges állandó kavargatással fogyaszthatóvá tenni az oldott magnéziumot. A MagnExpress® Forte esetében, rövid oldódási idő után, víztiszta, szerves kötésű magnéziumot tartalmazó, finom, citromos ízű üdítőitalt kapunk, amelyet életritmusunk szerint bárhol elfogyaszthatunk és a tasakos kiszerelésnek köszönhetően bárhová magunkkal vihetünk.

BENU Online Gyógyszertár ajánlata:

  • Magnosolv Sport 400 mg granulátum 20x

    Magnosolv Sport 400 mg granulátum 20x

    <p>400 mg magnézium (RDA 107%), szájban oldódó, narancsízű granulátum. Cukor-, laktóz-, és gluténmentes. Egyszerű és gyors magnéziumbevitel mozgás előtt, közben vagy után.</p>

    2 899 Ft