Kispest Apollót ünnepli

Kispest Apollót ünnepli

A BENU hálózathoz tartozó napfényes, tágas gyógyszertárban a megszokott, segítőkész szakemberek a megnyitó alkalmából egészségvédő tanácsadással várták az érdeklődőket. Olyan fontos témákban kaphattak tanácsokat a betegek, mint a dohányzásról való leszokás, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag bevitel, ugyanakkor személyre szabott fogyókúrás ötleteket is kaphattak.

Felgyorsuló világunkban különösen fontos, hogy a gyógyszertárban megfelelő szakemberek figyeljenek a vásárlókra és betegekre, egészségüket a hozzájuk legjobban illő készítményekkel őrizzék meg. A megnyitón részt vett Vinczek György, Kispest alpolgármestere is, aki köszöntő beszédében az egészség fontosságára hívta fel a figyelmet. Az Apolló Gyógyszertár közel fél évszázada szolgálja a kerület lakóit. A megújulás alkalmából dr. Ibrahim Mohammad a gyógyszertár vezetője köszöntötte dr. Bacher Vilmosnét, a patika korábbi vezetőjét, aki közel ötven évig dolgozott a kispestiek egészségéért az Apolló Gyógyszertárban.

A szalagátvágást követően a patika hivatalosan is megnyitotta a betegek előtt kapuit. Az átalakulás igazán látványosra sikeredett, amit a betegek is nagy örömmel fogadtak. „Nagyon tetszik az új gyógyszertár, és hasznosnak tartom, hogy vásárlás előtt megnézhetem és összehasonlíthatom a termékeket, így nem tartom fel a mögöttem várakozókat. Ha bizonytalan vagyok egy készítményt illetően, igazi szakemberektől kapok tanácsot, akik segítenek kiválasztani a számomra legmegfelelőbbet.”- mondta egy vásárló, aki a szomszédos háziorvosi rendelőből érkezett.

 
2016. november 9.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink