Kispest Apollót ünnepli

2016. november 9.

A Szabó Ervin Könyvtár mellett található Apolló Gyógyszertár októbertől megújulva, modern külsővel és megszépült belsővel várja a kispestieket.

apollo-bp-04A BENU hálózathoz tartozó napfényes, tágas gyógyszertárban a megszokott, segítőkész szakemberek a megnyitó alkalmából egészségvédő tanácsadással várták az érdeklődőket. Olyan fontos témákban kaphattak tanácsokat a betegek, mint a dohányzásról való leszokás, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag bevitel, ugyanakkor személyre szabott fogyókúrás ötleteket is kaphattak.

Felgyorsuló világunkban különösen fontos, hogy a gyógyszertárban megfelelő szakemberek figyeljenek a vásárlókra és betegekre, egészségüket a hozzájuk legjobban illő készítményekkel őrizzék meg. A megnyitón részt vett Vinczek György, Kispest alpolgármestere is, aki köszöntő beszédében az egészség fontosságára hívta fel a figyelmet. Az Apolló Gyógyszertár közel fél évszázada szolgálja a kerület lakóit. A megújulás alkalmából dr. Ibrahim Mohammad a gyógyszertár vezetője köszöntötte dr. Bacher Vilmosnét, a patika korábbi vezetőjét, aki közel ötven évig dolgozott a kispestiek egészségéért az Apolló Gyógyszertárban.

apollo-bp-55

A szalagátvágást követően a patika hivatalosan is megnyitotta a betegek előtt kapuit. Az átalakulás igazán látványosra sikeredett, amit a betegek is nagy örömmel fogadtak. „Nagyon tetszik az új gyógyszertár, és hasznosnak tartom, hogy vásárlás előtt megnézhetem és összehasonlíthatom a termékeket, így nem tartom fel a mögöttem várakozókat. Ha bizonytalan vagyok egy készítményt illetően, igazi szakemberektől kapok tanácsot, akik segítenek kiválasztani a számomra legmegfelelőbbet.”- mondta egy vásárló, aki a szomszédos háziorvosi rendelőből érkezett.

Megérkezett a Skincode Magyarországra!

Svájci bőrápolási szakértelem az egészséges, szép bőrért. Magyarországon kizárólag a BENU Gyógyszertárakban és Webshopban!

Bátonyterenye már két felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2018. június 14-én ünnepélyes keretek között avatták fel a bátonyterenyei Kastélykert Patikát.

Dobogós helyen az „Év Internetes Kereskedője” versenyen

Idén júniusban 12. alkalommal adták át a rangos „Év Internetes Kereskedője” díjat. A kis- és közép-vállalati kategória harmadik helyezettje a BENU Webshop - Online Gyógyszertár lett.

A BENU vendége: Nagy Viktor

A BENU vendége: Nagy Viktor

„Mindig, minden helyzetben versenyzek, és győzni akarok”. Interjú Nagy Viktor vizilabdázóval.

BENU Gyógyszertár Budapest Rózsakert

Megújult a Rózsakert Patika

2018. március 22-én ünnepélyes keretek között, hivatalosan is felavatták a BENU Franchise Hálózat tagjaként működő, immáron teljesen átalakított Rózsakerti Patikát.