Kispest Apollót ünnepli

2016. november 9.

A Szabó Ervin Könyvtár mellett található Apolló Gyógyszertár októbertől megújulva, modern külsővel és megszépült belsővel várja a kispestieket.

apollo-bp-04A BENU hálózathoz tartozó napfényes, tágas gyógyszertárban a megszokott, segítőkész szakemberek a megnyitó alkalmából egészségvédő tanácsadással várták az érdeklődőket. Olyan fontos témákban kaphattak tanácsokat a betegek, mint a dohányzásról való leszokás, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag bevitel, ugyanakkor személyre szabott fogyókúrás ötleteket is kaphattak.

Felgyorsuló világunkban különösen fontos, hogy a gyógyszertárban megfelelő szakemberek figyeljenek a vásárlókra és betegekre, egészségüket a hozzájuk legjobban illő készítményekkel őrizzék meg. A megnyitón részt vett Vinczek György, Kispest alpolgármestere is, aki köszöntő beszédében az egészség fontosságára hívta fel a figyelmet. Az Apolló Gyógyszertár közel fél évszázada szolgálja a kerület lakóit. A megújulás alkalmából dr. Ibrahim Mohammad a gyógyszertár vezetője köszöntötte dr. Bacher Vilmosnét, a patika korábbi vezetőjét, aki közel ötven évig dolgozott a kispestiek egészségéért az Apolló Gyógyszertárban.

apollo-bp-55

A szalagátvágást követően a patika hivatalosan is megnyitotta a betegek előtt kapuit. Az átalakulás igazán látványosra sikeredett, amit a betegek is nagy örömmel fogadtak. „Nagyon tetszik az új gyógyszertár, és hasznosnak tartom, hogy vásárlás előtt megnézhetem és összehasonlíthatom a termékeket, így nem tartom fel a mögöttem várakozókat. Ha bizonytalan vagyok egy készítményt illetően, igazi szakemberektől kapok tanácsot, akik segítenek kiválasztani a számomra legmegfelelőbbet.”- mondta egy vásárló, aki a szomszédos háziorvosi rendelőből érkezett.

Dermokozmetikai tanácsadás

Tanácsadóink segítenek megtalálni az Ön bőrtípusához megfelelő kozmetikumokat.

Negyedszer is Superbrands díjas a BENU!

A Superbrands különleges védjegy, ami biztonságot, garanciát nyújt a vásárlóknak és az ügyfeleknek a mindennapi választásaikhoz.

Megújult a legendás Palatinus Gyógyszertár a Pozsonyi úton

Budapest nagy múltú kerületében, a Pozsonyi úton hosszú évtizedek óta sikeresen működik a Palatinus Gyógyszerár. 2017-re azonban szükségszerűvé vált a patika bővítése, a teljes átalakítással új korszak nyílt a patika életében.

Superstore díjas a BENU Gyógyszertár Debrecen Plaza

A Trade Magazin szaklap idén harmadszor hirdette meg a Superstore versenyt, melyen a BENU a Debrecen Plázában található gyógyszertárával pályázott és a szakmai és közönségszavazás eredményeképpen elnyerte a 2017. év Szakbolt non-food kategória I. helyezését.

BENU Győr Városi Gyógyszertár

Felújított BENU Gyógyszertár várja a vásárlókat Győr belvárosában

A BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóbarát, világos belső kialakítással várja a betérőket a BENU Városi Gyógyszertár Győr központjában, a Baross Gábor úton. A megújult patikát ünnepélyes keretek között 2017. szeptember 1-jén avatták fel.