Kispest Apollót ünnepli

2016. november 9.

A Szabó Ervin Könyvtár mellett található Apolló Gyógyszertár októbertől megújulva, modern külsővel és megszépült belsővel várja a kispestieket.

apollo-bp-04A BENU hálózathoz tartozó napfényes, tágas gyógyszertárban a megszokott, segítőkész szakemberek a megnyitó alkalmából egészségvédő tanácsadással várták az érdeklődőket. Olyan fontos témákban kaphattak tanácsokat a betegek, mint a dohányzásról való leszokás, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag bevitel, ugyanakkor személyre szabott fogyókúrás ötleteket is kaphattak.

Felgyorsuló világunkban különösen fontos, hogy a gyógyszertárban megfelelő szakemberek figyeljenek a vásárlókra és betegekre, egészségüket a hozzájuk legjobban illő készítményekkel őrizzék meg. A megnyitón részt vett Vinczek György, Kispest alpolgármestere is, aki köszöntő beszédében az egészség fontosságára hívta fel a figyelmet. Az Apolló Gyógyszertár közel fél évszázada szolgálja a kerület lakóit. A megújulás alkalmából dr. Ibrahim Mohammad a gyógyszertár vezetője köszöntötte dr. Bacher Vilmosnét, a patika korábbi vezetőjét, aki közel ötven évig dolgozott a kispestiek egészségéért az Apolló Gyógyszertárban.

apollo-bp-55

A szalagátvágást követően a patika hivatalosan is megnyitotta a betegek előtt kapuit. Az átalakulás igazán látványosra sikeredett, amit a betegek is nagy örömmel fogadtak. „Nagyon tetszik az új gyógyszertár, és hasznosnak tartom, hogy vásárlás előtt megnézhetem és összehasonlíthatom a termékeket, így nem tartom fel a mögöttem várakozókat. Ha bizonytalan vagyok egy készítményt illetően, igazi szakemberektől kapok tanácsot, akik segítenek kiválasztani a számomra legmegfelelőbbet.”- mondta egy vásárló, aki a szomszédos háziorvosi rendelőből érkezett.

Salgótarján újabb felújított BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet

2017. március 10-én ünnepélyes keretek között felavatták a megújult BENU Szent Benedek Gyógyszertárat Salgótarján forgalmas, közkedvelt kereskedelmi központjában.

A BENU támogatásával útjára indult az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi kampány

Az Országos Tisztiorvosi Hivatal és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szakmai partnerségével 2017 februárjában ötödik alkalommal indul útjára az Országos Influenzaellenes Népegészségügyi CSR kampány.

Keszthely immáron három megújult BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet!

2017. február 6-án ünnepélyes keretek között avatták fel a megújult BENU Pelikán Gyógyszertárt Keszthelyen. A város immáron három modern, nyugat-európai színvonalú BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet.

AKCIÓS AJÁNLATOK A BENU GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

Tekintse meg havonta frissülő akciós termékkínálatunkat!

Újonnan csatlakozott hozzánk franchise partnerként a hajdúszováti Őrangyal gyógyszertár

2016. novemberében csatlakozott a BENU hálózathoz a helyiek által jól ismert hajdúszováti Őrangyal Gyógyszertár.