Kérdések a potencianövelőkről

2016. november 4.

Kapcsolódó tünetek:

erekciós zavarok/impotencia

Kérdések és válaszok, melyek minden férfi fejében megfogalmazódnak.

Mikor érdemes potencianövelőt szedni?

potencianovelok301A potencianövelők hatásának kifejtéséhez, megfelelően stimulált szexuális állapot kell. A készítmény nem megoldás az alacsony libidóval járó szexuális problémákra és szervi eltérés okozta panaszokra sem.

Az esetek túlnyomó részében a merevedési zavar hatékonyan kezelhető gyógyszeresen, a vérellátás, illetve a simaizomzat stimulálásán keresztül. Nagyon fontos megjegyezni, biztos választ urológus szakorvos fog tudni a megfelelő kezelési módszert választása szempontjából, melyhez nélkülözhetetlen a helyes diagnózis felállítása (ennek pedig részei a különböző vizsgálatok!).

BENU Online Gyógyszertár ajánlata:

Sok pár életében válik feszültségforrássá a nem kielégítő szexuális élet annak ellenére, hogy a potencia zavar az esetek többségében kezelhető probléma. Sokféle korszerű készítmény is kapható, ami a férfiak problémájára megoldást kínál.

Csak ellenőrzött forrásból!

Az újságok, internetes oldalak tele vannak kétes eredetű, nem megbízható forrásból származó potencianövelők hirdetéseivel, de tudni kell, hogy a klinikailag tesztelt, megfelelő hatékonyságú és biztonságos termékek vénykötelesek, csak orvos írhatja fel azokat.

A kétes eredetű termékek egyrészt igazolt hatással nem rendelkeznek sőt, a leggyakrabban ezeket a potencianövelőket hamisítják, melyek akár az életet is veszélyeztethetik! Ha tényleg hatásos és biztonságos terméket szeretne venni, mindenképp a szakorvos által felírt, patikában kapható készítményt vásároljon.

Az orvosi kontroll az Ön érdekében történik, ugyanis csak vizsgálattal lehet eldönteni,

  • hatásos lesz-e az Ön esetében a potencianövelő, vagy más okok állnak a háttérben;
  • az Ön állapota alapján a megfelelő terméket ajánlja;
  • olyan terméket tud javasolni, amely kedvező tulajdonságokkal és
  • az Ön által szedett gyógyszerekkel a kezelést összehangolja, ezáltal kivédve az esetleges kölcsönhatásokat.

Hogyan működik?

A potencianövelők működésének alapja az úgynevezett foszfodiészteráz enzim hatásának kiiktatásának köszönhetően elnyújtja a péniszben a barlangos test simaizmainak elernyedését, ugyanis mikor ezek az izmok összehúzódnak, a barlangos testből kipréselődik a vér, így a pénisz merevsége gyors ütemben csökken. Ebből következik, hogy minél tovább ernyedtek ezek az izmok, annál tovább tartható fenn a hímvessző meresége.

Gyorsan hatnak sokáig tartanak?

A férfiak szempontjából nagyon fontos kérdések. A legújabb hatóanyaggal rendelkező készítmények már 30-45 perccel a bevétel után kifejteni hatását, más készítményeknél ez akár 120 perc is lehet. Más hatóanyag máshogyan és eltérő idő alatt fejti ki hatását.

Ezek a különbségek megvannak a hatás időtartamát nézve is. Van, mely akár több mint hat órán át hat, de szinte mind legalább 3-4 órán keresztül kifejti hatását.

És a mellékhatások?

Minden gyógyszernél, így aztán a potencianövelőknél is találkozhatunk mellékhatásokkal. Egyes készítmények befolyásolják a szív munkáját is, így a keringési rendszerre is, ezért szív- és érrendszeri panaszok esetén szedésük nem javasolt.

Fontos újra és újra hangsúlyozni, hogy ezen készítmények csak orvosi kontroll mellett alkalmazhatók, és mindig el kell olvasni a készítmények betegtájékoztatóját.

Az impotencia lehetséges szervi oka

Ezek a szervi problémák okozhatnak merevedési zavarokat!

Potenciazavar

Sajnos a mai napig is tabutémának, szégyellnivaló dolognak számít.

A férfi termékenység segítése

Segítséget jelenthet az életmódváltás és más egyéb, alternatív gyógymódok kipróbálása is.

Potencia megőrzése, segítése

A felnőtt férfiaknak csaknem 10 százaléka küzd potenciazavarral.