Ha köhög a baba

2016. november 4.

Kapcsolódó tünetek:

köhögés

Tisztelt Gyógyszerész!

Mit javasol, milyen készítményt adjak 1,5 éves kisfiam enyhe köhögésére?

Tisztelt Kérdező!

Ilyen életkorban homeopátiás készítmények (golyócskák, szirup) alkalmazása javallott. Fontos eldönteni, hogy hurutos köhögés feloldásáról, vagy száraz köhögés elfojtásáról kell gondoskodnunk. Univerzális megoldás lehet a homeopátiás szirup alkalmazása, hisz ez mindkét megoldásra egyaránt segítséget nyújt.

Tisztelettel: Tulok Balázs, gyógyszerész – Sugár Gyógyszertár

A megfázás kezelése házilag

A megfázás kezelése házilag

A megfázással bátran szembenézhet és felveheti vele a harcot. Megfázás kezelése házilag? Segítünk, hogy minden rendben menjen: 11 ötletet is hoztunk!

A megfázás tünetei

A megfázás tünetei

Ha folyik az orra és rossz a közérzete, sokan megfázásra gyanakszanak és egy meleg teával és néhány nap pihenéssel kúrálják ki magukat. Milyen tünetek igazolják ezt és mik azok, amikkel már orvoshoz kell fordulni?

influenza korai tünetei

Az influenza 6 korai tünete

Az influenza korai tüneteinek időben való felismerése megakadályozhatja a vírus terjedését, és elősegítheti a betegség kezelését, mielőtt rosszabbodna. Minden évben heteket vesz el az életünkből, idén ne hagyja, hogy az influenza győzzön!

Az influenza elleni oltás

Az influenza elleni oltás

Az akár életveszélyes szövődményekkel is együttjáró influenza ellen sokak számára a megoldás az ingyenesen elérhető influenza elleni oltás lehet.

Mit tegyünk, ha karácsonykor betegszik le valaki a családból

Karácsonykor beteg a családban? Ezt tegyük!

Az ünnepek alatt is előfordul, hogy megbetegszünk, legyen szó megfázásról, influenzáról vagy éppen egy kellemetlen gyomorrontásról. De hogyan lehet ezt kezelni úgy, hogy a család nyugalma is megmaradjon, és a beteg is hamar rendbe jöjjön és élvezhesse az ünnepi hangulatot?