Fényes Csillag a Blaha Lujza téren

2016. november 9.

A budapestiek és a környék lakóinak örömére kívül-belül megújult a BENU hálózathoz tartozó Csillag Gyógyszertár a Blaha Lujza téren.

benu-csillag-bp-141

A már 1873 óta működő gyógyszertárat a legmodernebb követelményeknek megfelelően alakították ki, és mostantól teljesen új környezetben, de a megszokott szakmai színvonalú szolgáltatással és tanácsadással várja a betegeket és vásárlókat Budapest szívében. Az ünnepélyes gyógyszertár megnyitón a BENU hálózatot működtető PHARMANOVA Zrt. képviselői mellett jelen volt Dudás Istvánné, Józsefváros önkormányzati képviselője valamint Rónaszékiné Keresztes Mónika, Erzsébetváros alpolgármestere.

A megnyitó alkalmából az Egy Csepp Figyelem Alapítvány munkatársai vérnyomás-, és vércukorszint mérésre invitálták a járókelőket, akik a fájdalommentes szűrővizsgálat során hasznos információkat tudhattak meg a cukorbetegségről és fajtáiról. A Csillag Gyógyszertár szakemberei személyre szabott tanácsadással hívták fel a figyelmet legnagyobb kincsünkre, az egészségünkre és annak megőrzésére. Mivel a dohányzásról való leszokás sokak számára okoz gondot, a gyógyszertár nikotinfüggőséget vizsgáló tesztjének kitöltése után a gyógyszerészek segítséget nyújtottak ebben is. A környéken sétáló kicsik héliumos lufit, a nagyok néhány rövid kérdés megválaszolásával a BENU szakembereitől személyre szabott fogyókúra-, vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag beviteli tanácsokat kaphattak.

benu-csillag-bp-147

Dudás Istvánné, Budapest 8. kerületének önkormányzati képviselője így köszöntötte a megújult gyógyszertárat: Nagyon fontosnak tartom, hogy egy gyógyszertár felelősséget vállaljon a lakosokért, és hívja fel figyelmüket egészségük értékére, fontosságára. Örülök, hogy a BENU Gyógyszertárak ezt az eszmét képviselik.”

„A Csillag Gyógyszertár központi fekvésének köszönhetően, már jó ideje fontos szerepet tölt be Budapest és azon belül is a Blaha Lujza tér és környékén élők és családok egészségügyi szolgálatában.” – mondta Rónaszékiné Keresztes Mónika, Budapest 7. kerületének alpolgármestere. „Nagy örömömre szolgál, hogy a BENU Gyógyszertár jóvoltából egy modern, színvonalas, beteg és egészség centrikus patika vár minden Erzsébetvárosi lakost is, a már jól megszokott helyen” – tette hozzá az alpolgármester asszony.

benu-csillag-bp-085

A megújult BENU Gyógyszertár kényelmesebbé és egyszerűbbé teszi a vásárlást. A kínálat átlátható, a termékek kategóriákba rendezetten sorakoznak a polcokon. A szépségápolási cikkek, a táplálék-kiegészítők, a gyógyteák, és számos egyéb termék szabad polcokra került, így a sor feltartása nélkül kényelmesen lehet válogatni, a hasonló termékeket összevetni vagy akár az árakat böngészni. A felkészült gyógyszerészek szakértelmükkel és egészségmegőrző tanácsaikkal mindenkinek segítenek a helyes döntés meghozatalában, ezzel teremtve közvetlen és emberközpontú hangulatot.   benu-csillag-bp-074

 

 

 

 

 

 

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Egészség és kikapcsolódás: megjelent az új BENU Magazin

Az eddig jól ismert havi Akciós kiadvány mellett elindítottuk a BENU Magazint.

Figyelemfelhívás

A BENU Magyarország Zrt. nem állt és nem áll semmilyen kapcsolatban sem a „SkinVitalis” nevű bőrápolási termék gyártójával, sem magával a termékkel

Megnyílt a Balaton partján az első modern kialakítású BENU gyógyszertár

Modern, átlátható officinával és gyógyszerészi helyiségekkel várja vendégeit és munkatársait a balatonfüredi Marina Gyógyszertár.

Hatodszor is Superbrands-díjas a BENU!

A BENU 2019-ben sorozatban a hatodik alkalommal nyerte el a Superbrands-díjat, így tartósan is ott vagyunk a legkiválóbb hazai márkák között.

Újabb BENU Gyógyszertárral büszkélkedhet Budafok-Tétény

Budapest XXII. kerületében a BENU, franchise partnerének köszönhetően, ünnepélyesen megnyitotta a második megújult gyógyszertárát is.