Felfrissülés BENU módra

2016. november 8.

A pesterzsébeti lakosok örömére június 20-án két megújult BENU Gyógyszertárat avattak a kerületben.

Az Aranyfű, valamint a erzsebeti-menta-01Menta Gyógyszertárak kívül-belül megújultan várják a pesterzsébeti lakosokat június közepétől. Az Aranyfű
Gyógyszertár, amely teljes ügyeletet is ellát, a kerület szívében, az önkormányzat közelében található. Az avató ünnepségen részt vett Pesterzsébet polgármestere, Szabados Ákos, aki köszöntő beszéddel nyitotta meg a gyógyszertárat.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a pesterzsébeti lakosokat a háziorvosi rendelők, valamint a kerület középpontjában modern és színvonalas gyógyszertárak fogadják. A kerületi egészségügyi szolgálatban kiemelt fontosságú az Aranyfű Gyógyszertár, amely egyben a kerületi ügyeletes patika is, illetve a Menta Gyógyszertár, amely a gyermek háziorvosi rendelő közelében található.” – mondta Szabados Ákos polgármester.erzsebeti-menta-45

A június 20-i nyílt nap alkalmából a pesterzsébeti BENU Gyógyszertárakban a betegek segítséget kaphattak a nyaraláshoz javasolt úti-patika összeállításához, hogy a pihenés gondmentesen, egészségesen telhessen. A nagy hőségben az érdeklődők tippeket kaphattak a helytelen napozásból fakadó kellemetlenségek elkerüléséhez, valamint a helyes vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag bevitelhez. A nikotinfüggőséget vizsgáló teszt kitöltése után a gyógyszerészek személyre szabott segítséget nyújtottak a dohányzásról leszokni vágyóknak. A BENU alkalmazottai hasznos ötleteket adtak a sikeres fogyókúrához, valamint az intim higiénia megőrzéséhez.

Az Aranyfű, valamint a Menta Gyógyszertárakba betérők megcsodálhatják a BENU koncepció alapján felújított és megszépült patikákat, amelyeket a betegek igényeinek megfelelően alakítottak ki. Az új elrendezésnek köszönhetően átláthatóvá vált a kategóriák szerint csoportosított termékek kínálata, a vevők kézbe foghatják a terméket, így az árak és összetevők mérlegelése a kiválasztásánál segít a helyes döntésben.erzsebeti-menta-20

A BENU Gyógyszertárak kiemelt figyelmet szentelnek a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre, a barátságos légkör megteremtésére. Az új gyógyszertárakban megszűnt a beteg és a gyógyszerész közti üvegfal, ami jelentősen megkönnyíti a betegekkel való kommunikációt.

 

Ismerd meg munkatársadat! – Nyilas Éva, a budapesti Lehel Patika szakasszisztense

Nyilas Éva több mint tíz éve dolgozik szakasszisztensként, jelenleg Budapesten, a Lehel Patikában. Ennyi idő után is elvarázsolja a gyógyszertári miliő, a hírlevélben való szereplést pedig örömmel vállalta, izgatottan várja a visszajelzéseket.

Ezt olvassuk mi – A Magyar Kultúra Napjára emlékezünk

Kölcsey Ferenc közel kétszáz éve, 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását, legalábbis a fennmaradt kézirat erről tanúskodik. Erre emlékezve ünnepeljük a magyar kultúrát 1989 óta ezen a napon művészeti rendezvényekkel, és pedagógiai díjak átadásával.

Életünk napjai – Bemutatkozik a BENU BI és árazási osztály

A menedzsmenttel, a beszerzési és a merchandiser osztállyal, de a marketinggel, a kontrollinggal és a gyártókkal, patikákkal is szorosan együtt kell, hogy működjön a BENU BI és árazási osztály, mely idén még az eddigieknél is komolyabb kihívások elé néz. Erről mesél nekünk az osztály vezetője, dr. Fila András.

Itt a farsang, áll a bál – Idén egy kicsit másképp

Az borítékolható, hogy a korlátozások miatt a szokásosnál csöndesebb lesz a farsangi időszak idén, de a színvonalas online programokról és a hagyományos ételek elkészítéséről így sem kell lemondanunk.

Mikor veszélyes a köldöksérv?

Mikor veszélyes a köldöksérv?

A köldöksérv a köldökgyűrű tágulata miatt jön létre, és az ezen kitüremkedő hasüregi tartalom okozza a jellemző duzzanatot.