Felfrissülés BENU módra

2016. november 8.

A pesterzsébeti lakosok örömére június 20-án két megújult BENU Gyógyszertárat avattak a kerületben.

Az Aranyfű, valamint a erzsebeti-menta-01Menta Gyógyszertárak kívül-belül megújultan várják a pesterzsébeti lakosokat június közepétől. Az Aranyfű
Gyógyszertár, amely teljes ügyeletet is ellát, a kerület szívében, az önkormányzat közelében található. Az avató ünnepségen részt vett Pesterzsébet polgármestere, Szabados Ákos, aki köszöntő beszéddel nyitotta meg a gyógyszertárat.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a pesterzsébeti lakosokat a háziorvosi rendelők, valamint a kerület középpontjában modern és színvonalas gyógyszertárak fogadják. A kerületi egészségügyi szolgálatban kiemelt fontosságú az Aranyfű Gyógyszertár, amely egyben a kerületi ügyeletes patika is, illetve a Menta Gyógyszertár, amely a gyermek háziorvosi rendelő közelében található.” – mondta Szabados Ákos polgármester.erzsebeti-menta-45

A június 20-i nyílt nap alkalmából a pesterzsébeti BENU Gyógyszertárakban a betegek segítséget kaphattak a nyaraláshoz javasolt úti-patika összeállításához, hogy a pihenés gondmentesen, egészségesen telhessen. A nagy hőségben az érdeklődők tippeket kaphattak a helytelen napozásból fakadó kellemetlenségek elkerüléséhez, valamint a helyes vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag bevitelhez. A nikotinfüggőséget vizsgáló teszt kitöltése után a gyógyszerészek személyre szabott segítséget nyújtottak a dohányzásról leszokni vágyóknak. A BENU alkalmazottai hasznos ötleteket adtak a sikeres fogyókúrához, valamint az intim higiénia megőrzéséhez.

Az Aranyfű, valamint a Menta Gyógyszertárakba betérők megcsodálhatják a BENU koncepció alapján felújított és megszépült patikákat, amelyeket a betegek igényeinek megfelelően alakítottak ki. Az új elrendezésnek köszönhetően átláthatóvá vált a kategóriák szerint csoportosított termékek kínálata, a vevők kézbe foghatják a terméket, így az árak és összetevők mérlegelése a kiválasztásánál segít a helyes döntésben.erzsebeti-menta-20

A BENU Gyógyszertárak kiemelt figyelmet szentelnek a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre, a barátságos légkör megteremtésére. Az új gyógyszertárakban megszűnt a beteg és a gyógyszerész közti üvegfal, ami jelentősen megkönnyíti a betegekkel való kommunikációt.

 

“Ez a pici készülék az Én háziorvosom”

Lenyűgözött a WIWE mérete és tudása amikor először hallottam róla. Elképesztően kicsi, mint egy bankkártya, és bárhol, bármikor használhatom. A készülék megvásárlása az egyik legjobb döntés volt!

Ezek a legszebb húsvéti népszokásaink

Bár húsvétkor hagyományosan Krisztus kereszthaláláról és feltámadásáról emlékezünk meg, az ünnephez kötődő népszokások a tavaszi nap-éj egyenlőség idején tartott pogány termékenységi ünnepek elemeit, szimbólumait is őrzik. Ezeknek felidézése örömteli pillanatokat okozhat a családi összejöveteleken.

Ismerd meg munkatársadat! – Sepsi Regina, a BENU Gyógyszertár Budapest Aranyfű szakasszisztense

Sepsi Regina két éve dolgozik a pesterzsébeti Aranyfű utcai BENU gyógyszertárban, ahova minden nap jó kedvvel lép be. Azt mondja, számára elképzelhetetlen, hogy a munkába járás nyűg lenne, köszönhetően a remek közösségnek és a szakmának, amit egyszerűen imád.

Életünk napjai – Bemutatkozik a BENU kategória menedzsment

A beszerzési osztály fokozatosan, az évek alatt nőtte ki magát. A kategória menedzsereknél futnak össze a szálak: tárgyalnak a gyártókkal, egyeztetnek a nagykereskedővel, folyamatosan tájékoztatják a patikákat. Ahogy ők mondják: nincs két egyforma napjuk.

Ismerd meg munkatársadat! – Nyilas Éva, a budapesti Lehel Patika szakasszisztense

Nyilas Éva több mint tíz éve dolgozik szakasszisztensként, jelenleg Budapesten, a Lehel Patikában. Ennyi idő után is elvarázsolja a gyógyszertári miliő, a hírlevélben való szereplést pedig örömmel vállalta, izgatottan várja a visszajelzéseket.