Felfrissülés BENU módra

Felfrissülés BENU módra

Az Aranyfű, valamint a Menta Gyógyszertárak kívül-belül megújultan várják a pesterzsébeti lakosokat június közepétől. Az Aranyfű Gyógyszertár, amely teljes ügyeletet is ellát, a kerület szívében, az önkormányzat közelében található. Az avató ünnepségen részt vett Pesterzsébet polgármestere, Szabados Ákos, aki köszöntő beszéddel nyitotta meg a gyógyszertárat.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a pesterzsébeti lakosokat a háziorvosi rendelők, valamint a kerület középpontjában modern és színvonalas gyógyszertárak fogadják. A kerületi egészségügyi szolgálatban kiemelt fontosságú az Aranyfű Gyógyszertár, amely egyben a kerületi ügyeletes patika is, illetve a Menta Gyógyszertár, amely a gyermek háziorvosi rendelő közelében található.” – mondta Szabados Ákos polgármester.

A június 20-i nyílt nap alkalmából a pesterzsébeti BENU Gyógyszertárakban a betegek segítséget kaphattak a nyaraláshoz javasolt úti-patika összeállításához, hogy a pihenés gondmentesen, egészségesen telhessen. A nagy hőségben az érdeklődők tippeket kaphattak a helytelen napozásból fakadó kellemetlenségek elkerüléséhez, valamint a helyes vitamin-, folyadék-, és ásványi anyag bevitelhez. A nikotinfüggőséget vizsgáló teszt kitöltése után a gyógyszerészek személyre szabott segítséget nyújtottak a dohányzásról leszokni vágyóknak. A BENU alkalmazottai hasznos ötleteket adtak a sikeres fogyókúrához, valamint az intim higiénia megőrzéséhez.

Az Aranyfű, valamint a Menta Gyógyszertárakba betérők megcsodálhatják a BENU koncepció alapján felújított és megszépült patikákat, amelyeket a betegek igényeinek megfelelően alakítottak ki. Az új elrendezésnek köszönhetően átláthatóvá vált a kategóriák szerint csoportosított termékek kínálata, a vevők kézbe foghatják a terméket, így az árak és összetevők mérlegelése a kiválasztásánál segít a helyes döntésben.erzsebeti-menta-20

A BENU Gyógyszertárak kiemelt figyelmet szentelnek a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre, a barátságos légkör megteremtésére. Az új gyógyszertárakban megszűnt a beteg és a gyógyszerész közti üvegfal, ami jelentősen megkönnyíti a betegekkel való kommunikációt.

 
2016. november 8.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink