Felavatták Kisbéren a felújított BENU Gyógyszertárat

Felavatták Kisbéren a felújított BENU Gyógyszertárat

A patika mindössze néhány nap alatt teljes átalakuláson ment keresztül. Az átalakítás célja a BENU Gyógyszertár koncepció megvalósítása volt: világos, vásárlóközpontú, modern belső teret alakítottak ki, melyben a gyógyszertár dolgozóit immáron nem választják el üvegablakok a betérő vásárlóktól, ezáltal emberibbé, egyszerűbbé vált a kommunikáció. Nagyobb hangsúlyt kaptak a gyógyhatású készítmények: felesleges „reklámzajok” nélkül, kategóriákba rendezve, a vásárlók által szabadon elérhető módon helyezik ki ezentúl ezeket a termékeket, hogy a betérő betegeknek, vevőknek lehetősége legyen a készítményeket kézbe venni, összetevőiket, áraikat összehasonlítani – mindezt a sor feltartása nélkül.

A BENU Ezüstkehely Gyógyszertár hivatalos megnyitására szalagátvágási ceremónia keretein belül került sor. A ceremónia előtt ünnepi beszédében Sinkovicz Zoltán polgármester kiemelte: a BENU Ezüstkehely Gyógyszertárban történt beruházás nagyban hozzájárul Kisbér egészségügyi ellátásának fejlődéséhez. Korábban a kiszolgálás nehéznek bizonyult, ám az új, BENU Gyógyszertár Koncepciónak megfelelő kialakítás mindezt teljes mértékben megváltoztatta. A polgármester reményét fejezte ki, hogy az átalakítás által Kisbér polgárai számára még kedvezőbb árak és még szélesebb termékválaszték válik elérhetővé. Utalt arra is, hogy a frissen kialakított körforgalom által a gyógyszertár megközelíthetősége is sokat javult, végül köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, valamint a BENU Ezüstkehely Gyógyszertár munkatársainak a beruházásért, az áldozatos munkáért.

Dr. Csenteriné Blénesy Anna Mária, a gyógyszertár vezetője is köszönetének adott hangot a megnyitón. Mint említette: a munkatársak csapatmunkája és a BENU Magyarország Zrt. támogatása által immáron gyönyörű, modern, nyugat-európai színvonalú patikában dolgozhatnak!

2016. november 10.

Kiemelt ajánlatunk

Akciós ajánlataink